Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co, už jste viděly? Jsem zase rozpolcená
Jako dobře se mi na to kouká, má to napětí, spád… Ale další dítě? Ale co mě překvapuje, když se tam můžou ztrácet mrtvoly a každému tam projde vražda, tak nějaké děti, které si rodí vychovává někdo jiný je slabota
Kdo myslíte, že to bude? Tipuji Spencer, ale určitě nebude A. D. Ale začínám se tedy opravdu ztrácet, kdo s kým jaké dítě měl/má. Pokud se neukáže něco jiného, ta Ali je dcera pana a paní D., Jason je syn paní D a pana Hastingse, CeCe je dcera Mary a pana D? (nebo je otec neznámý?), to druhé dítě Mary, pokud by to byla Spencer, tak ji má taky s panem Hastingsem?
A kdo tedy je A. D.? Noel to určitě nebude, i když vůbec nechápu, o co mu jde? Viděli jste promo na osmičku?
@gerose ja se v těch dětech už ztracim. Co ta odložená Arii složka? Slepé vodítko? Ja nechapu jak se tam můžou ztrácet děti nebo vychovávat někdo jiný apod. Nesmysl. A ta Nicole?
achjo.. Jinak Jason se mi líbil
@nikypiky92 píše:
Tak co novy díl? Už jste zkoukli?
Já ano a nic moc. Všechny vztahy jsou rozpadlé
A Caleb s Hannou už mě vůbec nedojímá.
Ještě mě napadlo, že A. D. může být Lucas nebo Page.
Lucas mi přijde logičtější, má hromady peněz a může s nimi operovat a celou dobu se tváří jako klaďas.
Co tam zarazilo tu Spencer v tom fotoalbu? Musím to zkouknout ještě jednou, děti mě pořád vyrušovaly ![]()
@Katy 7 nevim. Jen si je prohlizela ne? Ty vztahy mě vubec nebaví. S tou Nicole je to trapny. K promu na další díl s Arii se nevyjadruji. Paige zbytečná osoba. Nechapu jak ta dr. mohla volat Spencer, když ji nenechala číslo na sebe. Hanna mi přijde jako trupka a s Calebem jiskreni ani raději nemluvim. Pro mě zklamání
Mně přijde hodně, ale opravdu hodně zbytečná linie s Nicole… Silně pochybuju, že z toho bude něco, co by přineslo vysvětlení k AD, takže nás jen krmí nějakou zbytečnou nástavbou… A ať mi nikdo neříká, že návrat Paige chtěli fanoušci - pokud není AD, další hodně zbytečná „zápletka“… Já už chci závěr - odpovědi na všechny nezodpovězené otázky - a že jich je mnohem víc než těch zodpovězených (i kolem Cece) a ať už to skončí… ![]()
Jo ty návraty lidí o kterých tam už 2 roky nebyla ani zmínka je děs. Nedávno jsem koukala, že se má vrátit pastor Ted. Jako proč?
Nudná postava o ničem. Nebo nějaká ta holka (už si nepamatuju jméno), jak jí Emily pomáhala s plaváním a nakonec nějak spolupracovala s Jennou ![]()
Vztahy mě taky nebaví. Nějak se mi teď příčí, že by se měl Caleb a Hanna dát zase dohromady. Po té scéně, jak vyznával lásku Spencer a Hanna to slyšela prostě nechápu, proč by měli být spolu.
Kde vůbec vznikl název Uber A? Vždycky byl A, jeden čas se podepisoval jako Kisses A, teď A. D., a někdy mezitím začaly holky mluvit o Uber A a nechápu proč? To má být někdo jiný?
@gerose V těch pojmenování A mám taky totální bordel - přestávám se v tom orientovat - stává se z toho tak trochu telenovela… ![]()
@nikypiky92 zatím jen stahuju… ale teda když jsem viděla tu délku přestávky, tak do jara asi aj zapomenu, že nějaké PLL existují… ![]()
No, takže jeden z nejstupidnějších dílů… Ty holky snad mají dohromady IQ asi 50…
@JLP to byl díl co?
jako mně to přišlo jako béčková komedie
nechci tady spoilerovat pokud některé ještě neviděli ![]()
@nikypiky92 fakt příšernost… ani se tu bez spoilerů nemůžu pořádně rozhořčit ![]()