Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera večer jsem zkoukla. Jsem z toho trochu rozpolcená. Na jednu stranu mě poslední díly docela bavily, byly správně napínavé. Ale samozřejmě co teď holky provedly - no comment, se prostě nikdy nepoučí. I když policie v Rosewoodu není moc výkonná a nejspíš v celé Americe, protože už tam snad každý někoho zabil a všem to prošlo ![]()
Docela se mi líbí, že je vidět, že teď to dělá někdo jiný než původní A (pořád se mi nechce věřit, že to byla Charlotte). Dřív, když holky něco udělaly, tak naprosto nadpřirozeně o tom A věděl/byl tam/vyfotil je/natočil je… Teď jak holky jely spálit to auto, tak jsem tak trochu čekala, že tam nebude a proto mě příjemně překvapilo, že se do toho vložila Mona.
Pokud by to byl nový seriál, tak se mi to asi líbí, ale společně s předchozími sériemi už je to moc zamotané, neuvěřitelné, zbytečné. Ale koukat samozřejmě budu dál
Nevíte, jak to teď bude? Zase 10 dílů, pauza a pak druhá část?
@gerose naprostý souhlas… Ale dávám bod za scénu Spence a Caleba - to mě až dojalo
A nemáte podezření, že Spence v tom baru zaplatila Rollinsovou kartou?
@JLP píše:
@gerose naprostý souhlas… Ale dávám bod za scénu Spence a Caleba - to mě až dojaloA nemáte podezření, že Spence v tom baru zaplatila Rollinsovou kartou?
Mam! Taky me to hned napadlo
Nevite, kde vzaly ty lopaty?? ![]()
@JLP píše:
@gerose naprostý souhlas… Ale dávám bod za scénu Spence a Caleba - to mě až dojaloA nemáte podezření, že Spence v tom baru zaplatila Rollinsovou kartou?
Myslím, že jo. Musí být trochu drámo ![]()
@Lenca27 píše:
Mam! Taky me to hned napadloNevite, kde vzaly ty lopaty??
A ty nevozíš v kufru 4 lopaty pro případ, že bys někoho srazila ![]()
@JLP Taky mam ten pocit a proto asi byl i zaber na to, ze predhodila tu kartu. Ja zase naopak cekala, ze ten frajer se predstavi jako novy policejni sef apod.
ani nevim proc
Jinak za Monu jsem taky rada, ze to tam trochu poresila. Mne naopak Caleb a Spenc nebavi. Nemam rada vztahove linky. Co ten Jason? Myslela jsem, ze mel prijet potvrdit, ze s Elliotem nemluvil. Segru ma v psycharne a ani ji nenastivi.. Jinak holku jsou trupky no…
neponaucitelne. A Jenna? To zase bude slepe voditko ![]()
@nikypiky92 mně se normálně ty vztahové linie taky nelíbí - hlavně když se tam k sobě chovají spíš jako sourozenci… ale toto se mi tak nějak líbilo ![]()
A ty lopatky - no, těch mám v autě plný kufr, že?
Logiku prostě radši nehledejme ![]()
@nikypiky92 píše:
@JLP Taky mam ten pocit a proto asi byl i zaber na to, ze predhodila tu kartu. Ja zase naopak cekala, ze ten frajer se predstavi jako novy policejni sef apod.ani nevim proc
Jinak za Monu jsem taky rada, ze to tam trochu poresila. Mne naopak Caleb a Spenc nebavi. Nemam rada vztahove linky. Co ten Jason? Myslela jsem, ze mel prijet potvrdit, ze s Elliotem nemluvil. Segru ma v psycharne a ani ji nenastivi.. Jinak holku jsou trupky no…
![]()
neponaucitelne. A Jenna? To zase bude slepe voditko
Tak já jsem někde četla, že ten týpek z toho baru opravdu bude nějaký policista
@gerose píše:
Tak já jsem někde četla, že ten týpek z toho baru opravdu bude nějaký policista
no, jako další zápletka dalšího policajta… ![]()
Mne se docela ten policista líbil
mam rada tyhle snedsi typy
no vidíte ja si ani to s lopaty neuvedomila
akorad prostě nechapu logiku holek. Kdyby řekli aspoň Tobymu co se stalo. Achjo.. Ja si upřímně při te scéně Caleb + Spenc trochu smála Hanne
ona je furt taková naivní. Ani bych se nedivila kdyby se zase ozvala tomu předešlému (nemůžu si vybavit jak se jmenuje) ze se spletla a at jsou zase spolu ![]()
No, a já zase na PLL zapomněla, takže stahuju teď
Jsem zvědavá na tu žádost o ruku
Ale radši nic moc nečekám, ať nejsem zase zklamaná…
@JLP ja viděla ale nechtěla jsem tu nic psát. Co na to rikas?
@nikypiky92 no, dnes mám šílený den se synem a jeho zuby - a dcerou a její snahou prokopat se mi skrz břicho, manžel, který přišel z práce až před chvílí, takže nevím, jestli se k tomu dnes dostanu…
ale díky za neprozrazení ![]()
@nikypiky92 tak už… no, jako… jako to říct… proč tam vrací lidi, na které jsem už dávno zapomněla??? Zase se to akorát zamotá… Místo aby objasnili zmizelé lidi (Holbrook), tak se vrací lidi, na které jsem už zapomněla… Ale jinak žádost o ruku docela pěkná ![]()
@JLP mě překvapil telefonát. Ma za tím prsty A? Aby Aria měla před Ezrou nečisté svědomí? Taky nejsem nadšená z navrátilců. Nechapu i kde ma Ali tatu. Že jí ma nastarost teta..
a to jak byly holky v tom bytě a na vše šahaly
achjo…