Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak jsem viděla 13ku, a musím přiznat že se mi to líbilo. Začíná to gradovat. Hodně moc se mi líbila Hanna i Spencer…
Ovšem závěrečná scéna mě znechutila, zatím neprozradím proč ale určitě nás tu bude většina se stejným názorem… ![]()
Holky, kde se dají stáhnout titulky? Na tom mozekksnidani nějak nejsou ![]()
Na serialzone je 90%… tak snad v rozumnou večerní dobu budou ![]()
Taky jsem večer koukala. Za mě díl nic moc. Nic zajímavého se tam nestalo, Caleb a Spencer, s tím se již počítalo. No a ten závěr. Asi jsme to čekaly že? ![]()
@gerose píše:
Taky jsem večer koukala. Za mě díl nic moc. Nic zajímavého se tam nestalo, Caleb a Spencer, s tím se již počítalo. No a ten závěr. Asi jsme to čekaly že?
přesně ![]()
@gerose jo, čekala jsem to - takže docela milé překvapení, že je tam něco logického… ![]()
Co říkáte na toho Lucase? Díl mi přišel takový průměrný a o konci ani nemluvím
@JLP píše:
@gerose jo, čekala jsem to - takže docela milé překvapení, že je tam něco logického…
Jsi optimističtější než já ![]()
Tak jaké máte dojmy? Nebudu raději nic psát pokud jste ještě někteří neviděli..
Dojmy? docela smíšené mám v hlavě docela ted zmatek kdo zabil Charlote ale myšlenka tam je jinak díl pěkný jenom na konec jsem koukala z otevřenou pusou
![]()
Za mě tedy nuda. Byron a Ezra si myslim, že budou zase slepé vodítko. Holky se nezměnily. Někdo je obtěžuje a zase jedou na vlastní pěst místo toho aby šly na policii. To je furt do kola
opravdu už nevím proč na to koukám.
![]()