Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9126
11.8.16 07:43

Tak co, už jste viděly? Jsem zase rozpolcená :lol: Jako dobře se mi na to kouká, má to napětí, spád… Ale další dítě? Ale co mě překvapuje, když se tam můžou ztrácet mrtvoly a každému tam projde vražda, tak nějaké děti, které si rodí vychovává někdo jiný je slabota :mrgreen: Kdo myslíte, že to bude? Tipuji Spencer, ale určitě nebude A. D. Ale začínám se tedy opravdu ztrácet, kdo s kým jaké dítě měl/má. Pokud se neukáže něco jiného, ta Ali je dcera pana a paní D., Jason je syn paní D a pana Hastingse, CeCe je dcera Mary a pana D? (nebo je otec neznámý?), to druhé dítě Mary, pokud by to byla Spencer, tak ji má taky s panem Hastingsem?
A kdo tedy je A. D.? Noel to určitě nebude, i když vůbec nechápu, o co mu jde? Viděli jste promo na osmičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
11.8.16 17:00

@gerose ja se v těch dětech už ztracim. Co ta odložená Arii složka? Slepé vodítko? Ja nechapu jak se tam můžou ztrácet děti nebo vychovávat někdo jiný apod. Nesmysl. A ta Nicole? :roll: achjo.. Jinak Jason se mi líbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.8.16 14:09

Tak co novy díl? Už jste zkoukli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.8.16 14:49
@nikypiky92 píše:
Tak co novy díl? Už jste zkoukli?

Já ano a nic moc. Všechny vztahy jsou rozpadlé :? A Caleb s Hannou už mě vůbec nedojímá.
Ještě mě napadlo, že A. D. může být Lucas nebo Page.
Lucas mi přijde logičtější, má hromady peněz a může s nimi operovat a celou dobu se tváří jako klaďas.
Co tam zarazilo tu Spencer v tom fotoalbu? Musím to zkouknout ještě jednou, děti mě pořád vyrušovaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.8.16 16:42

@Katy 7 nevim. Jen si je prohlizela ne? Ty vztahy mě vubec nebaví. S tou Nicole je to trapny. K promu na další díl s Arii se nevyjadruji. Paige zbytečná osoba. Nechapu jak ta dr. mohla volat Spencer, když ji nenechala číslo na sebe. Hanna mi přijde jako trupka a s Calebem jiskreni ani raději nemluvim. Pro mě zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
19.8.16 18:20

Mně přijde hodně, ale opravdu hodně zbytečná linie s Nicole… Silně pochybuju, že z toho bude něco, co by přineslo vysvětlení k AD, takže nás jen krmí nějakou zbytečnou nástavbou… A ať mi nikdo neříká, že návrat Paige chtěli fanoušci - pokud není AD, další hodně zbytečná „zápletka“… Já už chci závěr - odpovědi na všechny nezodpovězené otázky - a že jich je mnohem víc než těch zodpovězených (i kolem Cece) a ať už to skončí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
20.8.16 07:59

Jo ty návraty lidí o kterých tam už 2 roky nebyla ani zmínka je děs. Nedávno jsem koukala, že se má vrátit pastor Ted. Jako proč? :roll: Nudná postava o ničem. Nebo nějaká ta holka (už si nepamatuju jméno), jak jí Emily pomáhala s plaváním a nakonec nějak spolupracovala s Jennou :think:
Vztahy mě taky nebaví. Nějak se mi teď příčí, že by se měl Caleb a Hanna dát zase dohromady. Po té scéně, jak vyznával lásku Spencer a Hanna to slyšela prostě nechápu, proč by měli být spolu.
Kde vůbec vznikl název Uber A? Vždycky byl A, jeden čas se podepisoval jako Kisses A, teď A. D., a někdy mezitím začaly holky mluvit o Uber A a nechápu proč? To má být někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.8.16 08:18

@gerose V těch pojmenování A mám taky totální bordel - přestávám se v tom orientovat - stává se z toho tak trochu telenovela… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
23.8.16 11:12

Ahojky, nevite zda je dabovana 4.serie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.9.16 15:15

Tak máme letní finále za sebou. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
1.9.16 17:32

@nikypiky92 zatím jen stahuju… ale teda když jsem viděla tu délku přestávky, tak do jara asi aj zapomenu, že nějaké PLL existují… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
1.9.16 20:04

No, takže jeden z nejstupidnějších dílů… Ty holky snad mají dohromady IQ asi 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.9.16 21:33

@JLP to byl díl co? :mrgreen: jako mně to přišlo jako béčková komedie :lol: nechci tady spoilerovat pokud některé ještě neviděli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
2.9.16 07:41

@nikypiky92 fakt příšernost… ani se tu bez spoilerů nemůžu pořádně rozhořčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.9.16 20:11

@JLP vypadá to, že ostatní raději přestali koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie