Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo je A?? nebo B, nebo kdo to dělá… Já už se k tomu nevrátila…
@JLP píše:
Kdo je A?? nebo B, nebo kdo to dělá… Já už se k tomu nevrátila…
To se zatim nevi ![]()
Holky, taky vám po posledním díle (7×19) připadá, že A. D. by mohl být Caleb? Přišlo mi to podle jeho chování, i jak mluvil s Monou… Asi jsem už paranoidní, nedivím se, po tolika letech koukání na takovou… slátaninu :X ![]()
@Wendulkaaa píše:
Holky, taky vám po posledním díle (7×19) připadá, že A. D. by mohl být Caleb? Přišlo mi to podle jeho chování, i jak mluvil s Monou… Asi jsem už paranoidní, nedivím se, po tolika letech koukání na takovou… slátaninu :X
mi to tak vůbec nepřišlo, ale čtu v komentářích že to tak hodně lidem přijde… vsázím na dvojče od Spencer
Jo, teď tahle teorie hodně frčí
Tak ono zase pokud to má být nějaké šokující odhalení, tak není moc lidí, které by to mohli být. Caleb, Ezra, Toby a dvojče Spencer (+ holky). Nikdo jiný tam v podstatě už několik sérií nehraje, jen se tam mihnou.
To CeCe tam taky skoro nehrála a jak to dopadlo…
No já bych si docela přála, aby to byl Caleb, byla by nějaká sranda
Jestli zase přijdou s někým, kdo si ani nepamatuju, ze tam hrál, ze je A. D. tak… vlastně nic, je mi to fuk
![]()
Nrkdr jsem jeste četla spoiler, ze ny to mela byt Melissa, to by byla podle me pekna nuda ![]()
A právě protože většina lidi byla ze CeCe zklamaná, tak doufám, že teď to bude mít nějaký smysluplnejsi konec.
SPOILER!!!…
No na začátku jsem se fakt lekla, že je to ta Melissa, jsem byla naštvaná, že jsem to chtěla skoro vypnout
No nakonec jsme se dozvěděli jen kdo je A. D. těch milion dalších veci, který podle mě měli vysvětlit tam prostě nebylo
ale po těch letech co „znám“ Marlen, tak me to vlastně ani nepřekvapilo.. Ale sakra by mě zajímalo, jak se ty mámy dostaly z toho sklepa ![]()
Jinak je ale fakt „super“, že A. D. je postava, která tam byla sotva čtyřikrát a v posledním díle jsme se s ní vlastně teprve seznámili ![]()