Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo je A. D.??? Já už to nesleduju… dvě děti mi fakt nedovolí, navíc mě ten seriál tolikrát zklamal, že jsem na něj po pauze úplně zapomněla… ale toto bych ráda věděla… ![]()
@Wendulkaaa píše:
Jinak je ale fakt „super“, že A. D. je postava, která tam byla sotva čtyřikrát a v posledním díle jsme se s ní vlastně teprve seznámili
Ale to nevíš, navíc je to v daném případě dost jedno. Bylo to očekávatelné ![]()
@JLP píše:
Kdo je A. D.??? Já už to nesleduju… dvě děti mi fakt nedovolí, navíc mě ten seriál tolikrát zklamal, že jsem na něj po pauze úplně zapomněla… ale toto bych ráda věděla…
Doporučuju si pustit poslední díl. Souvislosti ti chybět prakticky nebudou, ale užiješ si to odhalení a brilantní herecký výkon jedné nejmenované osoby ![]()
To rozuzlení see mi docela líbilo, dávalo to celkem smysl. Jen bych vynechala A jako CeCe a rovnou tam dala tento závěr. Takhle už to bylo příliš přeplacane a nepravděpodobné. A takhle v tom jednom dile hrozně narychlo vysvětlené. A jak jako zvládla vybudovat další takový podzemní komplex? Plus se mi nelíbil závěr s Monou a ta Addison ![]()
@gerose Cece bylo pro mě totální zničení celého seriálu… Všechno nepravděpodobné, nelogické, hloupé, narychlo vymyšlené a drsně nedomyšlené… Myslím, že nic nemůže být horší, než byl závěr s Cece… ![]()
@gerose @JLP je pravda, že kdyby to rovnou udělali, že to dělá Alex a Cece úplně vynechali, bylo by to nakonec i dobrý a mohli to propracovat víc do hloubky, ale oni všechno narychlo, aby od toho měli pokoj
nejlepší A byla stejně Mona, to jsem tenkrát fakt koukala jako blázen a byla jsem překvapená, to se povedlo… Pak už ti šlo do kelu…
Příspěvek upraven 30.06.17 v 12:34
@Wendulkaaa píše:
@gerose @JLP je pravda, že kdyby to rovnou udělali, že to dělá **** a Cece úplně vynechali, bylo by to nakonec i dobrý a mohli to propracovat víc do hloubky, ale oni všechno narychlo, aby od toho měli pokojnejlepší A byla stejně Mona, to jsem tenkrát fakt koukala jako blázen a byla jsem překvapená, to se povedlo… Pak už ti šlo do kelu…
Udělej to jméno bílou barvou. JLP to ještě neviděla, tak ať jí to nezkazíme ![]()
@KarlaMonikova píše:
Ka sleduji, z A. D. jsem zklamana
Fakt? Mě to připadá naopak dost geniální ![]()
Konec konců A. D. nebyla „vykreslená“ tak špatně, vcelku i kvalitní příběh a pozadí jejího života. Rozhodně lepší než jak to bylo v případě Charlotte DiLaurentis/Drake. ![]()
Zkoukla jsem ted poslední díl. Tu řadu předtím jsem už vůbec nesledovala, přišlo mi to přitažený za vlasy. Nějak nevím, byla tam předtím ta Alex? A s kým vlastně měla Ali ty dvojčata? Takhle zápletka se mi líbila určitě víc, než ta se Charlot/Charlesem, to mi přišlo padlý na hlavu. Líbil se mi anglický přízvuk Spencer, krásně to zahrála.