Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3162
28.10.12 15:33

Já jsem se teda nenudila při žádným díle :nevim: Spíš mi přijde, že to napětí ještě graduje. Ten Halloweenskej díl byl teda vostrej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 15:36

@Lucienkaaa To teda, čuměla jsem jako péro z gauče…Ale docela mě překvapilo, že tam nakonec do toho vlaku přišel Ezra, že by v tom jel? :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
28.10.12 15:39

Tak jsem se ted divala a proboha, to ma kazda serie pres 22 dilu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.10.12 15:41
@Dragobella píše:
Neprozradíme, slibujeme :D
Mě takhle vždycky nějakej seriál pohltí a je to konec. Nedokážu se pak soustředit na nic jinýho než na to, abych už zkoukla všechny díly :D :D
Přesně tak, neni nic lepšího než filmovej den a filmová noc :pankac:

ja uz se tesim na vikend, od patku do pondeli sama doma, tak si budu muset udelat velky nakup, at neumru u tv hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 15:43

@Taminka Jojo,je jich dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
13503
28.10.12 15:55

Tak uz mam stahnuto do 12teho dilu a stahuju dal.
Jo vite kdo je mi znacne nesympaticky..Ta kamoska od Emily, co bydli v dome po Alison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.10.12 15:57
@Taminka píše:
Tak jsem se ted divala a proboha, to ma kazda serie pres 22 dilu? 8o

cože 22 ? 8o tak to mám co dělat :lol:

@Lucienkaaa píše:
Já jsem se teda nenudila při žádným díle :nevim: Spíš mi přijde, že to napětí ještě graduje. Ten Halloweenskej díl byl teda vostrej :pankac:

Mě už to spíš zmáhalo, dívala jsem na tři za sebou dokud mám čas :lol: A nepřišlo mi to tak „super“ jak ten první díl, na který jsem se dívala večer..Dokoukala jsem pětku, stahování šestky se mi nějak zasekalo, takže se jdu věnovat povinnostem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.10.12 16:01
@Taminka píše:
Tak uz mam stahnuto do 12teho dilu a stahuju dal.
Jo vite kdo je mi znacne nesympaticky..Ta kamoska od Emily, co bydli v dome po Alison.

Mě taky.. (Maya nebo jak se jmenuje) hned od začátku, přitom vzhledově se mi takové typy vyloženě líbí, tak nechápu proč je mi nesympatická :lol:. V tom prvním díle mi přišla podezřelá i ta Spenser - jak všechny spaly v té stodole a ona sama byla venku a jen tak jim přišla oznámit, že Alison zmizela..Divná mi přišla i Emily, tak zvláštně se někdy culila, že jsem nechápala co si mám myslet, Hanna mi ze začátku připadala jak nafrňěný rozmazlený spratek :lol: Jediný kdo mi byl od začátku sympatický je Aria - tak bych se ani nedivila, kdyby do toho byla „nějak“ zamotaná, protože v takových filmech určo zdání klame. Ještě mi byl hned od začátku sympatický ten angličtinář - takže v tom beztak taky jede :lol: Jinak, že Jenna vidí, se mi zdá taky :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 28.10.12 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
28.10.12 16:01

@Lindsay15 No já jsem spíš celá vedle z toho Tobyho :?: :?: :?: S Ezrou mi to ani nepřišlo nijak podezřelý, jsem asi moc důvěřivá :mrgreen:

@Kallkapa Tak to jo, ono když na každej díl čekáš tejden, tak to potom zhltneš jak malinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 16:06

@Kallkapa Neboj,vážně nevidí :P

@Lucienkaaa Já si myslela už na začátku jak ho obviní, že v tom Toby jede :mrgreen: Mě byl hrozně nesympatický, ale potom jak se dá dohromady s… tak už se mi zdál v pohodě…Ale pak mě to celkem dorazilo 8o Jinak já miluju Ezru už od začátku :jazyk: Ale jak přišel do toho vlaku, když měl být někde jinde-hlodá ve mě červíček :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3162
28.10.12 16:12

@Lindsay15 No jako štve mě teda to čekání do ledna, je to napínavý jak malý gaťky :mrgreen: Nevím, kdo tenhle blbej systém vymyslel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.10.12 16:12
@Kallkapa píše:
Mě už to spíš zmáhalo, dívala jsem na tři za sebou dokud mám čas :lol: A nepřišlo mi to tak „super“ jak ten první díl, na který jsem se dívala večer..Dokoukala jsem pětku, stahování šestky se mi nějak zasekalo, takže se jdu věnovat povinnostem :)

presne tak, z toho prvniho dilu jsem byla celkem unesena a pak jsme videla dva za sebou a u prvniho jsem sedela a u druheho uz skladala pradlo a delala blbosti :roll:

Takze mam stahnutou celou prvni serii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
28.10.12 16:14

@Lindsay15 Jinak můj favorit je Caleb a Toby má luxusní tělo :oops: Proto pořád čekám jestli je teda fakt zlej nebo jenom chtějí, abysme si to mysleli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.10.12 16:22

@Lucienkaaa Mě to také štve, ale zase když končí všechno před prázdninama, tak PLL jelo dál, za což jsem ráda ;) U mě favorit Caleb, Ezra a líbí se mi i Jason :oops: Prý bude hrát záporáka, je to ve spoilerech, takže au au.Od něj jsem to už nečekala, choval se tak…hodně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
28.10.12 17:56

Nemohly byste někdo napsat ve zkratce co se stalo v šestém díle? Stáhla se mi jen půlka a když jsem to stáhla znovu, stáhla se zas jen půlka :roll:. Skončila jsem u toho jak Emily říká Tobymu, že jde s kámoškama na ples a on vytáhne dva lístky s tím, že doufal, že půjde s ním.. Tak jestli jste někdo u tohoto dílu, tak prosím co se dělo dále? :mrgreen:

Mám stánuté další díly ale nechci se na ně dívat dřív abych neztratila pointu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí