Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JLP
4646
3.5.17 16:06

Kdo je A?? nebo B, nebo kdo to dělá… Já už se k tomu nevrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
3.5.17 16:09
@JLP píše:
Kdo je A?? nebo B, nebo kdo to dělá… Já už se k tomu nevrátila…

To se zatim nevi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.5.17 12:58

@Lenca27 Takže můžu spát dál… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.5.17 15:10
@JLP píše:
@Lenca27 Takže můžu spát dál… :D

Urcite! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.5.17 20:34

@Lenca27 tak do mě potom kopněte, až to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.6.17 16:22

Holky, taky vám po posledním díle (7×19) připadá, že A. D. by mohl být Caleb? Přišlo mi to podle jeho chování, i jak mluvil s Monou… Asi jsem už paranoidní, nedivím se, po tolika letech koukání na takovou… slátaninu :X :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.17 16:26
@Wendulkaaa píše:
Holky, taky vám po posledním díle (7×19) připadá, že A. D. by mohl být Caleb? Přišlo mi to podle jeho chování, i jak mluvil s Monou… Asi jsem už paranoidní, nedivím se, po tolika letech koukání na takovou… slátaninu :X :mrgreen:

mi to tak vůbec nepřišlo, ale čtu v komentářích že to tak hodně lidem přijde… vsázím na dvojče od Spencer

• Citovat
  • Upravit
9126
23.6.17 18:23

Jo, teď tahle teorie hodně frčí :mrgreen: Tak ono zase pokud to má být nějaké šokující odhalení, tak není moc lidí, které by to mohli být. Caleb, Ezra, Toby a dvojče Spencer (+ holky). Nikdo jiný tam v podstatě už několik sérií nehraje, jen se tam mihnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.6.17 18:28

To CeCe tam taky skoro nehrála a jak to dopadlo… :zed: No já bych si docela přála, aby to byl Caleb, byla by nějaká sranda :mrgreen: Jestli zase přijdou s někým, kdo si ani nepamatuju, ze tam hrál, ze je A. D. tak… vlastně nic, je mi to fuk 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.6.17 18:29

Nrkdr jsem jeste četla spoiler, ze ny to mela byt Melissa, to by byla podle me pekna nuda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
23.6.17 20:32

A právě protože většina lidi byla ze CeCe zklamaná, tak doufám, že teď to bude mít nějaký smysluplnejsi konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.6.17 21:59

Kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
29.6.17 08:26

@gerose @Wendulkaaa tak co na to říkáte? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
73
29.6.17 13:35

SPOILER!!!…
No na začátku jsem se fakt lekla, že je to ta Melissa, jsem byla naštvaná, že jsem to chtěla skoro vypnout :mrgreen: No nakonec jsme se dozvěděli jen kdo je A. D. těch milion dalších veci, který podle mě měli vysvětlit tam prostě nebylo :( ale po těch letech co „znám“ Marlen, tak me to vlastně ani nepřekvapilo.. Ale sakra by mě zajímalo, jak se ty mámy dostaly z toho sklepa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.6.17 18:02

Jinak je ale fakt „super“, že A. D. je postava, která tam byla sotva čtyřikrát a v posledním díle jsme se s ní vlastně teprve seznámili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí