Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
31.7.15 10:00
@verusak.berusak píše:
@JaneDoe Přijde, ale stejně se dívám, po takový době prostě nutně potřebuju vědět, kdo je A. :mrgreen:

myslíš, že to bude někdo, koho jsme už viděli? podle mě to fakt bude ten charles a ještě jsme mu do tváře neviděli, otázka je, kdo je ten red coat, Mona? Leslie?
mrzí mě, že to neukončili tím, že je A Ezra a vymysleli blbost s psaním knihy ( na kterou si už nikdo nevzpomene) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
31.7.15 12:54

Tak jsem na FB našla přeložené promo na daší díl a asi tam Ali opavdu říká „jsi to ty“ :think: no každopádně, já si myslím, že příští díl bude prostě o tom, jak jdou holky na ples, přijde tam Charles, unese Alison - protože ona má být dle spoilerů první, která odhalí jeho identitu…tím to skončí a my budeme týden čekat…a v posledním díle ji holky pak najdou a uvidí Charlese a proto ty udivené obličeje v ukázkách. Teď je otázka, jestli to zjistí je holky a my ne, nebo možná Marlene fakt překvapí a holky to zjistí už v devátém díle a my pak v desátém a spousta věcí se vysvětlí. Opravdu jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
31.7.15 14:28

@JaneDoe no vidíš Mona jako Red coat me nenapadla. Já dávám sázky na Leslie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
31.7.15 17:57

A nebude to ta Melissa spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
31.7.15 20:01

@Nimie Melissa má snad být Černá vdova, pokud je Charles Wren :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.8.15 09:54

Taky jsem někde četla, že Melissa by mohla být Černá vdova. A na Red coat nevím ale dala bych tam Cece. Vůbec nevím… Jsem zvědavá jaké poslední dva díly budou. Taky si myslím, že A uvidí holky a my ne. A ten nový typek by opravdu mohl být jen gay pro Clarka. S Tannerovou jsem to taky nepochopila. Já bych se ji hned vyptavala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
1.8.15 11:16
@lenajs píše:
@Nimie Melissa má snad být Černá vdova, pokud je Charles Wren :nevim:

A nemůže být i Red Coat? :mrgreen: já v tom mám bordeeeeel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
1.8.15 11:23

Já jsem asi úplně už vykojená - ale jakou roli tam má černá vdova?? kromě toho, že snad byla na tom pohřbu…? Já ji mám v paměti jen jako záhadnou figuru na schodech, ale vůbec netuším, co má být zač, jaká je její role :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
1.8.15 14:38
@JLP píše:
Já jsem asi úplně už vykojená - ale jakou roli tam má černá vdova?? kromě toho, že snad byla na tom pohřbu…? Já ji mám v paměti jen jako záhadnou figuru na schodech, ale vůbec netuším, co má být zač, jaká je její role :zed:

To by mě taky zajímalo :D Podle mě nemá žádnou úlohu. Red coat tipuju Monu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.8.15 08:21

Tak co myslíte? Ja stále říkám, že s A nemá nic společného.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
2.8.15 08:42

@nikypiky92 a jsi si jistá, že je to Clark? Já bych klidně řekla, že to může být Lorenzo, i věkově by to spíš odpovídalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.8.15 09:08

Nee tak tohle Lorenzo urcite není. Clark možná jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
2.8.15 14:44

Já už netipuju, ale na Red Coat podle mě kdokoli z následujících: Mona, Jenna, nějaká kámoška od Bethany z Radley, možná i Leslie, možná Sara (v rámci nějakého toho stockholmského syndromu, kdy unesená přilne k únosci), Cece, Melissa… nebo to taky může úplně nová postava. :roll: Prostě kdokoli, že…

Černá vdova - nevím, ale tipla bych spíš nějakou dospělou ženskou z širšího příbuzenstva DiLaurentisových. Podle mě tam taky nehraje v podstatě žádnou roli, akorát myslím, že to byl někdo, kdo znal Charlese a tajemství rodiny DiLaurentis.

Kdo uhodil Alison tu noc - Charles/Bethany.

Jinak teď prý Marlene v nějakém rozhovoru říkala, že Charlese už jsme viděli v předchozích sériích, ale ne bez masky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.8.15 13:36

@gerose no asi to Clark nebude.. Věkově to pravděpodobně nesouhlasí a jako Lorenzo to 100% nevypadá.
Jinak už nedávno jsem psala, že nechapu význam černé vdovy.. A cervenokabatnice asi tam je jen proto abychom viděli, že nepracuje A sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.8.15 14:29

Teď jsem viděla nějaké video, kde bylo, že černá vdova by mohla být Marion (Tobyho matka) a že je to dvojče paní D. Což si myslím, že bude (tedy to dvojče), jsou si hodně podobné.
Jinak kdo myslíte, že bude Charles? Já tak nějak myslela, že ten Wren, ale začínám mít pochybnosti. A ani nevím, jestli ho Alison zná, podle mě se objevil až po tom, co zmizela.
A trochu si začínám myslet, že buď to bude Wilden, ale toho by mi líto nebylo a má to být doják, nicméně on byl prostě slizoun nebo Toby nebo Caleb. I když tam to zase moc nesedí věkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí