Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JLP píše:
Ale jo, mně se Spencer a Caleb líbí, jen prostě Hanna a Caleb byli moje srdcovka…A já právě nejsem na takové typy, jako je ten Hannin - já radši Caleba
![]()
Chápu
já hlavně nějak moc neřeším Hannu, mám Spenc radši, takže…
Já se teprve chystám. Děti pomalu zalehají, za chvíli bude klid ![]()
@JLP píše:
Tak co na to říkáte??
SPOILER ** Mě ta Melissa příjde evidentní už tak od druhé série teda
nedivila bych se, kdyby v něčem jela s Wrenem. Hlavně to jak se leaknula ta informace o těhotenství, kdo jiný se mohl dostat do té nemocnice než Melissa, která kdysi předstírala něco podobného a čachrovala tam se záznamy? **
No nejsou ty holky fakt pitomý? Proč pořád někam lezou a chodí sami? A jinak škoda, že na té svatbě nebyl záběr na svatebčany ![]()
Spoiler!! No, díl plný nelogických jednání…
na místě Emily bych okamžitě šla na policii a řekla, co jsem měla v ruce - ale ona určitě ne, takže se nechá vydírat, protože otisky prstů na vražedné zbrani jsou otisky prstů na vražedné zbrani, že…
Jinak teda snad si to zase pustím, jestli tam mezi svatebními hosty někoho neuvidím - ale ono je to stejně zbytečné - třeba je to Ella (vtip
).
@JLP píše:
Spoiler!! No, díl plný nelogických jednání…na místě Emily bych okamžitě šla na policii a řekla, co jsem měla v ruce - ale ona určitě ne, takže se nechá vydírat, protože otisky prstů na vražedné zbrani jsou otisky prstů na vražedné zbrani, že…
![]()
Jinak teda snad si to zase pustím, jestli tam mezi svatebními hosty někoho neuvidím - ale ono je to stejně zbytečné - třeba je to Ella (vtip
).
Těžko říct, jestli by policie pomohla. Tannerová je zná, ví jak to dopadlo posledně a stejně do nich ryje a tak nějak nenápadně háže vinu zas na ně.
@Nimie Jako důvěra tam není, to je fakt, ale i tak - co je horší? Říct to Tannerové nebo Lorenzovi, nebo nechat A, aby měl/a vražednou zbraň s mými otisky?
A další věc je, že tam zase šla sama - toto úplně hloupé chování je možné fakt jen ve filmu, ale strašně mi zvedá tlak… ![]()
@gerose Tak já si teda myslím, že tím vrahem bude doktor Rollins, či jak se to jmenuje - jak řekl Ali, že Cece byla zklamaná z toho jejich vztahu, tak bych se nedivila, kdyby měl nějaké techtle mechtle i s ní - a ona mu třeba řekla, že o tom řekne Ali… Tak. A můžeme zatýkat
Jen nevím, kdo by tak mohl/a být A… ![]()
@Nafrněná navíc ta rychlá svatba z jeho popudu, pak někde psali, že si Ali bude myslet, že jí šplouchá na maják - tak ji třeba začne dávat na tajňáka nějaké prášky…
Jinak ty holky tam nosí podpatky snad od jeslí, takže mi nepřijde, že by Ali spadla ze schodů jen kvůli špatnému šlápnutí… ![]()
Taky už jsem o něm přemýšlela. Ono tam vlastně není už moc lidi, kteří by připadali v úvahu
@JLP Ali spadla ze schodů?