Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
17.3.16 22:34

Jj taky se pohorsuju ale z myho pohledu Liam ji na to ten prostor dal (sel za sefkou at ho odstrihne) protoze si uz z textu knihy poskladal dve a dve dohromady. Ale vim jak to myslis *gerose;-)
Stejne je to sileny, ze ty postavy beru pomalu jako by byli doopravdy, holt asi dobre herecke vykony:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
19.3.16 11:39
@gerose píše:
@Nimie tak ono je to asi ze života, takové věci se stávají, ale hlavně Caleb je v tom seriálu vykreslen jako dokonalost sama, pro Hannu by se obětoval. Beru, že se rozešli a vypadal, že mu na Spencer opravdu záleží, ještě na ni zamilovaně kouká, jak se tam převléká a o chvilku později skočí po Hanně, stačí, když si pískne :zed:

Sice na ni zamilovane kouka, ale kdyz mu rekne, ze ho miluje, tak on neodpovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.3.16 13:10
@Lenca27 píše:
Sice na ni zamilovane kouka, ale kdyz mu rekne, ze ho miluje, tak on neodpovi :D

To jo no, na druhou stranu by bylo horší, kdyby jí ráno řekl, že jí miluje a večer se líbal s Han, takhle aspoň… no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.3.16 07:16

Mě teda poslední díl zklamal tak nějak všeobecně. Kromě Ezry a Arii ( :palec: ) mě tam začínají všichni dost štvát. Spencer nejvíc, protože jenom stojí, smutně kouká a vůbec nebojuje, což se jí nepodobá. A ostatní mi připadají, že se za těch pět nebo kolik let vůbec nezměnili - pořád stejně hloupý myšlenkový pochody, který ty pořád stejně nepoučitelný děcka dostávají do pořád stejných nemožných situací. O zčistajasna vyloupnutým dvojčeti paní D. ani nemluvím, to beru jako dobrej podraz. Pátera Knoxe na vás, lhářky prolhaný!
No, teď bude pauza, tak to snad vydejchám a tu poslední sérii už dokoukám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.3.16 07:53

@Bersaba jj, přesně to si taky říkám, že tam nebylo žádné pořádné vodítko, ze kterého by mohli diváci zjistit, že paní D. má dvojče - matku Cece… Takže pátera Knoxe bych taky povolala :D A poslední série snad bude opravdu poslední - a klidně ať je tam hromadná svatba - hlavně aby to mělo dokonale hermeticky uzavřený děj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
20.3.16 08:12

Tak o tom, ža paní D. bude mít dvojče, se spekulovalo už dlouho, to mě naopak potěšilo, protože jsem si to tak nejvíc myslela. Sice jsem myslela, že to třeba byla matka Tobyho nebo Wrena. Myslím, že se to tam třeba ještě rozvine. Že třeba ani Cece neví, že jsou dvojčata. A pak by mi i víc dávalo smysl, že to byla nejspíš Mary, která s takovým klidem zakopala Alison (a ne její matka). No každopádně jsem zvědavá na poslední serii a doufám, že tam bude vše dotažené dokonce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.3.16 09:11

@gerose ale to jo, spekulace byly, ale kde bylo v ději vodítko, aby to nebyly jen spekulace, ale nějakým důkazem podložené „vyšetřovací verze“? ;) Logické to nakonec je, jen mi vadí, že jsem na to nemohla přijít sama. Ale možná mě někdo vyvede z omylu a zjistím, že jsem jen nevšímavý ignorant a vodítko tam nějaké bylo… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11034
20.3.16 11:22

Holky, teprve jsem se dostala k tomu, že se kouknu na druhou půlku 6. série, takže zatím nedočítám. Akorát jsem se chtěla zeptat - má cenu stahovat ten speciál, nebo mám rovnou začít sérii. A to začíná dílem 6×11?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
20.3.16 18:33

Vi tady nekdo, kdy zacina dalsi serie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.3.16 20:29
@Lenca27 píše:
Vi tady nekdo, kdy zacina dalsi serie?

V červnu, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.3.16 21:29

Dnes jsem se odhodlala dokoukat jelikož mi jiné seriály skončili. Achjo já z těch holek nemůžu. To mají být o 5let vyzrálejší holky? Zase dělají všechno bez policie apod. OMG. Zaujalo mě jak Toby pomáhal te babičce do auta tak jak mu řekla „děkuji krásnoočko“. Nebylo to v nějakém starším díle, kdy si A něco kupoval někde? Nepamatuji si :think: Ezria jupii ten Liam mi k ní nešel. Ale co se týká Caleba? No raději se nevyjadřuji. Hanna měla šanci o něj bojovat už dříve. Konečně jsem si zvykla na Spaleb :lol: Yvone mi je silně nesympatická. Upřímně já tak nadšená s dvojčetem paní D. nejsem.. Myslíte, že Rollins je jen náhodně podobný Wrenovi? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.3.16 21:40

Jo a kdo myslíte, že tahal tu Hannu, když Mary a Rollins byli u Ali doma? A-smajlík? (Přišel mi jako chlap takže Sáru bych vynechala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
20.3.16 21:44
@nikypiky92 píše:
Dnes jsem se odhodlala dokoukat jelikož mi jiné seriály skončili. Achjo já z těch holek nemůžu. To mají být o 5let vyzrálejší holky? Zase dělají všechno bez policie apod. OMG. Zaujalo mě jak Toby pomáhal te babičce do auta tak jak mu řekla „děkuji krásnoočko“. Nebylo to v nějakém starším díle, kdy si A něco kupoval někde? Nepamatuji si :think: Ezria jupii ten Liam mi k ní nešel. Ale co se týká Caleba? No raději se nevyjadřuji. Hanna měla šanci o něj bojovat už dříve. Konečně jsem si zvykla na Spaleb :lol: Yvone mi je silně nesympatická. Upřímně já tak nadšená s dvojčetem paní D. nejsem.. Myslíte, že Rollins je jen náhodně podobný Wrenovi? :mavam:

nemyslím. Trochu počítám, že se tam objeví wren jako další dítě Mary :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
20.3.16 22:07
@nikypiky92 píše:
Dnes jsem se odhodlala dokoukat jelikož mi jiné seriály skončili. Achjo já z těch holek nemůžu. To mají být o 5let vyzrálejší holky? Zase dělají všechno bez policie apod. OMG. Zaujalo mě jak Toby pomáhal te babičce do auta tak jak mu řekla „děkuji krásnoočko“. Nebylo to v nějakém starším díle, kdy si A něco kupoval někde? Nepamatuji si :think: Ezria jupii ten Liam mi k ní nešel. Ale co se týká Caleba? No raději se nevyjadřuji. Hanna měla šanci o něj bojovat už dříve. Konečně jsem si zvykla na Spaleb :lol: Yvone mi je silně nesympatická. Upřímně já tak nadšená s dvojčetem paní D. nejsem.. Myslíte, že Rollins je jen náhodně podobný Wrenovi? :mavam:

No jo, nekde to s tim krasnoockem bylo, ale kde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
20.3.16 22:20
@Lenca27 píše:
No jo, nekde to s tim krasnoockem bylo, ale kde :think:

už se to probíralo na fb. Říká to v jednom díle v nějaké kavárně taková černoška, když mu nalévá kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí