Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
12.7.17 20:14

Nebylo by lepsi se na to nejdrive cele podivat? :) Myslim, ze ten konec byl celkem vysvetlen.

Jinak k tomu konci za me ne. Ja jsem zklamana. Cekala jsem kohokoliv jen ne tohle. Troian byla skvela o tom zadna ale to dvojce mi prislo jako narychlo vymysleny. Wrena tam taky nastrcili po takove dlouhe dobe :roll: achjo.. Fakt bych byla mene zklamana, kdyby to byl aspon Caleb nebo i ten Lucas.. Chjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.7.17 16:08

@nikypiky92 jasně že by to bylo lepší, ale málokdy mám čas v kuse 40 minut, kdy můžu mít oči nalepené na monitoru, abych četla titulky… tak mi v první řadě stačí základní info… a na ty si pak postupně lepím další… ale jo, jednou se podívám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
14.7.17 13:14

@JLP Vsak jo.. Ja to nemyslela hlavne vubec zle. Tak pak podej info co si o tom vsem myslis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
1.8.19 18:18

Ahoj holky, tak jsem také začala sledovat tento seriál, dojela jsem 3.serii s českým dabingem a nemůžu se nikde dopatrat, zda byly i další série nadabovane, nevěděla byste některá? Nějak mi to teď v originálním znění nejde, jak už mám naposlouchany ten dabing :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí