Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31899
15.2.16 12:54
@JLP píše:
Ale jo, mně se Spencer a Caleb líbí, jen prostě Hanna a Caleb byli moje srdcovka… :oops: A já právě nejsem na takové typy, jako je ten Hannin - já radši Caleba :D :srdce:

Chápu :mrgreen: :mrgreen: já hlavně nějak moc neřeším Hannu, mám Spenc radši, takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
24.2.16 19:42

Tak co na to říkáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
24.2.16 20:13

Já se teprve chystám. Děti pomalu zalehají, za chvíli bude klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
24.2.16 21:20
@JLP píše:
Tak co na to říkáte??

SPOILER ** Mě ta Melissa příjde evidentní už tak od druhé série teda :mrgreen: nedivila bych se, kdyby v něčem jela s Wrenem. Hlavně to jak se leaknula ta informace o těhotenství, kdo jiný se mohl dostat do té nemocnice než Melissa, která kdysi předstírala něco podobného a čachrovala tam se záznamy? **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
24.2.16 22:49

No nejsou ty holky fakt pitomý? Proč pořád někam lezou a chodí sami? A jinak škoda, že na té svatbě nebyl záběr na svatebčany :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.2.16 22:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
25.2.16 18:38

Spoiler!! No, díl plný nelogických jednání… :zed: na místě Emily bych okamžitě šla na policii a řekla, co jsem měla v ruce - ale ona určitě ne, takže se nechá vydírat, protože otisky prstů na vražedné zbrani jsou otisky prstů na vražedné zbrani, že… :roll: :roll: Jinak teda snad si to zase pustím, jestli tam mezi svatebními hosty někoho neuvidím - ale ono je to stejně zbytečné - třeba je to Ella (vtip ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
25.2.16 19:01
@JLP píše:
Spoiler!! No, díl plný nelogických jednání… :zed: na místě Emily bych okamžitě šla na policii a řekla, co jsem měla v ruce - ale ona určitě ne, takže se nechá vydírat, protože otisky prstů na vražedné zbrani jsou otisky prstů na vražedné zbrani, že… :roll: :roll: Jinak teda snad si to zase pustím, jestli tam mezi svatebními hosty někoho neuvidím - ale ono je to stejně zbytečné - třeba je to Ella (vtip ;) ).

Těžko říct, jestli by policie pomohla. Tannerová je zná, ví jak to dopadlo posledně a stejně do nich ryje a tak nějak nenápadně háže vinu zas na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
25.2.16 19:09

@Nimie Jako důvěra tam není, to je fakt, ale i tak - co je horší? Říct to Tannerové nebo Lorenzovi, nebo nechat A, aby měl/a vražednou zbraň s mými otisky? :nevim: A další věc je, že tam zase šla sama - toto úplně hloupé chování je možné fakt jen ve filmu, ale strašně mi zvedá tlak… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.3.16 10:19

Tak co, holky, už víte, kdo je vrah? Já už mám tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.3.16 13:47

@JLP sem s ním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.3.16 13:52

@gerose Tak já si teda myslím, že tím vrahem bude doktor Rollins, či jak se to jmenuje - jak řekl Ali, že Cece byla zklamaná z toho jejich vztahu, tak bych se nedivila, kdyby měl nějaké techtle mechtle i s ní - a ona mu třeba řekla, že o tom řekne Ali… Tak. A můžeme zatýkat :D Jen nevím, kdo by tak mohl/a být A… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
3.3.16 13:54

@JLP taky ho podezřívám :D

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
3.3.16 13:56

@Nafrněná navíc ta rychlá svatba z jeho popudu, pak někde psali, že si Ali bude myslet, že jí šplouchá na maják - tak ji třeba začne dávat na tajňáka nějaké prášky… :nevim: Jinak ty holky tam nosí podpatky snad od jeslí, takže mi nepřijde, že by Ali spadla ze schodů jen kvůli špatnému šlápnutí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.3.16 14:54

Taky už jsem o něm přemýšlela. Ono tam vlastně není už moc lidi, kteří by připadali v úvahu
@JLP Ali spadla ze schodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky