Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JLP
4646
3.3.16 15:00

@gerose tuším má spadnout v dalším díle… Na edna.cz je promo. A právě je v tu chvíli s tím svým doktorem, pak záběr na klátící se nohu s jehlovým podpatkem a Ali na úpatí schodiště… :nevim: Ale bude v pořádku - je tam pak záběr z nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
16.3.16 21:36

Jste taky nekdo otráven z vývoje tak jako ja? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
16.3.16 22:20

Já ne, mě se díl hrozně líbil, těším se na poslední sérii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.3.16 22:30

Já jsem trochu zmatená :-D asi si to jdu pustit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.3.16 22:52

Holky, jestli tomu dobře rozumím. Jessica Dil. (máma Alison ) měla sestru( dvojče) Mary Drake, která byla zavřená v Radley a ta měla dceru Charlotte a tu si právě adoptovala Jessica a stal se z ní sestra Alison ( jinak sestřenice )? Kdo zabil Charlotte ještě nevíme.. a Hannu v tom kostele táhnul kdo? to byl chlap, ne… kdo je A. D.? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
17.3.16 01:54
@Gabriela3 píše:
Holky, jestli tomu dobře rozumím. Jessica Dil. (máma Alison ) měla sestru( dvojče) Mary Drake, která byla zavřená v Radley a ta měla dceru Charlotte a tu si právě adoptovala Jessica a stal se z ní sestra Alison ( jinak sestřenice )? Kdo zabil Charlotte ještě nevíme.. a Hannu v tom kostele táhnul kdo? to byl chlap, ne… kdo je A. D.? :cert:

Jo, tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
17.3.16 01:56

Ale jinak nevím no, základní myšlenka fajn, jen zpracování pokulhává a ten fakt, že tím úžasným pomocníkem je kouzelný Elliot, který až nápadně připomíná Wrena (popisem postavy) to je fakt hloupé. Ezria, pecka, vyspělý a mužný charakter Caleba se začíná pomalu rozpadat a z Hanny už je definitivně potvrzená pubertální nána, aktuálně by mi vůbec nevadilo, kdyby byla obětována…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
17.3.16 08:00

@Gabriela3 tak stejně tomu rozumím já. No A. D. je záhada, napadá mě jenom Alison, ale nedává to smysl. Elliot se dalo čekat, že bude záporák a o dvojčetí paní D. se mluvilo už dlouho. Myslím, že to ona ji zabila a nejspíš i zakopala Alison. Jinak Aria a Ezra super, ty dva mi k sobě prostě patří a jejich milostné scény jsou v zrušující. Caleb zklamal, nečekala jsem to, ač jsem chtěla všechny páry zpátky, tohle bylo hnusné. Od obou. Ale jinak díl byl super koukatelný, plný napětí a byla jsem ráda, že na konci ukázali i to, jak si Elliot sundal tu masku a že u té chaty byla Mary. Tak nějak jsem čekala, že to skončí jako vždy a my nic nebudeme tušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
17.3.16 17:26

No já teda čumím - my dostali i nějaké ty odpovědi… 8o konečně něco, co zní logicky, jen škoda, že si neuvědomuju, že by tam byly nějaké vodítka o tom, že Cece je dítě dvojčete paní D… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
17.3.16 19:18
@gerose píše:
@Gabriela3 tak stejně tomu rozumím já. No A. D. je záhada, napadá mě jenom Alison, ale nedává to smysl. Elliot se dalo čekat, že bude záporák a o dvojčetí paní D. se mluvilo už dlouho. Myslím, že to ona ji zabila a nejspíš i zakopala Alison. Jinak Aria a Ezra super, ty dva mi k sobě prostě patří a jejich milostné scény jsou v zrušující. Caleb zklamal, nečekala jsem to, ač jsem chtěla všechny páry zpátky, tohle bylo hnusné. Od obou. Ale jinak díl byl super koukatelný, plný napětí a byla jsem ráda, že na konci ukázali i to, jak si Elliot sundal tu masku a že u té chaty byla Mary. Tak nějak jsem čekala, že to skončí jako vždy a my nic nebudeme tušit.

Mě baví ten rozdíl ve vnímání. Když se podíváš na komentáře tady a vůbec tam, kde je dospělejší osazenstvo, tak fandí Spencer a Caleb nebo když už nefandí, tak přinejmenším odsuzují tyhle nesmysly co předvedli H&C v posledním díle. A když si přečteš komentáře, kde je převaha puberťaček, tak jim tam každá fandí a podporuje to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
17.3.16 19:35

@Nimie tak ono je to asi ze života, takové věci se stávají, ale hlavně Caleb je v tom seriálu vykreslen jako dokonalost sama, pro Hannu by se obětoval. Beru, že se rozešli a vypadal, že mu na Spencer opravdu záleží, ještě na ni zamilovaně kouká, jak se tam převléká a o chvilku později skočí po Hanně, stačí, když si pískne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
17.3.16 20:10
@gerose píše:
@Nimie tak ono je to asi ze života, takové věci se stávají, ale hlavně Caleb je v tom seriálu vykreslen jako dokonalost sama, pro Hannu by se obětoval. Beru, že se rozešli a vypadal, že mu na Spencer opravdu záleží, ještě na ni zamilovaně kouká, jak se tam převléká a o chvilku později skočí po Hanně, stačí, když si pískne :zed:

Právě, tím úplně zkazili jeho charakter, který předtím tak budovali. Do té doby to byla jedna z nejvyspělejších a nejrozumnějších postav a vcelku mě překvapuje, že se nechá rozhodit něčím takovým, ale co už. Spíš je vtipné, jak na to reagují fanoušci :mrgreen: ale docela mě to zajímá, nechce se mi věřit, že je fakt dají zpátky dohromady a ještě tímhle způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.3.16 21:03

Ahoj tak ja jsem videla dneska a taky jsem v euforii ze nebyly zadne tajnosti.
A. D. - podle mne porad plati ze Charlotte chtela byt Alison, a jeji matka to ted tak podepsala jakoby ze msty za ni. No nevim, budu se nad tema vazbama muset jeste hloubeji zamyslet.
Taky jsem rada za Ezria a citim zklamani z Hanny a Caleba, ani nevim z koho z nich vic. Ale H. prece mela moznost o C. bojovat uz driv misto toho sla dal a zasnoubila se. Je to od ni nefer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
17.3.16 21:54

Ale je docela vtipné, že nikdo se nepohoršuje nad Ariou, chodí s Liamem a přitom hupsla na Ezru :jazyk: Ale oni k sobě musí patřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
17.3.16 22:03
@gerose píše:
Ale je docela vtipné, že nikdo se nepohoršuje nad Ariou, chodí s Liamem a přitom hupsla na Ezru :jazyk: Ale oni k sobě musí patřit

Ale jo, asi pohoršuje, ale Ezria je zrovna asi jediný vztah, který by tak nějak dával smysl a funguje. Problém Spoby a Haleb je ten, že funguje jen na nějaké pubertální vášni a zvlášť u Haleb bylo vidět, že jakmile šlo do tuhého, tak se ten vztah hned rozpadal, v zásadě neobstáli nějak smysluplně jedinou zkoušku a upřímně moc nevěřím, že by to jen tak mělo najednou začít fungovat, zvlášť když se Han evidentně zasekla v těch středoškolských létech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí