Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
26.9.15 19:33

Je hodně teorií, že Cece nebyla big A. Marlene to popřela, ale ta už popřela věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.9.15 13:16
@JLP píše:
jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen??? :zed: :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :palec: to pobavilo!!
Počkat, počkat jako že bude nový zase záhadný padouch? Ježíš šmarja :lol: to už je trapné :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
27.9.15 18:11
@nikypiky92 píše: :mrgreen: :lol: :palec: to pobavilo!!
Počkat, počkat jako že bude nový zase záhadný padouch? Ježíš šmarja :lol: to už je trapné :D

mě už to taky přijde trapný :mrgreen:. Ve spoilerech psali že Cece byla hlavní A. Ale že ted přijde nějaký nový Bad, který bude horší než Cece a asi bude napojený na minulost. A Cece by snad měla umřít, pokud si to dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.11.15 08:29

Na uložto už je ke stažení speciál k 6. sérii. Titulky zatím nejsou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31901
26.11.15 12:43
@Šláša píše:
Na uložto už je ke stažení speciál k 6. sérii. Titulky zatím nejsou :mavam:

Fakt? :O a nevíš jaké má označení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.11.15 16:56

@Nimie Pretty.Little.Liars.S06.Special-5.Years. Forward. hdtv. x264-bajskorv. mp4 tady jsem to stáhla já, nejsem si jistá jestli by mi prošlo sem vložit celý odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31901
27.11.15 01:14
@Šláša píše:
@Nimie Pretty.Little.Liars.S06.Special-5.Years. Forward. hdtv. x264-bajskorv. mp4 tady jsem to stáhla já, nejsem si jistá jestli by mi prošlo sem vložit celý odkaz :)

Děkuju moc, už jsem to našla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.1.16 20:16

Ahoj holky, jaktože nejste ještě na značkách?! :mrgreen:
já právě stahuju, ani nevím jestli jsou titulky ale stahuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
13.1.16 21:07

Ja nejsem na značce, protoze prave na „neco“ koukám :mrgreen: :mrgreen:

(Na serialycz.cz je to i s titulkama ;) ) Konec pauzy, pokračuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
14.1.16 11:15

Tak co vy na to? Už jste to daly? Mě to teda dost zklamalo - je to jen rozehrání dalšího dramatu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.1.16 12:14

@JLP videla som uputavky a nejaky „dokument“ ci co a uz z toho „dokumentu“ som bola dost sklamana :( Ezra alkoholik, Toby a Caleb uplne mimo..do toho zabili Cece a objavila sa tam Sara ako pripadne A.. tak uz fakt neviem co si o tom mysliet.. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.1.16 15:43

Rozklicoval jste nekdo na uplnem zacatku co si to tam holky povidaji kdyz kamera jede chodbou skoly? Ja si to musim pustit jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.16 08:28

Tak já už jsem taky viděla…holky se mi líbí, smrt CeCe mě překvapila, docela zajímavá zápletka z toho může být. Každopádně mě zajímá, co spolu mají Caleb a Spencer a co to bere Emily za léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.1.16 08:31

Koukám se v původním znění. Mám za sebou poslední řadu. V dabingu bych to nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.16 10:57

@tereia myslím, že tady se nikdo nedívá s dabingem, buď v originále, nebo s českými titulky. Ani nevím, kolil řad je nadabovaných. A poslední řadu za sebou určitě nemůžeš mít, protože ta zatím poslední, tedy šestá je právě ve své polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí