Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díl se mi líbil, super, i když zas víme prdlačky.
Jo, přišel mi A malý…
No koukali jste na promo někdo? Mě upřímně řečeno podle jejich výrazů nesedí skoro žádná postava
mám z toho takovej pocit, že ho pořádně zná akorát Ali a k nikomu jinému moc vztah neměl, příjdou mi takové relativně málo zúčastněné v těch „šokových“ scénách ![]()
@nikypiky92 píše:
@Quinn7 nepřišel ti ten A malý? A takze Clark byl zřejmě kamarád (spolupracovník) s Wildnem.. Jinak mamky celkem fajn. Trošku trumpety
Taky mi přišel jako menší, ale zase ta postava byla chlapská, nebo se mi to aspon zdálo. Mamky byly fakt trumpety
Někdo je zavře jen do obyčejnýho sklepa a ony se můžou zbláznit a neví jak ven.
@Nimie píše:
No koukali jste na promo někdo? Mě upřímně řečeno podle jejich výrazů nesedí skoro žádná postavamám z toho takovej pocit, že ho pořádně zná akorát Ali a k nikomu jinému moc vztah neměl, příjdou mi takové relativně málo zúčastněné v těch „šokových“ scénách
Já koukala na promo a taky na nějakou ukázku, kde chce Charles skočit ze střechy. Holky mu tam říkají, že jim řekl jeho příběh a chápou to, a nechtějí aby skočil
. Snad to bude někdo známej, Ali mi ted na konci taky nepřišla tak šokovaná, jen řekla OMG.
@Quinn7 dle výrazu Ali bych řekla, že je to někdo, koho zná (nejen tedy ze vzpomínek z dětství)… A chlapská postava to byla. A v tom promu, kde chce skočit z okna, tak taky vypadá docela malej.
Myslíte, že skočí?
@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…
No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..
@verusak.berusak píše:
@Quinn7 dle výrazu Ali bych řekla, že je to někdo, koho zná (nejen tedy ze vzpomínek z dětství)… A chlapská postava to byla. A v tom promu, kde chce skočit z okna, tak taky vypadá docela malej.Myslíte, že skočí?
Myslím, že neskočí, o čem by pak byla 7 řada
. Jen dělá cavyky ![]()
@verusak.berusak píše:
@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..
jéj mě to taky napadlo, jestli není nějak znetvořenej. Ale zase to by v seriálu byla nějaká narážka ne? Třeba na nějaký požár, nehodu, něco prostě.
A co ten Rhys, takhle večer šel navštívit pana D, to je podezřelý. A co jak na plese bylo hodně lidí v červeným? To bude asi A team ne?
@Quinn7 píše:
jéj mě to taky napadlo, jestli není nějak znetvořenej. Ale zase to by v seriálu byla nějaká narážka ne? Třeba na nějaký požár, nehodu, něco prostě.
Jenna?
![]()
@verusak.berusak píše:
@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..
Noo, ale říká pak cosi o tom, že to přeci svojí sestře neuděláš… příjde mi, jako kdyby mluvili k osobě, kterou moc neznají. A teď čtu ve skupině, že Ali Wrena pořádně nezná, zatímco z reakce to vypadá tak, že ho zná toho člověka, tak fakt nevím ![]()
@Quinn7 píše:
A co ten Rhys, takhle večer šel navštívit pana D, to je podezřelý. A co jak na plese bylo hodně lidí v červeným? To bude asi A team
ne?
To mne taky hned napadlo ze nema zrovna úřední hodiny ![]()
Takže jediny co už se ted da říct s jistotou ze A nepracuje sám…
@smutnalucy píše:
To mne taky hned napadlo ze nema zrovna úřední hodiny
Takže jediny co už se ted da říct s jistotou ze A nepracuje sám…
JJ očividně je tam Red coat, tu jsme viděli minule, jak seděla vedla něj u počítače a pak nějaký další tým, který s ním spolupracuje.
Tak mrnavy je Lucas ne? Ale zacinam si říkat, že to asi bude nějaká nová postava
a taky mě napadlo jestli není nějak zohaveny. A těch červených lidí na plese asi nebyla náhoda, že?
opravdu by všichni spolupracovali s A? ![]()
Joo já žádné promo se skakajicim Charlesem nenašla. Nehodite mi ho sem někdo? Možná jsem se přehlídka. Děkuji ![]()