Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 píše:
@Taminka Já na to koukám v angličtině (občas s titulkama) ale mělo by to být online na zkoukni.to a dej tam Pretty little liars a máš tam myslím všechny díly bez stahování
Me to nebavi koukat online, ja si to stahnu na USB a koukam na to na telce. Za anglictinu jsem rada.
Tak uz stahuji druhy dil, jen me na ulozto trochu mate, ze jsou tam rozdilne casy u stejnych dilu..Treba u jednoho je 43 minut a to stejne jiny soubor ma 01.23. tak nevim ![]()
@Lindsay15 píše:
@Taminka Většinou to má něco kolem tý třičtvrtě hodinky.
tak uz mam ctyri dily, takze decko dam v osm spat a mrknu na to.
@Lindsay15 píše:
@Taminka Pak dej vědět jak se líbí
ja si myslim, ze se libit bude, jen me celkem stve, ze to prirovnavaji k Zoufalkam..vzdyt ty jsou uplne o necem jinem, teda krome toho tajemstvi.
Mmch si myslim, ze ta Jenna vidi.
Teda aspon pokud hraje slepou.
@Taminka Ze začátku to nehraje, neboj
No je to teda úplně něco jiného, nechápu jak to může někdo říct ![]()
@Lindsay15 píše:
@Taminka Ze začátku to nehraje, nebojNo je to teda úplně něco jiného, nechápu jak to může někdo říct
Jako ja jak jsem si stahla ten druhy dil, tak na konci tam sedi na lavicce a otoci se tam jak stoji ta tmavovlaska..tak jsem si myslela, ze ji vidi.
@Taminka Ona začne vidět až ve třetí sérii myslím, bude chvilku hrát že je pořád slepá, ale pak to praskne ![]()
@Lindsay15. Aha tak to Jo…ale ona predtim videla, ne? Takze tam se muselo neco stat..Ted premyslim, zda dam prednost serialu pred Libas jako buh, tezke rozhodovani.
@Taminka Viděla,ale holky udělaly něco, čím zavinily, že oslepla
PLL vede ![]()
@Lindsay15 píše:
@Taminka Viděla,ale holky udělaly něco, čím zavinily, že osleplaPLL vede
no ja si to myslela, proto je to to tajemstvi..No nevim zda to PLL vyhraje, protoze Libas jako Buh je muj nejobl. film..A kdyz to neuvidim, tak to urcite obrecim
![]()
@Taminka Tak se dodíváš zítra, co se dá dělat
Já když mě nějaký seriál chytne, tak by mě od pc nedostal ani hořící barák ![]()
@Lindsay15 no jo, ale mas zatim ditko na houbach, ale ja vedle sebe ![]()