Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gerose tuším má spadnout v dalším díle… Na edna.cz je promo. A právě je v tu chvíli s tím svým doktorem, pak záběr na klátící se nohu s jehlovým podpatkem a Ali na úpatí schodiště…
Ale bude v pořádku - je tam pak záběr z nemocnice.
Holky, jestli tomu dobře rozumím. Jessica Dil. (máma Alison ) měla sestru( dvojče) Mary Drake, která byla zavřená v Radley a ta měla dceru Charlotte a tu si právě adoptovala Jessica a stal se z ní sestra Alison ( jinak sestřenice )? Kdo zabil Charlotte ještě nevíme.. a Hannu v tom kostele táhnul kdo? to byl chlap, ne… kdo je A. D.? ![]()
@Gabriela3 píše:
Holky, jestli tomu dobře rozumím. Jessica Dil. (máma Alison ) měla sestru( dvojče) Mary Drake, která byla zavřená v Radley a ta měla dceru Charlotte a tu si právě adoptovala Jessica a stal se z ní sestra Alison ( jinak sestřenice )? Kdo zabil Charlotte ještě nevíme.. a Hannu v tom kostele táhnul kdo? to byl chlap, ne… kdo je A. D.?
Jo, tak nějak.
Ale jinak nevím no, základní myšlenka fajn, jen zpracování pokulhává a ten fakt, že tím úžasným pomocníkem je kouzelný Elliot, který až nápadně připomíná Wrena (popisem postavy) to je fakt hloupé. Ezria, pecka, vyspělý a mužný charakter Caleba se začíná pomalu rozpadat a z Hanny už je definitivně potvrzená pubertální nána, aktuálně by mi vůbec nevadilo, kdyby byla obětována…
@Gabriela3 tak stejně tomu rozumím já. No A. D. je záhada, napadá mě jenom Alison, ale nedává to smysl. Elliot se dalo čekat, že bude záporák a o dvojčetí paní D. se mluvilo už dlouho. Myslím, že to ona ji zabila a nejspíš i zakopala Alison. Jinak Aria a Ezra super, ty dva mi k sobě prostě patří a jejich milostné scény jsou v zrušující. Caleb zklamal, nečekala jsem to, ač jsem chtěla všechny páry zpátky, tohle bylo hnusné. Od obou. Ale jinak díl byl super koukatelný, plný napětí a byla jsem ráda, že na konci ukázali i to, jak si Elliot sundal tu masku a že u té chaty byla Mary. Tak nějak jsem čekala, že to skončí jako vždy a my nic nebudeme tušit.
No já teda čumím - my dostali i nějaké ty odpovědi…
konečně něco, co zní logicky, jen škoda, že si neuvědomuju, že by tam byly nějaké vodítka o tom, že Cece je dítě dvojčete paní D… ![]()
@gerose píše:
@Gabriela3 tak stejně tomu rozumím já. No A. D. je záhada, napadá mě jenom Alison, ale nedává to smysl. Elliot se dalo čekat, že bude záporák a o dvojčetí paní D. se mluvilo už dlouho. Myslím, že to ona ji zabila a nejspíš i zakopala Alison. Jinak Aria a Ezra super, ty dva mi k sobě prostě patří a jejich milostné scény jsou v zrušující. Caleb zklamal, nečekala jsem to, ač jsem chtěla všechny páry zpátky, tohle bylo hnusné. Od obou. Ale jinak díl byl super koukatelný, plný napětí a byla jsem ráda, že na konci ukázali i to, jak si Elliot sundal tu masku a že u té chaty byla Mary. Tak nějak jsem čekala, že to skončí jako vždy a my nic nebudeme tušit.
Mě baví ten rozdíl ve vnímání. Když se podíváš na komentáře tady a vůbec tam, kde je dospělejší osazenstvo, tak fandí Spencer a Caleb nebo když už nefandí, tak přinejmenším odsuzují tyhle nesmysly co předvedli H&C v posledním díle. A když si přečteš komentáře, kde je převaha puberťaček, tak jim tam každá fandí a podporuje to ![]()
@Nimie tak ono je to asi ze života, takové věci se stávají, ale hlavně Caleb je v tom seriálu vykreslen jako dokonalost sama, pro Hannu by se obětoval. Beru, že se rozešli a vypadal, že mu na Spencer opravdu záleží, ještě na ni zamilovaně kouká, jak se tam převléká a o chvilku později skočí po Hanně, stačí, když si pískne ![]()
@gerose píše:
@Nimie tak ono je to asi ze života, takové věci se stávají, ale hlavně Caleb je v tom seriálu vykreslen jako dokonalost sama, pro Hannu by se obětoval. Beru, že se rozešli a vypadal, že mu na Spencer opravdu záleží, ještě na ni zamilovaně kouká, jak se tam převléká a o chvilku později skočí po Hanně, stačí, když si pískne
Právě, tím úplně zkazili jeho charakter, který předtím tak budovali. Do té doby to byla jedna z nejvyspělejších a nejrozumnějších postav a vcelku mě překvapuje, že se nechá rozhodit něčím takovým, ale co už. Spíš je vtipné, jak na to reagují fanoušci
ale docela mě to zajímá, nechce se mi věřit, že je fakt dají zpátky dohromady a ještě tímhle způsobem.
Ahoj tak ja jsem videla dneska a taky jsem v euforii ze nebyly zadne tajnosti.
A. D. - podle mne porad plati ze Charlotte chtela byt Alison, a jeji matka to ted tak podepsala jakoby ze msty za ni. No nevim, budu se nad tema vazbama muset jeste hloubeji zamyslet.
Taky jsem rada za Ezria a citim zklamani z Hanny a Caleba, ani nevim z koho z nich vic. Ale H. prece mela moznost o C. bojovat uz driv misto toho sla dal a zasnoubila se. Je to od ni nefer.
Ale je docela vtipné, že nikdo se nepohoršuje nad Ariou, chodí s Liamem a přitom hupsla na Ezru
Ale oni k sobě musí patřit
@gerose píše:
Ale je docela vtipné, že nikdo se nepohoršuje nad Ariou, chodí s Liamem a přitom hupsla na EzruAle oni k sobě musí patřit
Ale jo, asi pohoršuje, ale Ezria je zrovna asi jediný vztah, který by tak nějak dával smysl a funguje. Problém Spoby a Haleb je ten, že funguje jen na nějaké pubertální vášni a zvlášť u Haleb bylo vidět, že jakmile šlo do tuhého, tak se ten vztah hned rozpadal, v zásadě neobstáli nějak smysluplně jedinou zkoušku a upřímně moc nevěřím, že by to jen tak mělo najednou začít fungovat, zvlášť když se Han evidentně zasekla v těch středoškolských létech.