Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gab-iii už vím kdo je ten Holden. Kamar Arii z toho Islandu nebo teď nevím přesně… Jak dělal to bojové umění ![]()
@aspagi @Gab-iii taky doufám, že to bude nekdo kdo nás opravdu šokuje!! Ale koukala jsem, že @blabla123 jak dala odkaz, že tam nebyl A tak často..
no dobrou noc! A určitě to prozrazovat nebudu
![]()
Ahoooj, mne se tomu porad nechce věřit ze A známe.
Holden byl ten kluk se kterým Aria předstírala ze chodi na rande a přitom chodila za Ezrou přece.
Doufám že se nenaplní předpověď ze holky taky o te noci mohly kecat a mohla v tom byt namočena některa z nich to by me otrávilo. Ačkoli jsem přesvědčena ze ta holka co se zdála Spencer byla ona sama. Nekteré spoilery podezřívám ze fakt už překonaly vynalézavost scénáře ale uvidime ![]()
To ze Emily tak vytřestila oci je mi teda hodně divne. Proto tipuji Mayu na Red coat, ta osoba přece jen za nimi občas slídila je vůbec mozny časove aby to byla Sara? Že by ji pouštěl provětrat z bunkru? Anebo pak Cece.
Já mám taky volno budu koukat hned ráno ale pak si budu sedět na rukach nebojte ![]()
@nikypiky92 píše:
@Gab-iii už vím kdo je ten Holden. Kamar Arii z toho Islandu nebo teď nevím přesně… Jak dělal to bojové umění
@aspagi @Gab-iii taky doufám, že to bude nekdo kdo nás opravdu šokuje!! Ale koukala jsem, že @blabla123 jak dala odkaz, že tam nebyl A tak často..no dobrou noc! A určitě to prozrazovat nebudu
![]()
no nebyl by šok kdyby Charles byl holka=)))) ![]()
@aspagi píše:
no nebyl by šok kdyby Charles byl holka=))))
Pro me az tak ne.
ALE kauza dvoje žluté šaty k Vanocum, ja věřim ze je Charles dostal aby si je mohla obléct Bethany a mohli v Radley dělat iluzi toho ze jsou všichni spolu. Druha možnost je ze si je oblékal sám, no nevim ![]()
Dítě brzy vstavalo tam já už mám zkouknuto.. Samozřejmě budu mlčet
![]()
Takže Charles je bratr Alison, který se nechal předělat na ženu, Charlotte = CeCe?
větší kravinu jsem snad ani nemohla čekat
![]()
Ja se musim pridat, docela sem se tesila na odhaleni -A tak sem koukla v noci na premieru. Cekala jsem ze na to budu koukat s otevrenou pusou a ono nic… kdyz jsem zjistila kdo je to, radsi jsem sla spat ![]()
@Eliiinka @nikypiky92 na oficiálním FB nadávají snad úplně všichni, všichni zklamaní, navíc to nedává smysl s tou Tobyho matkou… byla tam když Ali s Tobym byli teenageři, takže ji nemohla Bethany zabít jak byla ještě děcko
@JaneDoe koukala jsem, že z toho nejsou nadšení..po tak dlouhém natahování jsem čekala od odhalení daleko více!
@nikypiky92 zmínili tam, kdo teda zabil tu Mrs. D? nevím jestli jsem to prošvihla nebo nepochopila, ale měli na to odpovědět
@JaneDoe pokud mi to taky neuniklo tak to tam zmíněné nebylo ne? Pokud budou večer titulky tak to zkouknu ještě jednou ale myslím, že nebylo řečeno.