Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je hodně teorií, že Cece nebyla big A. Marlene to popřela, ale ta už popřela věcí…
@JLP píše:
jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen???![]()
@nikypiky92 píše:![]()
![]()
to pobavilo!!
Počkat, počkat jako že bude nový zase záhadný padouch? Ježíš šmarjato už je trapné
mě už to taky přijde trapný
. Ve spoilerech psali že Cece byla hlavní A. Ale že ted přijde nějaký nový Bad, který bude horší než Cece a asi bude napojený na minulost. A Cece by snad měla umřít, pokud si to dobře pamatuju.
Na uložto už je ke stažení speciál k 6. sérii. Titulky zatím nejsou ![]()
@Šláša píše:
Na uložto už je ke stažení speciál k 6. sérii. Titulky zatím nejsou
Fakt?
a nevíš jaké má označení?
@Nimie Pretty.Little.Liars.S06.Special-5.Years. Forward. hdtv. x264-bajskorv. mp4 tady jsem to stáhla já, nejsem si jistá jestli by mi prošlo sem vložit celý odkaz ![]()
@Šláša píše:
@Nimie Pretty.Little.Liars.S06.Special-5.Years. Forward. hdtv. x264-bajskorv. mp4 tady jsem to stáhla já, nejsem si jistá jestli by mi prošlo sem vložit celý odkaz
Děkuju moc, už jsem to našla ![]()
Ahoj holky, jaktože nejste ještě na značkách?! ![]()
já právě stahuju, ani nevím jestli jsou titulky ale stahuju:)
Ja nejsem na značce, protoze prave na „neco“ koukám
![]()
(Na serialycz.cz je to i s titulkama
) Konec pauzy, pokračuju ![]()
Tak co vy na to? Už jste to daly? Mě to teda dost zklamalo - je to jen rozehrání dalšího dramatu… ![]()
@JLP videla som uputavky a nejaky „dokument“ ci co a uz z toho „dokumentu“ som bola dost sklamana
Ezra alkoholik, Toby a Caleb uplne mimo..do toho zabili Cece a objavila sa tam Sara ako pripadne A.. tak uz fakt neviem co si o tom mysliet..
![]()
Rozklicoval jste nekdo na uplnem zacatku co si to tam holky povidaji kdyz kamera jede chodbou skoly? Ja si to musim pustit jeste jednou.
Tak já už jsem taky viděla…holky se mi líbí, smrt CeCe mě překvapila, docela zajímavá zápletka z toho může být. Každopádně mě zajímá, co spolu mají Caleb a Spencer a co to bere Emily za léky…
Koukám se v původním znění. Mám za sebou poslední řadu. V dabingu bych to nedala ![]()
@tereia myslím, že tady se nikdo nedívá s dabingem, buď v originále, nebo s českými titulky. Ani nevím, kolil řad je nadabovaných. A poslední řadu za sebou určitě nemůžeš mít, protože ta zatím poslední, tedy šestá je právě ve své polovině.