Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9126
5.2.16 09:22

Já jsem zvědavá, jestli ten, kdo píše sms bude někdo úplně nový a nebo CeCe byla jen druhotná postava. A jsem zvědavá, jestli tedy někdy dovysvětlí ty nesrovnalosti z první části. Taky myslím, že Ezra a Byron mají nějaké jiné tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
5.2.16 09:26

@gerose já myslím, že ani u cece nevěděli do poslední chvíle, že z ní udělají transku a bude A takže pochybuju v nějaký hlubší smysl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
5.2.16 09:34

Tvůrci si prostě řekli, že nám big A neukážou a just né… :nevim: A teď se jede hezky dál, jako by se nechumelilo - jen nám zabili Cece - ale když Cece vypustíme, tak se opravdu nic nestalo a jede se dál v původní linii :roll: žádné velké odhalení se nekonalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
12.2.16 21:50

Tyjo, já chápu, že tady asi všichni teď budete řešit Charlotte, ale… já celou dobu myslím akorát na Spaleb. Oni jsou tak úžasní! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
13.2.16 08:31

Tak já neřeším nic, nicméně poslední díl se mi hodně líbil. Začíná to mít zase grády, i když se bojím, že z toho zase bude ptákovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.2.16 08:38

Já jsem jen nepochopila, jak by měl(a) A zlomit Hanně srdce, když by neodevzdala ten disk… :nevim: Přece tomu svému Hanna všechno přiznala - kromě existence A… :think: Jinak mi přišel díl celkem dobrý - ale jak jsem psala už minule - jedeme pořád na stejné lince, jako před dopadením Cece… Vůbec nic se nezměnilo, žádný posun v tom, kde je big A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
13.2.16 11:44
@JLP píše:
Já jsem jen nepochopila, jak by měl(a) A zlomit Hanně srdce, když by neodevzdala ten disk… :nevim: Přece tomu svému Hanna všechno přiznala - kromě existence A… :think: Jinak mi přišel díl celkem dobrý - ale jak jsem psala už minule - jedeme pořád na stejné lince, jako před dopadením Cece… Vůbec nic se nezměnilo, žádný posun v tom, kde je big A.

Já si myslím, že by jí poslal fotky, jak si to Spencer užívá s Calebem. Protože je na Haně dost vidět, že jí to není úplně lhostejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.2.16 13:05
@Katy 7 píše:
Já si myslím, že by jí poslal fotky, jak si to Spencer užívá s Calebem. Protože je na Haně dost vidět, že jí to není úplně lhostejné.

jenom? :nevim: kdyby se zaměřil na důkaz, že Hanna Caleba miluje a ten by poslal tomu jejímu šamponovi, tak ok, ale jen jí poslat fotky Caleba a Spnece… :think: Přišlo mi to prostě jen taková abstraktní výhrůžka, ale Hanně to stačilo :nevim: Jinak se mi stejně zdá, že ty nové vztahy nejsou úplně jedno ani Tobymu a Spencer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
13.2.16 16:24

Mne se třeba Spaleb vubec nelíbí.. Jinak díl byl celkem fajn. Jsem zvědavá co je s tou Arii. Taky mi přijde, ze je to zase to samé co před Cece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
14.2.16 05:54
@JLP píše:
jenom? :nevim: kdyby se zaměřil na důkaz, že Hanna Caleba miluje a ten by poslal tomu jejímu šamponovi, tak ok, ale jen jí poslat fotky Caleba a Spnece… :think: Přišlo mi to prostě jen taková abstraktní výhrůžka, ale Hanně to stačilo :nevim: Jinak se mi stejně zdá, že ty nové vztahy nejsou úplně jedno ani Tobymu a Spencer :think:

No oni jim jedno asi nejsou, na druhou stranu byli to pokud vím v obou případech oni, kdo ten původní vztah zničil. A zas uběhla poměrně dlouhá doba, takže se nemají co ksichtit, koneckonců Toby byl na Spenc docela zlej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
14.2.16 07:05

@Nimie já si stejně myslím, že se to tam nakonec popáruje zase postaru… Ne že by se mi Spence s Calebem nelíbili, ale Caleb je prostě Hannin… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
14.2.16 12:26
@JLP píše:
@Nimie já si stejně myslím, že se to tam nakonec popáruje zase postaru… Ne že by se mi Spence s Calebem nelíbili, ale Caleb je prostě Hannin… 8)

Eeeee, Spaleb musí zůstat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
14.2.16 12:40

@Nimie A co Toby a Hanna - přece ona nezůstane s tím šamponem a on s tou afektovanou pipkou??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
15.2.16 02:41
@JLP píše:
@Nimie A co Toby a Hanna - přece ona nezůstane s tím šamponem a on s tou afektovanou pipkou??? 8o :mrgreen:

Ta afektovaná pipka je divná, ale ten Hannin se mi líbí, naopak mi k němu příjde lepší, taková dospělejší, rozmnější. Toby mě dost zklamal za poslední série, takže ten ať si dělá co chce :P a ze Spencer a Caleba vyšel i takový dobrý akční tým, oni jsou prostě skvělí parťáci i ve vztahu, v tomhle souhlasím s jejím nepovedeným vtipem… „couples who kicks asses together…“ :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
15.2.16 07:40

Ale jo, mně se Spencer a Caleb líbí, jen prostě Hanna a Caleb byli moje srdcovka… :oops: A já právě nejsem na takové typy, jako je ten Hannin - já radši Caleba :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí