Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo tam ve vzpomínkách kdy se tam Alex objevila. Na letišti, když potkala Ezru, asi 2×, když se vrhla na Tobyho a ještě někdy. Dvojčata jsou Wrena, Alex když to jedno chová, tak říká, že se podobají Wrenovi, že se mu povedly
@Quinn7 Alex svým způsobem byla v předešlé sérii. Dvojčátka Ali jsou Wrena a Emily. A Troian zahrála dvojí roli naprosto bravurně! ![]()
Jo, Mona byla fakt dobrá A… hlavně uvěřitelná motivace, proč to všechno dělala… Ale já miluju detektivky, kde vrahem je někdo z uzavřeného okruhu podezřelých, takže takové konce, jako nám pak připravili tvůrci PLL fakt ne… ![]()
@gerose píše:
Bylo tam ve vzpomínkách kdy se tam Alex objevila. Na letišti, když potkala Ezru, asi 2×, když se vrhla na Tobyho a ještě někdy. Dvojčata jsou Wrena, Alex když to jedno chová, tak říká, že se podobají Wrenovi, že se mu povedly
takže Ali spala s Wrenem, nebo jak to bylo? Já to pak už nesledovala, tak nevím jak otěhotněla. Vždyt byla na holky, tak proč by s ním spala.
@Quinn7 píše:
takže Ali spala s Wrenem, nebo jak to bylo? Já to pak už nesledovala, tak nevím jak otěhotněla. Vždyt byla na holky, tak proč by s ním spala.
Ne, on oplodnil vajíčka Emily.
Jak byla uspana v té nemocnici, tak ji Wren uměle oplodnění Emilinými vajíčky. Myslím, že holky to ani nezjistily. A Ali právě na ženský nebyla, takže pro mě je pár Emison největší zklamání. Ali od puberty střídala chlapy, i to Emily někde řekla, že na holky není, jen ji vzdy využívala, protože Emily do ni byla zamilovana. Takže za mě stupidní konec.
@gerose píše:
Jak byla uspana v té nemocnici, tak ji Wren uměle oplodnění Emilinými vajíčky. Myslím, že holky to ani nezjistily. A Ali právě na ženský nebyla, takže pro mě je pár Emison největší zklamání. Ali od puberty střídala chlapy, i to Emily někde řekla, že na holky není, jen ji vzdy využívala, protože Emily do ni byla zamilovana. Takže za mě stupidní konec.
ahá ježiši a kde vzal Emily vajíčka? No mě se taky nelíbí, že udělali z Ali lesbičku.
No ona byla dobrovolně darovat na klinice a pak ji volali, že je někdo ukradl.
Holky, já si furt nenašla čas, tak jsem sprostě nakoukla do spoilerů… :/ Takže mám jen kusé info… Wren byl taky záporák, že dal Ali Emiliny vajíčka??? To už je fakt Esmeralda hadra…
No on náhodně potkal Alex, zamiloval se do ní a byl ochoten pro ni udělat cokoliv. Takže pomáhal A. D. Ale Page tedy v ničem namočená nebyla, to mě překvapilo.
Jinak netušite jaká doba uplynula od doby, kdy se Alex seznámila se CeCe do doby než umřela? Trochu mi tam přišlo nelogické, že CeCe milovala a Spencer nechtěla poznal. Přitom to. Bylo její dvojče.
@gerose píše:
No on náhodně potkal Alex, zamiloval se do ní a byl ochoten pro ni udělat cokoliv. Takže pomáhal A. D. Ale Page tedy v ničem namočená nebyla, to mě překvapilo.
Jinak netušite jaká doba uplynula od doby, kdy se Alex seznámila se CeCe do doby než umřela? Trochu mi tam přišlo nelogické, že CeCe milovala a Spencer nechtěla poznal. Přitom to. Bylo její dvojče.
Alex byla lesba? Zamilovaná do Cece?? To je tam samý zamilovaný psychopat… Ještě že jsem na to neměla čas ![]()
@JLP nebyla do ni zamilovana. Jen se na ni hrozně upnula, zjistila, že e je to její sestra (nevlastní) a proto pak šla po holkách, myslela, že ji zabila některa z nich.
@gerose dík… já se na to asi stejně nakonec podívám… vůbec nechápu, jak se tam utajil další sourozenec, dokonce dvojče, kdo byli rodiče, kdo o Alex věděl… i když ono je to asi fuk, polovina nebo víc logických otázek nebude stejně zodpovězena… ![]()
Tak ono to tam celkem vysvětleno bylo. Rodiče jsou Mary a Mr. Hastings. Hastingsovi o tom, že je druhé dítě nevěděli a Mary taky nevěděla, co se s ni stalo. Kdyby ji náhodou neobjevil Wren, tak se nikdo nic nedozvěděl.