Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
28.10.12 18:12

Já jdu odsaď asi pryč :D vy jste všechny tak popředu a já teprve viděla ten druhý díl :D ale baví mě to moc, možná se dneska mrknu i na ten třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 18:18

@Hesovi To nevadí, alespoň máš do ledna co dělat, nám co čekáme na ten díl v lednu-už nic nepomůže :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
28.10.12 19:02
@Lindsay15 píše:
@Hesovi To nevadí, alespoň máš do ledna co dělat, nám co čekáme na ten díl v lednu-už nic nepomůže :mrgreen: :mrgreen:

no prave, ja to sjedu ted a paak budu jak kravka cekat az do ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 19:03

@Taminka Asi tak, je to na palici to čekání…

• Citovat
  • Upravit
2506
28.10.12 19:24

Já taky čekala celé prázdniny na HIMYM a The big bang theory.. Je to strašná otrava!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.10.12 21:53

Tak jsem skoncila sedmy dil, jako ze bych z toho umirala, to ne, je to dobry, ale koukam na to, bo zadny jiny serial neni k stahnuti. Ja mam radeji kriminalky Vegas, NY atd nez toho, ale joooo, je to ok.
Takze Toby uz je pryc, jo? Jeeee a on mi byl zrovna celkem sympaticky. A moc se mi libi Alex, co chodi se Spencer. a jak tam v te kuchyni tancili, no hned bych si s nim taky zatancovala. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.10.12 22:37
@Taminka píše:
Tak jsem skoncila sedmy dil, jako ze bych z toho umirala, to ne, je to dobry, ale koukam na to, bo zadny jiny serial neni k stahnuti. Ja mam radeji kriminalky Vegas, NY atd nez toho, ale joooo, je to ok.
Takze Toby uz je pryc, jo? Jeeee a on mi byl zrovna celkem sympaticky. A moc se mi libi Alex, co chodi se Spencer. a jak tam v te kuchyni tancili, no hned bych si s nim taky zatancovala. :jazyk:

Tami co se teda stalo v tom dílu před tím? jak to bylo s tím napadnutím? bylo to tam nebo ne? Já viděla až z ukázek jak jí vezl v autě do nemocnice.. a co se stalo z erzem?

A ještě jedna věc, co bylo v tom spisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.10.12 08:29

@Kallkapa S Ezrem nevim, co se stalo, odesel z toho plesu a pak dalsi den nebyl ve skole, Aria ho hledala, dostala se k nemu do bytu(mmch nikdy jsem nechapala ty klice pod rohozkou) a zaslechla ten vzkaz ohledne New Yorku.
Napadeni, no ja nevim, bylo videt, jak utika nejakym bludistem nebo co to bylo :nevim:, jakoby jsem tam zahledla nekoho v cervenych satech, tipuji, ze to byla Jenna, ale Emily utikala a oak najednou jakoby spadla a kricela a to bylo vsechno.

V tom spisu, ja uz si to moc nepamatuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.10.12 22:54

Tak uz jsem u 18 dilu..holky vsimly jste si, ze devcata furt nosi kozacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
29.10.12 23:00
@Taminka píše:
Tak uz jsem u 18 dilu..holky vsimly jste si, ze devcata furt nosi kozacky?

Tami, ty jedeš! Už jsi mě dohnala :)
Já místo toho, abych využila chvíle, že dítě od 7 spí, tak jsem kecala na facebooku :D
No nic, zítra je taky den :lol:

Dobrou všechny seriálové maniačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
30.10.12 08:39

@Taminka Dobře ty :hug: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
13503
30.10.12 13:37

@Dragobella proto ja FB nemam, protoze vim, ze to je zrout casu.

Moc se mi libi Caleb, ale teda prekvapuje me.

Koho nesnasim, je Mellisa a Ian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
30.10.12 13:43

@Taminka Jojo,Caleb je fajn ;) Ti mi byli také nesympatičtí. Ale zase Wrena mám ráda-ten jeho přízvuk :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
13503
30.10.12 13:52

@Lindsay15 no ted Caleb ve 21 dilu nekomu volal a rikal, ze je konec, ze uz to nebude delat.

Wrena jsem tam videla snad jen 2×, zatim..

Mmch kdo se mi nelibi jako chlap je Ezra. Takove decko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
30.10.12 14:02

@Taminka Jo takhle, to víš to já už nevím :oops: Ale pak bude hodňoučkej ;) Tím že to nebude dělat myslel to, že už nebude špehovat Hannu, páč se do ní zamiloval.
Wren tam také potom bude častěji a já ten přízvuk prostě žeru :lol:
Ezra není špatný, ale občas mi pije krev a poté co jsem se dozvěděla jednu věc o něm, tak nic moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!