Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wau tak jsem dokoukala první a měla jsem místy docela husinu ![]()
@Hesovi kde stahuješ ten druhý díl česky?
@Kallkapa píše:
Wau tak jsem dokoukala první a měla jsem místy docela husinu
@Hesovi kde stahuješ ten druhý díl česky?
je to na ulozto, ale hledej pod nazvem Pretty little liars
@Taminka píše:
je to na ulozto, ale hledej pod nazvem Pretty little liars
Aha děkuji.. akorát z toho moc nepoznám co je jaký díl.. to číslování je tam nějaké divné.. ![]()
Já ten druhý stáhla s titulkama.. Ale pořád teď řeším nějaké oblečení na VoVo, tak se ani nemám čas mrknout, tak ne, že tu baby prozradíte co tam je ![]()
@Hesovi píše:
Já ten druhý stáhla s titulkama.. Ale pořád teď řeším nějaké oblečení na VoVo, tak se ani nemám čas mrknout, tak ne, že tu baby prozradíte co tam je
a který je teda ten druhý?
nechcete tu někdo hodit odkaz přímo na něj? ![]()
@Hesovi píše:
http://ulozto.cz/…y-ilisss-avitento mám stáhnutý
děkuji mooc ![]()
@Kallkapa píše:
Aha děkuji.. akorát z toho moc nepoznám co je jaký díl.. to číslování je tam nějaké divné..
normalne dej pretty little liars 1×02, 1×03 atd..ja to takhle stahla. mam to taky s titulkama, me to nevadi v AJ, ale titulky jsou dobre udelane.
@Taminka To není tak jednoduchý
Zprávy jim budou chodit pořád + jim A bude dělat ze života peklo.Ono je to lepší a lepší ![]()
Holky, tak jsem se do toho úplně zažrala. Byla jsem vzhůru do půl 3 a sjížděla jeden díl za druhym ![]()
Na konci tý třetí série je už aspoň trochu jasný kdo v tom má prsty? Klidně mi napište SZ, já se stejně nepřestanu dívat když budu vědět jak to dopadne ![]()
Díky
@Lindsay15
A to jsou který, abych se na to zaměřila? Kurňa to je napínavý jak dědovy kšandy ![]()