Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5598
3.9.16 20:30

Já to viděla a jsem zklamaná, co to jako bylo.
Chudák Aria a ta Spenc s Tobym, to jsem čekala, že se tam vynoří ta jeho a bude nějaké drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.9.16 21:29

@Katy 7 to bylo to nejmenší :D Ale Hanna??? Co to jako vymyslela za akci?? A ještě se u toho natáčí??? A pak tu kameru nechá v jedné místnosti s Noelem??? A pak holky položí flashku na stůl a odejdou od ní a hrnou se jak tupé stádo nahoru do neznámého domu??? A udělaly si aspoň kopie??? Protože kopie z toho Hanniha řádění určitě je… A co slepá Jenna s pistolí nebo Noel se sekyrou?? A celé to sleduje Mary, aby nakonec prozradila super-truper-ultra tajemství… To jsou tak tupé zápletky, až to bolí… Fakt doufám, že je to poslední série - jen bych ji měla ráda už celou za sebou, ne čekat do jara… Přiznám se, že to sleduju už jen proto, abych neskončila těsně před koncem. Ale jinak mi ten seriál chybět nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
3.9.16 22:12

A kdo postrelil tu Spencer? To jsem vubec nepobrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.9.16 22:43

@Lenca27 Jenna, ne? Ta tam mávala pořád pistolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
4.9.16 09:28
@Lenca27 píše:
A kdo postrelil tu Spencer? To jsem vubec nepobrala :nevim:

Přece A. D. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
4.9.16 09:31

@JLP No já doufám, že si Mona z té flashky udělala kopii, protože jinak už ten seriál je o ničem. Protože i geniální Monu by postihla stařecká demence :lol:
No scénárista udělal z holek úplně vypatlané trubky :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.9.16 09:49

Jako mně ten A. D. přišel malé postavy. Ani bych se nedivila kdyby to byla Mona nebo tak někdo mrnavy. Jako letní finále to bylo pěkně směšné. Opravdu béčko. Nechápu proč Jennu něčím nepretahli přes hlavu, když stejně neviděla. Jako zklamaná jsem fest. Jediný co tak snad mi bylo trochu líto Arii. Ale Ezra stejně přiběhne řekne, že to nic nebylo a ona mu hloupě odpustí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.9.16 11:18
@JLP píše:
@Lenca27 Jenna, ne? Ta tam mávala pořád pistolí…

Sice mavala, myslela jsem, ze ji postrelila ona, ale nakonec vyplynulo, ze ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.9.16 16:43
@Lenca27 píše:
Sice mavala, myslela jsem, ze ji postrelila ona, ale nakonec vyplynulo, ze ne 8o

vyplynulo, že ne?? Kde? Jinak si to budu muset pustit znovu :D Ale já už jsem z toho dílu tak otrávená hned napoprvé, že si radši nechám napovědět, než tu hrůzu sledovat znova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.9.16 20:48
@JLP píše:
vyplynulo, že ne?? Kde? Jinak si to budu muset pustit znovu :D Ale já už jsem z toho dílu tak otrávená hned napoprvé, že si radši nechám napovědět, než tu hrůzu sledovat znova :D [/citac
@JLP píše:
vyplynulo, že ne?? Kde? Jinak si to budu muset pustit znovu :D Ale já už jsem z toho dílu tak otrávená hned napoprvé, že si radši nechám napovědět, než tu hrůzu sledovat znova :D

Ja teda usuzuju z toho, ze Mary Spencer rika, ze ona by ji neublizila, protoze je jeji matka a pak se Jenna pta A. D., jestli ji trefil ci tak neco :think: ale fakt nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
5.9.16 08:25

@Lenca27 no jo, to jsem si vlastně všimla - ale už to nějak nezpracovávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.9.16 20:27

Tak jsem viděla poslední díl a jsem z toho úplně mimo 8o co to bylo..? a co ta autonehoda Tobyho, to byla jen nešťastná náhoda? a to, když Mary byla u Spenc nikdo neviděl, kdo bere Jennu pryč? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.5.17 09:12

Tak co, koukate dal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
2.5.17 10:36

Koukám, ale teda je to trapárna už. Jen se u toho směju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
2.5.17 10:41

:oops: :mrgreen: Ani jsem nevěděla, že to zase jede. Asi od toho nečekám zázraky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí