Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3086
15.1.16 18:50

Já zkoukla včera a nic moc jako. Nějak mě to už nebaví. Přijde mi, jak kdyby začínal nový seriál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.1.16 22:06

@lenajs Omlouvám se, myslela jsem polovinu poslední řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.1.16 21:26

Holky já na to už úplně zapomněla!! Sakra jdu koukat i když se přiznám, že mě to už nějak neláká. Ani ten speciál dokument jsem nedokoukala… Njn ostuda jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
20.1.16 21:28
@nikypiky92 píše:
Holky já na to už úplně zapomněla!! Sakra jdu koukat i když se přiznám, že mě to už nějak neláká. Ani ten speciál dokument jsem nedokoukala… Njn ostuda jsem

je to trapné, je to zas to samé dokola akorát místo -A teď bude -B :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21.1.16 06:52
@Quinn7 píše:
Já zkoukla včera a nic moc jako. Nějak mě to už nebaví. Přijde mi, jak kdyby začínal nový seriál.

Viděla jsem jen první díl a přijde mi to taky tak… Na další díl kouknu ze setrvačnosti a pak se uvidí. Ztratilo to pro mě grády, už i ten samotný konec s Cece, mě přiznám se nijak neohromil. Ještě z nich vyleze že byla mákla Cece na dvakrát, žádné přejmenování nebo operace ale Charles fakt existuje a bla bla bla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
21.1.16 10:21

@nikypiky92 taky se nějak nemůžu donutit koukat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
21.1.16 11:02

@gerose NK dokonalá jsem se k tomu už spíše jen že zvědavosti :mrgreen:

Teda jako to začínáme od znova? Jsem čekala, že potom pohřbu jim přijdou smsky :lol: jinak chápu dobře, že Emily asi bude nemocná? Boze a Aria má teda hroznyho joudu za přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
21.1.16 11:04

*pardon dokopala jsem se k tomu už spíše jen ze zvědavosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
21.1.16 13:46
@ElisabethaElsa píše:
Viděla jsem jen první díl a přijde mi to taky tak… Na další díl kouknu ze setrvačnosti a pak se uvidí. Ztratilo to pro mě grády, už i ten samotný konec s Cece, mě přiznám se nijak neohromil. Ještě z nich vyleze že byla mákla Cece na dvakrát, žádné přejmenování nebo operace ale Charles fakt existuje a bla bla bla :lol:

no taky koukám spíš ze setrvačnosti, ale už mě to tolik nebaví. No konec s Cece mě hodně zklamal a nelíbí se mi. Jinak nechápu, jak může být nový A, který asi teda zabil Cece. Jako holky se po 5 letech vrátí a šup zase jim někdo bude psát, zajímalo by mě jaký vymyslí důvod proč je nový A pronásleduje. Už je to divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
21.1.16 14:06
@Quinn7 píše:
no taky koukám spíš ze setrvačnosti, ale už mě to tolik nebaví. No konec s Cece mě hodně zklamal a nelíbí se mi. Jinak nechápu, jak může být nový A, který asi teda zabil Cece. Jako holky se po 5 letech vrátí a šup zase jim někdo bude psát, zajímalo by mě jaký vymyslí důvod proč je nový A pronásleduje. Už je to divný :D

mně by jedině dávalo smysl, jak se tu dřív psalo, že Cece ve skutečnosti nebyla Big A… A bylo by mi to milejší, protože to vysvětlení bylo fakt hodně odfláknuté a hloupé :nevim: Takže by možná skutečný big A zabil Cece, aby nezačala mluvit :nevim: No nic, ještě že jsem si v mezičase našla pár seriálů, které tak nelogické nejsou a nevadí, že jsou nekonečné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 15:43

Nejlepší by bylo kdyby big A byl někdo ze staré známé partičky :D To by mě to bavilo hned mnohem víc než množení postav které ději nic moc nedají a akorát se mi pak plete kdo kdy a s kým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.1.16 09:22

@ElisabethaElsa koho například mas na mysli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 16:14

Big A by se mi líbila Spencer, i ten Ezra by se mi na něj hodil :D Ale on už v podezření byl a ona pro A pracovala, takže to jsou plané naděje :) A množení postav jsem měla na mysli třeba toho boxera jak s ním randila Aria (měl tenkrat ten nůž v box. pytli), nebo Edie se tvářil jak toho ví hodně a pak zmizel. Nebo možná význam měli ale jak je to dlouhý tak zapomínám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
23.1.16 08:30

Tak jsem taky už viděla oba díly a jako docela se mi to líbilo, ale čekala jsem od toho něco jiného. Je to jako kdyby to byl nový seriál se starými postavami. Myslela jsem, že se tam bude vysvětlovat všechno, co ještě nebylo dořešeno a že toho bylo hodně. Tohle prostě vypadá, že se objevil nový A, B, Big A nebo kdo. Třeba to ještě bude opravdu tak, že CeCe prostě nebyla hlavní A a proto musela být zabitá, aby nemluvila. Byla bych skoro ráda, protože to vysvětlení se CeCe mi prostě pořád nějak nesedí, ona se mi tam nehodí, že by tohle všechno dělala, přijde mi, že ona na to neměla kapacity (ani mozkové). To mizení postav bez vysvětlení mi taky vadí. Eddie, Holbrook.. chvíli důležité postavy a nakonec zmizeli bez jediného vysvětlení. Pořád doufám, že to bude ještě dořešené, protože dlouhou dobu ten seriál byl opravdu geniálně dotažený do detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.1.16 12:28

Holky pripomente mi kdo je Eddie? Ten černoch? Myslím si, že to tak nakonec i dopadne, že A nebyla Cece.. Možná třeba její táta :lol: nee je to už na palici :mrgreen:
Co jiného jinak koukate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky