Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 hele tak Ted jsem prekvapena, ze od toho dilu po Halloweenu jsou titule slovensky
@Lindsay15 tak to byl nastesti jen jeden dil, no uz jdu na 23 dil te dvojky a pak koncim.
@Lindsay15 no to vis, dite neni doma, byla jsem na skype s kamosem z usa a sledovala jsem na pc PLL a najednou bylo pul ctvrte rano a ja tady furt sedela ![]()
@Taminka Tak to potom jooo, myši mají pré, říkáš jo?
To máš teda výdrž do půl čtvrté ![]()
Zorvna dokoukávám druhou řadu a stále nevím kdo by mohl být A
A štve mně to ![]()
@Marjorie_Simpson píše:
Zorvna dokoukávám druhou řadu a stále nevím kdo by mohl být AA štve mně to
asi tak nejak, furt se to natahuje, ja myslim, ze to je rozhodne vice lidi, nez jedna osoba.
@Lindsay15 píše:
Ezra není špatný, ale občas mi pije krev a poté co jsem se dozvěděla jednu věc o něm, tak nic moc
hele co jsi timhle presne myslela? ![]()
@Taminka Ono je to ze třetí série, takže trochu spoiler
V 18ti Ezra zbouchnul holku, taktéž osmnáctiletou, jeho mamka řekla že to vyřeší-a od té doby o té holce neslyšel. Myslel si že jeho máma jí zaplatila potrat a poslal jí pryč. Aria pátrala a našla že dělá učitelku v MŠ, tak tam šla jakoby na pohovor. A dozvěděla se, že vlastně na potrat nešla, ale dítě si nechala. Ezra se s ní začal bavit, ale ona mu o dítěti říct nechce
Já si myslím, že se k tamtý stejnak vrátí, mají spolu přece dítě ![]()
@Lindsay15 aha diky za vysvetleni..no ja ted zrovna varim kafco a poustim poslendi dil dvojky a asi najedu hned na trojku
![]()
Jinak takze Hanna mela sex s calebem, ted Aria spala s Ezrou, Em neco mela s Mayou, takze jedina Spencer zatim nic.
Mmch jak se musel Caleb libat s Monou v aute, no nevim nevim..ale vypadalo to dost verohodne..mozna az moc verohodne.
@Taminka Neni zac
Spencer se s Tobym vyspi ve trojce a hned na to se zjisti, ze pomaha A (my divaci, ne holky.) Jinak Caleb by udelal cokoliv aby byla Hanna v poradku, tak to zahral presvedcive ![]()
@Lindsay15 heel o Tobym jsem si to myslela..
mmch Mona chycena a hned uz se objevi dalsi A..jezisi, to muzou natocit jeste xxxxx dilu a furt se to nebude vedet. Mmch Jenna je bez tech bryli kocka.
Jo mmch tak mi tak nejak prijde, ze jak na tom plese byl nekdo v tech satech jako cerna labut, tak mi to postavove pripominalo matku Hanny.
@Taminka Já si to myslela hned na začátku, ale jak ho pak zprostili obvinění, tak jsem si řekla, že v tom asi nepojede.Pak mi začal být docela sympatický a hele
Ona má A pomocníky, jsem zvědavá kdo to nakonec bude. Já osobně si myslím že buď Alison, nebo někdo takový
Jojo, Jenně to sluší, ale je to mrcha ![]()
Oni pak najdou peří v Melissině skříni, takže to byla asi ta Melissa ![]()