Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem se teda nenudila při žádným díle
Spíš mi přijde, že to napětí ještě graduje. Ten Halloweenskej díl byl teda vostrej ![]()
@Lucienkaaa To teda, čuměla jsem jako péro z gauče…Ale docela mě překvapilo, že tam nakonec do toho vlaku přišel Ezra, že by v tom jel? ![]()
Tak jsem se ted divala a proboha, to ma kazda serie pres 22 dilu? ![]()
@Dragobella píše:
Neprozradíme, slibujeme
Mě takhle vždycky nějakej seriál pohltí a je to konec. Nedokážu se pak soustředit na nic jinýho než na to, abych už zkoukla všechny díly![]()
Přesně tak, neni nic lepšího než filmovej den a filmová noc
ja uz se tesim na vikend, od patku do pondeli sama doma, tak si budu muset udelat velky nakup, at neumru u tv hlady ![]()
Tak uz mam stahnuto do 12teho dilu a stahuju dal.
Jo vite kdo je mi znacne nesympaticky..Ta kamoska od Emily, co bydli v dome po Alison.
@Taminka píše:
Tak jsem se ted divala a proboha, to ma kazda serie pres 22 dilu?
cože 22 ?
tak to mám co dělat ![]()
@Lucienkaaa píše:
Já jsem se teda nenudila při žádným díleSpíš mi přijde, že to napětí ještě graduje. Ten Halloweenskej díl byl teda vostrej
Mě už to spíš zmáhalo, dívala jsem na tři za sebou dokud mám čas
A nepřišlo mi to tak „super“ jak ten první díl, na který jsem se dívala večer..Dokoukala jsem pětku, stahování šestky se mi nějak zasekalo, takže se jdu věnovat povinnostem ![]()
@Taminka píše:
Tak uz mam stahnuto do 12teho dilu a stahuju dal.
Jo vite kdo je mi znacne nesympaticky..Ta kamoska od Emily, co bydli v dome po Alison.
Mě taky.. (Maya nebo jak se jmenuje) hned od začátku, přitom vzhledově se mi takové typy vyloženě líbí, tak nechápu proč je mi nesympatická
. V tom prvním díle mi přišla podezřelá i ta Spenser - jak všechny spaly v té stodole a ona sama byla venku a jen tak jim přišla oznámit, že Alison zmizela..Divná mi přišla i Emily, tak zvláštně se někdy culila, že jsem nechápala co si mám myslet, Hanna mi ze začátku připadala jak nafrňěný rozmazlený spratek
Jediný kdo mi byl od začátku sympatický je Aria - tak bych se ani nedivila, kdyby do toho byla „nějak“ zamotaná, protože v takových filmech určo zdání klame. Ještě mi byl hned od začátku sympatický ten angličtinář - takže v tom beztak taky jede
Jinak, že Jenna vidí, se mi zdá taky
![]()
Příspěvek upraven 28.10.12 v 16:01
@Lindsay15 No já jsem spíš celá vedle z toho Tobyho
S Ezrou mi to ani nepřišlo nijak podezřelý, jsem asi moc důvěřivá ![]()
@Kallkapa Tak to jo, ono když na každej díl čekáš tejden, tak to potom zhltneš jak malinu ![]()
@Kallkapa Neboj,vážně nevidí ![]()
@Lucienkaaa Já si myslela už na začátku jak ho obviní, že v tom Toby jede
Mě byl hrozně nesympatický, ale potom jak se dá dohromady s… tak už se mi zdál v pohodě…Ale pak mě to celkem dorazilo
Jinak já miluju Ezru už od začátku
Ale jak přišel do toho vlaku, když měl být někde jinde-hlodá ve mě červíček ![]()
@Lindsay15 No jako štve mě teda to čekání do ledna, je to napínavý jak malý gaťky
Nevím, kdo tenhle blbej systém vymyslel ![]()
@Kallkapa píše:
Mě už to spíš zmáhalo, dívala jsem na tři za sebou dokud mám časA nepřišlo mi to tak „super“ jak ten první díl, na který jsem se dívala večer..Dokoukala jsem pětku, stahování šestky se mi nějak zasekalo, takže se jdu věnovat povinnostem
presne tak, z toho prvniho dilu jsem byla celkem unesena a pak jsme videla dva za sebou a u prvniho jsem sedela a u druheho uz skladala pradlo a delala blbosti ![]()
Takze mam stahnutou celou prvni serii.
@Lindsay15 Jinak můj favorit je Caleb a Toby má luxusní tělo
Proto pořád čekám jestli je teda fakt zlej nebo jenom chtějí, abysme si to mysleli ![]()
@Lucienkaaa Mě to také štve, ale zase když končí všechno před prázdninama, tak PLL jelo dál, za což jsem ráda
U mě favorit Caleb, Ezra a líbí se mi i Jason
Prý bude hrát záporáka, je to ve spoilerech, takže au au.Od něj jsem to už nečekala, choval se tak…hodně ![]()
Nemohly byste někdo napsat ve zkratce co se stalo v šestém díle? Stáhla se mi jen půlka a když jsem to stáhla znovu, stáhla se zas jen půlka
. Skončila jsem u toho jak Emily říká Tobymu, že jde s kámoškama na ples a on vytáhne dva lístky s tím, že doufal, že půjde s ním.. Tak jestli jste někdo u tohoto dílu, tak prosím co se dělo dále? ![]()
Mám stánuté další díly ale nechci se na ně dívat dřív abych neztratila pointu.. ![]()