Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10816
5.8.15 18:25

Díl se mi líbil, super, i když zas víme prdlačky. :-) Jo, přišel mi A malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
5.8.15 18:31

No koukali jste na promo někdo? Mě upřímně řečeno podle jejich výrazů nesedí skoro žádná postava :mrgreen: mám z toho takovej pocit, že ho pořádně zná akorát Ali a k nikomu jinému moc vztah neměl, příjdou mi takové relativně málo zúčastněné v těch „šokových“ scénách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 18:37
@nikypiky92 píše:
@Quinn7 nepřišel ti ten A malý? A takze Clark byl zřejmě kamarád (spolupracovník) s Wildnem.. Jinak mamky celkem fajn. Trošku trumpety :D

Taky mi přišel jako menší, ale zase ta postava byla chlapská, nebo se mi to aspon zdálo. Mamky byly fakt trumpety :D Někdo je zavře jen do obyčejnýho sklepa a ony se můžou zbláznit a neví jak ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 18:39
@Nimie píše:
No koukali jste na promo někdo? Mě upřímně řečeno podle jejich výrazů nesedí skoro žádná postava :mrgreen: mám z toho takovej pocit, že ho pořádně zná akorát Ali a k nikomu jinému moc vztah neměl, příjdou mi takové relativně málo zúčastněné v těch „šokových“ scénách :think:

Já koukala na promo a taky na nějakou ukázku, kde chce Charles skočit ze střechy. Holky mu tam říkají, že jim řekl jeho příběh a chápou to, a nechtějí aby skočil 8o. Snad to bude někdo známej, Ali mi ted na konci taky nepřišla tak šokovaná, jen řekla OMG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10816
5.8.15 18:42

@Quinn7 dle výrazu Ali bych řekla, že je to někdo, koho zná (nejen tedy ze vzpomínek z dětství)… A chlapská postava to byla. A v tom promu, kde chce skočit z okna, tak taky vypadá docela malej.

Myslíte, že skočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10816
5.8.15 18:44

@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…

No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 18:51
@verusak.berusak píše:
@Quinn7 dle výrazu Ali bych řekla, že je to někdo, koho zná (nejen tedy ze vzpomínek z dětství)… A chlapská postava to byla. A v tom promu, kde chce skočit z okna, tak taky vypadá docela malej.Myslíte, že skočí?

Myslím, že neskočí, o čem by pak byla 7 řada :D. Jen dělá cavyky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 18:52
@verusak.berusak píše:
@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..

jéj mě to taky napadlo, jestli není nějak znetvořenej. Ale zase to by v seriálu byla nějaká narážka ne? Třeba na nějaký požár, nehodu, něco prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 18:54

A co ten Rhys, takhle večer šel navštívit pana D, to je podezřelý. A co jak na plese bylo hodně lidí v červeným? To bude asi A team ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
5.8.15 19:27
@Quinn7 píše:
jéj mě to taky napadlo, jestli není nějak znetvořenej. Ale zase to by v seriálu byla nějaká narážka ne? Třeba na nějaký požár, nehodu, něco prostě.

Jenna? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
5.8.15 19:28
@verusak.berusak píše:
@Nimie no, Emily vypadá šokovaná dost… (dle celkového projevu, nejen výrazu tváře)…No mě ještě napadlo, jestli on nemá v obličeji nějaké zranění nebo tak… Dle výrazu Ali..

Noo, ale říká pak cosi o tom, že to přeci svojí sestře neuděláš… příjde mi, jako kdyby mluvili k osobě, kterou moc neznají. A teď čtu ve skupině, že Ali Wrena pořádně nezná, zatímco z reakce to vypadá tak, že ho zná toho člověka, tak fakt nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.8.15 20:52
@Quinn7 píše:
A co ten Rhys, takhle večer šel navštívit pana D, to je podezřelý. A co jak na plese bylo hodně lidí v červeným? To bude asi A team
ne?

To mne taky hned napadlo ze nema zrovna úřední hodiny :)
Takže jediny co už se ted da říct s jistotou ze A nepracuje sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
5.8.15 20:53
@smutnalucy píše:
To mne taky hned napadlo ze nema zrovna úřední hodiny :)
Takže jediny co už se ted da říct s jistotou ze A nepracuje sám…

JJ očividně je tam Red coat, tu jsme viděli minule, jak seděla vedla něj u počítače a pak nějaký další tým, který s ním spolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.8.15 21:48

Tak mrnavy je Lucas ne? Ale zacinam si říkat, že to asi bude nějaká nová postava :roll: a taky mě napadlo jestli není nějak zohaveny. A těch červených lidí na plese asi nebyla náhoda, že? :lol: opravdu by všichni spolupracovali s A? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.8.15 21:50

Joo já žádné promo se skakajicim Charlesem nenašla. Nehodite mi ho sem někdo? Možná jsem se přehlídka. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí