Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
8.8.15 18:03

Viděly jste ukázku dalšího dílu? jak mu můžou říct, že ho chápou proč to dělal..
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
8.8.15 19:02

@JaneDoe neviděla - to řekly pll??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
8.8.15 19:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
8.8.15 20:51

@JaneDoe kurňa, to je ale napínavé, jak malé gaťky na velkém zadku… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.8.15 21:25

@Nimie pardon Jenna :lol:

Já to prostě taky nepochopim a chápat to asi nebudu, že jim je ho líto. Jsem už fakt zvědavá kdo to bude… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31915
9.8.15 01:35
@nikypiky92 píše:
@Nimie pardon Jenna :lol:Já to prostě taky nepochopim a chápat to asi nebudu, že jim je ho líto. Jsem už fakt zvědavá kdo to bude… :think:

Jemná je lepší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.8.15 09:15

Ale nejvíc divné mi přijde, že o tom chápání to říká zrovna Hanna - která věznění v dollhouse nesla očividně nejhůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
9.8.15 12:03

@JLP já ji vůbec nějak teď poslední dobou nemusím. Tváří se furt jako kakabus :D nebo spíše fiflena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.8.15 13:22

@nikypiky92 vůči Ali byla docela drsná a silně netaktní… Ale přijde mi, že jedině její postava má reálný vývoj po osvobození z dollhouse - ty holky tam byly měsíc a byly psychicky týrané - nikdo by se tak snadno z toho neotřepal (tvůrci tomu věnovali jeden díl, ale to je stejně málo, i když vývoji děje by posttramuatická stresová porucha u všech lhářek asi překážela :) ). Takže obecně vzato, je Hannino chování sice nepříjemné, ale nejvíc logické… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
11.8.15 08:51

Holky taky už se tak těšíte? Někdo už dnes bude vše vědět :mavam: Já dnes od 8 do zítra do 10 večera nelezu na fb ani emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
11.8.15 09:09

@gerose já takto ignorovala minulý týden zdejší diskuzi, protože jsem se k PLL dostala až ve čtvrtek - ale tentokrát strčím dítě manželovi a zítra mě nikdo neudrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
11.8.15 10:07

Já se těším moc. Přemýšlím jestli tentokrát vydržím počkat na ceské titulky ale spis neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
11.8.15 11:41

@smutnalucy Tak já se k tomu stejně dostanu nejdřív mezi 9-10, až budou děti spát. Takže to už naštěstí titulky bývají.
Nevíte jestli to má být standartně dlouhý díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
11.8.15 14:03

Koukala jsem na tu teorii o třech zahrabaných. Co když ta třetí byla Cece, ta měla ten žlutý top v ten osudný den na sobě taky.
Podle mě se s ohledáním mrtvoly znovu nesekli.
A paní D. zahrabal určitě Charles, protože to posílal tehdy Ali, že jí zahrabal stejně, jako ona jí. A podle mě jí i zabil, protože už ho nechtěla krýt.
Pokud nezabil Charles Iana, tak ho budˇ zabila Ali, aby se ho zbavila, protože jí viděl naživu, nebo ho zabil Wilden a Melissa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
11.8.15 14:09

@gerose Wilden a Garet jsou podle mě tuhý, jak žádný druhý.
A co mi ještě vrtá hlavou. Když byla Mona tak dlouho dole v domečku a měla čas zkoumat, jak co funguje, jak to že nenašla Sáru, když měla otevřeno?
Podle mě Charles počítal s tím, že holky vysvobodí, proto jim dal čipy. I ty fotky pořídil, aby je pak použil. Mě to celé nějak smrdí.
Mona, Leslie i Sára jsou hooodně podezřelé. Jestli nespolupracují spolu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí