Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, dáme závěrečnou tipovačku?
Tak za mě:
Charles: nová postava, bratr Ali a Jasona, odvrhnuté dítě;
Red coat: Leslie;
Black widdow: Cece.
Charles osobně zabil: Geretta, svoji matku, Tobyho matku, Cyruse.
Jo, byl ten Lucas na plese s Monou nebo s Jennou? Já totiž rozuměla „Mona“..
@verusak.berusak píše:
Holky, dáme závěrečnou tipovačku?Tak za mě:
Charles: nová postava, bratr Ali a Jasona, odvrhnuté dítě;
Charles osobně zabil: Geretta, svoji matku, Tobyho matku, Cyruse.
Red coat: Leslie;
Black widdow: Cece.
Charles - několikrát bylo zmíněno, že je to někdo, koho známe a snad že dokonce známe důvěrně, takže za mě určitě někdo ze známých postav - buď profláknutý Wren nebo Lucas nebo Noel
Red Coat: Cece
Black Widdow: Mellisa ![]()
Já se těším hrozně moc
konečně po tolika letech budeme vědět jak to je. Akorát budu muset čekat na titulky, bez nich bych ničemu nerozuměla
. Charlese tipuju na někoho koho známe. Ostatní radši netipuju nic ![]()
@verusak.berusak já rozumnela Jenna ![]()
Charles: pokud ne nová postava tak Cyrus, Wren
Red coat: Cece, Maya
Black Widdow: Mellisa, Tobyho máma
Jinak já asi nevydržim a budu koukat bez titulek ![]()
Joo koukala jsem na mužské obsazeni jestli by mě někdo nenapadl… Kdo to byl vůbec Holden Strauss? A co se stalo s Holbrookem? ![]()
Jako Cyrus to fakt nebude.ten hrál ve 4 epizodách. To by byl provar, kdyby to byl on
@nikypiky92 ten Holden taky nevím. Nebyl to ten, jak kradlo se Spencer ty jejich malby? Zítra mám volno, to snad vstanu výjimečně brzo.Teda,jestli budou titulky. Určitě v tom bude hrát roli Leslie a Mona(známe jaká je to hérečka
) A Charlese tipovat radši nebudu. Necháme se překvapit. Jak dlouho tu necháme ticho po pěšině? Než ostatní shlídnou?
@Gab-iii joo! To možná bude i on. Já už na něj zapomněla ![]()
Si říkám jestli i ta Sara nemůže být Red coat nebo nevím.. Je divná. Necháme se překvapit
já zkouknu urcite bez titulků. @Gab-iii asi až ten další den? Některé asi budou koukat až večer? ![]()
@nikypiky92 Jo a já napsala Leslie a myslela jsem Saru.Ty dvě se mi pletou
no to je jasný, že až zítra. Myslela jsem, jestli ještě dýl? No a jestli Charles nebude jeden z jejich kluků. Co ten Caleb? Počítačovej maniak.Ale zklamalo by mě to
Jako, že hrál celou dobu takový divadlo a tak…
Moje tipy:
Charles: Sara/Bethany ( přeoperovaná z Charlese na Saru)nebo nová postava Rhýs
Red Coat:Leslie nebo Cece( ale spíš ne byla to zase kámoška Alison) nebo Maya
Black Widow: Mona
Teorie pár cvoků z Radley=))
Ale vemte si, že vše se točí kolem Radley toho ústavu a kdo ze všech byl ve stejnou dobu v ústavu? Charles(Bethany/Sara)Mona a Lesley???Na tu Saru by to sakra sedělo no holky kdo nejvíc v těch promech byl překvapený když viděl obličej? Emily ![]()
Budu ráda za vaše názory
@Gab-iii no tak Caleb tam nějak vysvětlil tu cestu pryč a tak přeci… Ale u něj by mě to asi nejvíce šokovalo. Nebo možná i u Ezry.. Kdyby to byl fakt někdo takový koho vidíme furt.. Ale přišel mi ten dotyčný jako prcek… Tak možná fakt Lucas Mike
nevím.. Jsem na zítřek už napjatá!! ![]()
Ten kdo bude koukat bez titulek prosím nepište sem kdo je A dřív než budou CZ titulky díky=)
@nikypiky92 No byla by to bomba, kdyby to byl jeden z kluků. A když ho prej budeme litovat…Jako Wren, Lucas a takový ty, co tam byli jen chvíli pár epizod, to by bylo o ničem. Jo, Caleb to vysvětlil, ale je hodně dobrej v pc a programovaní, instalování…Já teda budu čekat na titulky.Tak napište, do kdy budem mlčet.
@Gab-iii čekala bych do titulek ne? a co říkáš na teorii, že charles je jméno původního dítka nyní už je A holka? Sara/ Bethany???