Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verusak.berusak píše:
@gerose Tak Cece to prostě vyprávěla jako svůj příběh Alison, pro diváky to bylo natočené jako flashback, aby to bylo atraktivnější a aby tam mohli dát konkrétní scény z minulosti a propojit to.
No tak to je jasné
přišlo mi blbě udělané, když se při záběru na Sáru (černou vdovu) zatvářila hrozně zděšeně/překvapeně, když jí vidět nemohla (to je jedno, prostě jen blbě natočené) Rozhodně pbyla víc překvapená, než když jí viděla v červeném kabátu.
To, že Charles spolupracuje s Tannerovou si holky myslely ještě než věděly, že je RC Sára. Měla zavolat posily a nikdo nepřijel, tak myslely, že za to může Tannerova
@gerose Jasně, toho jsem simoc nevšimla. Já se tak soustředila na to, kdo bude pod závojem, že mě holky moc nezajímaly. ![]()
Holky, mimochodem zaznamenaly jste, že CeCe říkala, že Bethany se zcvokla poté, xo zjistila, že paní D. má poměr s jeuim otcem? Pouštěla jsem si to dvakrat schválně. To už těch chlapů fakt bylo dost
No a s kym tedy paní D. jezdila na ty koně, s Bethany, nebo CeCe?
Mě to hlavně přišlo blbě natočené/zahrané. Rozhodně to ve mě nevzbudilo lítost, přitom pointa zavrženého dítěte, které se snaží být se svojí rodinou není špatná myšlenka. Zvlášť, když vlastně ve všem byla nevinně. Ali ublížit nechtěla, Ali přitom byla mrcha, které všechno procházelo. Ale bohužel špatně zpracovali. Jako důvod uvedli hlouposti a to, že jí to prostě bavilo? ![]()
@lenajs jo taky jsem to slyšela, ale pak to tam nebylo rozvedené. A na to, proč jezdila s Bethany na ty koně jsem se taky chtěla zeptat, pokud to tedy byla Bethany.
@gerose podle mě to klidně mohla být Charlotte, protože si byly podobné…a lidé, kteří je viděli snad nikdy neřekli, že by to byla přímo Bethany, nebo jo? Jen ji popisovali jako blond holčičku a že je to Bethany si podle mě domyslely jen holky. Ale možná se pletu.
@gerose píše:
Mě to hlavně přišlo blbě natočené/zahrané. Rozhodně to ve mě nevzbudilo lítost, přitom pointa zavrženého dítěte, které se snaží být se svojí rodinou není špatná myšlenka. Zvlášť, když vlastně ve všem byla nevinně. Ali ublížit nechtěla, Ali přitom byla mrcha, které všechno procházelo. Ale bohužel špatně zpracovali. Jako důvod uvedli hlouposti a to, že jí to prostě bavilo?
Souhlas, strašně to odflákli. Chtěli napínat do poslední chvíle, přitom kdyby to pořádně rozpracovali v několika dílech, propojili s předchozími sériemi, tak to mohlo být podstatně lepší.
Paní D. podle mě jezdila s Cece, je fakt, že výslovně to tam nebylo. Ale s Bethany víceméně nic neměla, tak nevím, proč by ji tahala na koně.
Jo ty pletky s otcem Bethany - taky nechápu, jakej to mělo význam v celým příběhu. Pochopila jsem, že Bethany chtěla ublížit Ali ze žárlivosti (mimochodem to sedí s tou její nahrávkou z Radley, ve které mluví o Ali, jak si dokáže každého obtočit kolem prstu a každej kolem ní skáče)…
@lenajs píše:
@gerose podle mě to klidně mohla být Charlotte, protože si byly podobné…a lidé, kteří je viděli snad nikdy neřekli, že by to byla přímo Bethany, nebo jo? Jen ji popisovali jako blond holčičku a že je to Bethany si podle mě domyslely jen holky. Ale možná se pletu.
Lidi ji popisovali podobně jako Ali, holky si nejdřív myslely, že to mohla být Ali. Což nasvědčuje Cece. Myslím, že matka prostě brala na koně svoji dceru (ehm, syna), Bethany mě ani nenapadla. ![]()
@Siisule píše: … buď se v tom ztratili a s vysvětlováním je konec, nebo bude druhá část 6.řady bohatá na flashbacky?Mě se včerejší díl líbil, i když jsme se nedozvěděli všechno, konečně jsme zjistili, kdo je „A“. Cece byla jedna z mých favoritek na vítěze. Upřímně mi jí bylo chvílema trochu líto, vyšlo z toho najevo, že je to psychicky narušenej člověk, kterej neměl v životě dostatek lásky a byl nespravedlivě „trestanej“… Ale že mohlo být o 2-3 řady míň, to klidně mohlo
Mě se na tom líbila ta podstatná myšlenka toho, že psychicky narušeného člověka z ní UDĚLALI. Tím, že jí odtrhli od rodiny a neprávem potrestali z ní toho magora vytvořili a možná i tím spíš podpořili jeho touhu po změně pohlaví.
@verusak.berusak píše:
@Quinn7 podle mě změna pohlaví byla soukromá akce paní D., fingovala smrt/přemístila ho jinam a pak ho vrátila jako nového pacienta - Charlotte. A zaměstnanci to nevěděli (možná Eddie něco věděl nebo byl třeba zamotanej v té fingované smrti). Mimochodem by mě zajímalo, jestli je ve státech připuštěná změna pohlaví již v 16 letech (kdy měl Charles údajně zemřít, pokud si to dobře pamatuju).Změna pohlaví v seriálu po teenagery - mně to nijak nevhodný nepřijde. Jako jo, úlet to trochu je, ale pro patnáctileté „děti“ už toto určitě není tabu a ví, že to může být… Podle mě se do toho tvůrci seriálu zamotali, když nejdřív opakovaně naznačili, že paní D. jezdila do Radley za nějakou holkou, ale místo setry stvořili bratra a nějak to museli vysvětlit. Škoda no.
Jo, koho mi bylo trochu líto, tak paní D.. Ukázalo se, že není taková potvora, spíš se nedokázala za své dítě postavit před svým manželem.
To už se řešilo na FB, umřít mel v 16 - dokud ho schovala a všechno připravila, tak mohla uběhnout nějaká doba, což by zhruba odpovídalo těm 18.
@lenajs píše:
Holky, mimochodem zaznamenaly jste, že CeCe říkala, že Bethany se zcvokla poté, xo zjistila, že paní D. má poměr s jeuim otcem? Pouštěla jsem si to dvakrat schválně. To už těch chlapů fakt bylo dost
What?
tak že by Beth byla další její dítě? ![]()
@gerose píše:
Mě to hlavně přišlo blbě natočené/zahrané. Rozhodně to ve mě nevzbudilo lítost, přitom pointa zavrženého dítěte, které se snaží být se svojí rodinou není špatná myšlenka. Zvlášť, když vlastně ve všem byla nevinně. Ali ublížit nechtěla, Ali přitom byla mrcha, které všechno procházelo. Ale bohužel špatně zpracovali. Jako důvod uvedli hlouposti a to, že jí to prostě bavilo?
To není hloupost
představ si mentálně opravdu posunutého člověka, člověka, který byl neprávem poslán do Radley, prošel změnu pohlaví, téměř zabil vlastní sestru (neboli žila dost dlouho v domění, že udělala přesně to z čeho jí obvinili)… a když tě něco takového pohltí, tak to neumíš nijak lépe obhájit. Někteří vrahové to taky mají tak, že „je to baví“, to je jako droga - někdo hraje automaty a někdo si z lidí dělá panenky, které nikdy nemohl mít. Život z ní udělal blázna, její rodina z ní udělala blázna - to je na tom to nejhorší, takže to vysvětlení není až tak moc zcestné ![]()
@lenajs píše:
nejspíš to byla CeCe, to už si přesně nepamatuji, proč holky byly přesvědčené, že to je zrovna Bethany
nicméně je pořád hodně spojitostí mezi paníD. a Bethany, něco spolu určitě měly
Mě by třeba zajímala Bethany - na to, jakou roli tam hrála, tak v tomto díle jen řekli, že paní D. měla techtle mechtle s jejím otcem - ale kdo vlastně byla, proč byla v Radley (že její otec měl milenku, to snad ani není možné, aby kvůli tomu dali dítě na psychinu). Ta postava je pro mě nějak ve vakuu… Tělo v hrobě, vražda Tobyho matky - nic víc… Chybí mi tam víc informací o té holce… ![]()