Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verusak.berusak píše:
@aspagi Sara byla Red coat i Black widdow, pracovala pro A (jen nevíme proč).
a nebyla Sara/bethany?? pred tim domeckem nez ji tam uveznila aby pro ni makala?
@nikypiky92 píše:
@aspagi v promu na 6×11 píšou this winter.. Více nevím.. Já pochopila, že Red coat byla Ali a Sara. Jinak co se týká toho po 5letech tak kdo ví.. Sara, Cece nebo nakonec zjistíme, že nový big „A“![]()
jinak nechapu co by bylo v 7.serii
no vis me prislo divne ze kdyz ukazovali ze red coat byla sara tak emily nic nedelala zadne zdeseni ale kdyz ukazovali black widow tak ukazala ze to byla sara a ona se desne zdesila emily q cece/charlota/charles ji rekl/a promin emily proc to berekla hned u ty cervenokabatnice ze? no pokus bude new A tak to me pos.er zas nanovo o nicem
@Quinn7 nebylo mi ji líto. @aspagi asi protože opět měla smůlu na přítelkyni. Ona je vlastně Em v tomhle trochu chudák ![]()
Mě zase překvapilo co s tou Tannerovou? Opravdu spolupracovala s Cece? By nasvědčovalo proč byla furt tak strašná! ![]()
Tak mám taky zkouknuto a jsem tedy zklamaná, jako fakt? Hlavně, že celou dobu tvrdili, že Charles není předělaný chlap na zenu
Vysvětlení? Stupidita. Fakt mi nesedí, že to všechno mohla dělat CeCe. Jediné s čím souhlasím, když říkali, až zjistíme, kdo to je, zústaneme koukat s otevřenou pusou. To jsem zůstala, říkala jsem si: to si snad dělají prd. l? Sára nebyla nějaké překvapení, i když jsem čekala tu Mayu.
@nikypiky92 píše:
@Quinn7 nebylo mi ji líto. @aspagi asi protože opět měla smůlu na přítelkyni. Ona je vlastně Em v tomhle trochu chudák
Mě zase překvapilo co s tou Tannerovou? Opravdu spolupracovala s Cece? By nasvědčovalo proč byla furt tak strašná!
ale proc by tannerova spolupracovala s A? me slo o to ze kdyz ukazaly poprve ze sara je red coat tak Emily se nezhrozila a kdyz ukazaly po druhe ze sara je black widow tak to rekla cce sorry emily a emily se najednou zhrozila ![]()
Tak já jsem koukala včera a řeknu vám, když se A otáčel a my měli zjistit jeho totožnost, úplně mi přeběhl mráz po zádech. Nakonec CeCe takové překvapení nebyla, přeci jen figurovala v jedné z teorií a o tom, že Charles je holka se víckrát spekulovalo hlavně v souvislosti s těmi druhými žlutými šaty. Samozřejmě, že jsme nedostali odpovědi na VŠE, ale to snad ani nešlo, protože se v tom sami tvůrci podle mě už dávno ztratili ![]()
@lenajs píše:… buď se v tom ztratili a s vysvětlováním je konec, nebo bude druhá část 6.řady bohatá na flashbacky?
Samozřejmě, že jsme nedostali odpovědi na VŠE, ale to snad ani nešlo, protože se v tom sami tvůrci podle mě už dávno ztratili
Mě se včerejší díl líbil, i když jsme se nedozvěděli všechno, konečně jsme zjistili, kdo je „A“. Cece byla jedna z mých favoritek na vítěze. Upřímně mi jí bylo chvílema trochu líto, vyšlo z toho najevo, že je to psychicky narušenej člověk, kterej neměl v životě dostatek lásky a byl nespravedlivě „trestanej“… Ale že mohlo být o 2-3 řady míň, to klidně mohlo ![]()
Já vám nevím, asi jsem cynik, ale mně Cece líto teda nebylo. Příběh to byl sice smutný, ale viditelně slátaný
a důvody pro psycho teror přímo dětinské ![]()
@JLP píše:
Já vám nevím, asi jsem cynik, ale mně Cece líto teda nebylo. Příběh to byl sice smutný, ale viditelně slátanýa důvody pro psycho teror přímo dětinské
Mě jí taky líto nebylo ani trochu. A důvod jsem vlastně nepochopila proč to teda dělala. Každopádně zklamání veliký a přijde mi to hodně jako kravina. V Radley se přece měla léčit a né podstupovat přeměnu pohlaví.
Ze začátku to dělala proto, že jí holky (nebo Mona?) řekly, že jsou rády, že je Ali mrtvá. Pak to dělala proto, že jí to bavilo ![]()
A víte, co taky nechápů? Proč, když Sára s nimi šla do té místnosti, kde m měl A tu moderní technologii (někde na Rosewoodské střední nebo kde to měli ples
), proč si pak oblékla ten červený kabát? Jenom aby to bylo vidět, až se otočí a holky mohly udělat
? A jak mohla Emily vidět, kdo je černá vdova, když to byla jen vzpomínka CeCe (flashback)? Nejspíš neměla natočené na videu, jak k ní nasedá do auta
@gerose Tak Cece to prostě vyprávěla jako svůj příběh Alison, pro diváky to bylo natočené jako flashback, aby to bylo atraktivnější a aby tam mohli dát konkrétní scény z minulosti a propojit to.
Nevím, Charles jako ženská (Cece/Bethany/Sara) byla jedna z hlavních teorií po ukončení 5. série. Jenže scénáristi přísahali, že Charles holka není - to je to, co mi vadí, že vyloženě lhali, aby to diváci neodhalili dřív, neměli se k tomu vyjadřovat, nikoli lhát.
Z mnoha ohledů je to dobré řešení - objasnili dvoje šaty, s kým paní D. jezdila na ty koně a vysvětlili záhadu, že Keneth nevěděl, že mu jedno „mrtvé“ dítě běhá po Rosewoodu - kdyby to byl kluk, dost možná by to zjistil. Jednoznačně odfláklé to bylo s Tobyho matkou, této příběhové linii věnovali asi 5 vteřin, přitom v předešlých sériích tomu bylo věnované kolik dílů a pořád bylo naznačováno, že Marion něco zjistila a proto musela umřít.
Mně přijde, že mnoha lidem vadí samotná skutečnost, že dali téma přeměny pohlaví do takovéhleho seriálu, někomu to asi přijde i úchylné, nechutné, nevím. Já jsem asi ovlivněná tím, že můj spolužák z gymplu 10 let po maturitě prošel změnou pohlaví. Protože jsem s ním předtím byla 8 let v jedné třídě, tak vím, že nebyl nechutnej ani úchylnej, že byl úplně normální, akorát měl podstatnou část života hoooodně velké trápení.
Přesto mi Cece nepřišlo extra líto, právě proto, že to tak odflákli. Je to silný příběh, mohli z toho hodně vytěžit. To, že ho/ji odvrhl otec vlastně asi hlavně kvůli tomuhle, že proto ho/jí považoval za psychouše a příhoda s vanou byla jen záminka, to tam bylo řečeno tak jako mimochodem.
Nepochopila jsem tu spolupráci s Tannerovou, ani proč si to holky vlastně myslí. To, že nepřijeli policajti bylo přece proto, že je Sára nezavolala, ne proto, že by byla s Tannerovou kámoška.
@verusak.berusak píše:
@gerose Tak Cece to prostě vyprávěla jako svůj příběh Alison, pro diváky to bylo natočené jako flashback, aby to bylo atraktivnější a aby tam mohli dát konkrétní scény z minulosti a propojit to.Nevím, Charles jako ženská (Cece/Bethany/Sara) byla jedna z hlavních teorií po ukončení 5. série. Jenže scénáristi přísahali, že Charles holka není - to je to, co mi vadí, že vyloženě lhali, aby to diváci neodhalili dřív, neměli se k tomu vyjadřovat, nikoli lhát.
Z mnoha ohledů je to dobré řešení - objasnili dvoje šaty, s kým paní D. jezdila na ty koně a vysvětlili záhadu, že Keneth nevěděl, že mu jedno „mrtvé“ dítě běhá po Rosewoodu - kdyby to byl kluk, dost možná by to zjistil. Jednoznačně odfláklé to bylo s Tobyho matkou, této příběhové linii věnovali asi 5 vteřin, přitom v předešlých sériích tomu bylo věnované kolik dílů a pořád bylo naznačováno, že Marion něco zjistila a proto musela umřít.
Mně přijde, že mnoha lidem vadí samotná skutečnost, že dali téma přeměny pohlaví do takovéhleho seriálu, někomu to asi přijde i úchylné, nechutné, nevím. Já jsem asi ovlivněná tím, že můj spolužák z gymplu 10 let po maturitě prošel změnou pohlaví. Protože jsem s ním předtím byla 8 let v jedné třídě, tak vím, že nebyl nechutnej ani úchylnej, že byl úplně normální, akorát měl podstatnou část života hoooodně velké trápení.
Přesto mi Cece nepřišlo extra líto, právě proto, že to tak odflákli. Je to silný příběh, mohli z toho hodně vytěžit. To, že ho/ji odvrhl otec vlastně asi hlavně kvůli tomuhle, že proto ho/jí považoval za psychouše a příhoda s vanou byla jen záminka, to tam bylo řečeno tak jako mimochodem.
Nepochopila jsem tu spolupráci s Tannerovou, ani proč si to holky vlastně myslí. To, že nepřijeli policajti bylo přece proto, že je Sára nezavolala, ne proto, že by byla s Tannerovou kámoška.
Mě taky vadí, že nás navnadili že je to nějaký Charles a pak je z toho praštěná holka. Ta změna pohlaví mi taky vadí, vždyt je to seriál o pubertackách pro pubertačky a nepřijde mi to moc vhodný. Navíc je to i blbost, to jako šel na operaci a v Radley ho místo léčby podporovali ve změně pohlaví nebo co? To s Bethany bylo divný, jako z ničeho nic shodila Tobyho matku ze střechy, to mohli propracovat víc. Ta Sára byla jasná od začátku, jak utekla z domu k Emily, to prostě bylo podezřelý.
Jo a bude zajímavé, kdo zabil paní D. - víme, že ne Charles/Cece, ani Bethany, ani Wilden - teoreticky jediní lidé, kteří ten příběh znali. Přesto pak Ali přišla sms „zahrabal jsem ji jako ona tebe“, takže to celé musel vědět někdo další.
Jinak Charles podle mě nepodstoupil v Radley změnu pohlaví - paní D. ho vzala pryč (a zřejmě současně fingovala jeho smrt, to jsem úplně nepochopila) a nechala ho předělat na holku a pak znovu přihlásila jako Charlotte - Cece. Proto tu přeměnu neměl nikde v papírech a Charlesův záznam končí jeho „smrtí“.
No, je otázka, jestli Cece v některých věcech nekecala, jestli třeba fakt Sára není Bethany, kdo zabil paní D. atd..
@gerose píše:
Ze začátku to dělala proto, že jí holky (nebo Mona?) řekly, že jsou rády, že je Ali mrtvá. Pak to dělala proto, že jí to bavilo
A víte, co taky nechápů? Proč, když Sára s nimi šla do té místnosti, kde m měl A tu moderní technologii (někde na Rosewoodské střední nebo kde to měli ples), proč si pak oblékla ten červený kabát? Jenom aby to bylo vidět, až se otočí a holky mohly udělat
? A jak mohla Emily vidět, kdo je černá vdova, když to byla jen vzpomínka CeCe (flashback)? Nejspíš neměla natočené na videu, jak k ní nasedá do auta
No asi si vzala kabát, aby jako holky viděly že je Red coat ne? Stejně je to mrcha, balí Emily a přitom spolupracuje s A
![]()
@Quinn7 podle mě změna pohlaví byla soukromá akce paní D., fingovala smrt/přemístila ho jinam a pak ho vrátila jako nového pacienta - Charlotte. A zaměstnanci to nevěděli (možná Eddie něco věděl nebo byl třeba zamotanej v té fingované smrti). Mimochodem by mě zajímalo, jestli je ve státech připuštěná změna pohlaví již v 16 letech (kdy měl Charles údajně zemřít, pokud si to dobře pamatuju).
Změna pohlaví v seriálu po teenagery - mně to nijak nevhodný nepřijde. Jako jo, úlet to trochu je, ale pro patnáctileté „děti“ už toto určitě není tabu a ví, že to může být… Podle mě se do toho tvůrci seriálu zamotali, když nejdřív opakovaně naznačili, že paní D. jezdila do Radley za nějakou holkou, ale místo setry stvořili bratra a nějak to museli vysvětlit. Škoda no. ![]()
Jo, koho mi bylo trochu líto, tak paní D.. Ukázalo se, že není taková potvora, spíš se nedokázala za své dítě postavit před svým manželem.