Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mně to tak špatné nepřišlo, nečetla jsem spoilery.
V ukázce na příští díl pan D. balí kufry a Alison a zdrhají a Alison dramaticky říká - je žívý a jde si pro nás. ![]()
Holky, ale dnes jsem četla spoilery na poslední díl a tam bylo, že Charles miluje Spencer.
@verusak.berusak píše:
Tak mně to tak špatné nepřišlo, nečetla jsem spoilery.V ukázce na příští díl pan D. balí kufry a Alison a zdrhají a Alison dramaticky říká - je žívý a jde si pro nás.
Holky, ale dnes jsem četla spoilery na poslední díl a tam bylo, že Charles miluje Spencer.
Já to taky četla, možná se do ní zamiloval když byli společně jako malý v Radley. ( Ta tanečnice minule, byla malá Spenc, takže její vzpomínky,)
@Quinn7 píše:
Já to taky četla, možná se do ní zamiloval když byli společně jako malý v Radley. ( Ta tanečnice minule, byla malá Spenc, takže její vzpomínky,)
To je taky ze spoilerů? V upoutávce na poslední díl je malý kluk a vypadá to, že v Radley, to klidně může být Charles pozorující Spencer.
No, ještě mě napadlo, jestli Charles není ten kluk, co se dnes vyznal Spencer - nemyslím si to, ale tak mě to napadlo…
@verusak.berusak píše:
To je taky ze spoilerů? V upoutávce na poslední díl je malý kluk a vypadá to, že v Radley, to klidně může být Charles pozorující Spencer.No, ještě mě napadlo, jestli Charles není ten kluk, co se dnes vyznal Spencer - nemyslím si to, ale tak mě to napadlo…
JJ taky jsem to četla v nějakých spoilerech. Ještě než jsem to četla, tak mě to hned napadlo, že to jsou její vzpomínky. Ten malý kluk je určitě Charles v Radley.
Holky já ještě neviděla…
jdu stahovat..
takže říkáte, že některé spoilery vychází jo? Zrovna na fb mi přijde, že tam kolikrát píšou hrozny hlouposti ![]()
Některé spoilery píšou, že Charles byl zamilovaný do Spencer, jiné zase, že do Alison a vše dělá proto, neb si myslí, že mu holky Ali ukradly. V té hlavní spoilerove teorii je Charles Wren a Melissa Černá vdova, která mu pomáhá. Charles prý Alison vůbec nechtěl zabít, ale spletl si ji se Cece a ta se ho bojí, četla jsem rozhovor s někým, kdo byl údajně vyhozen z natáčení a odpovídá tam na různé otázky. Wren by měl být stopro A, prý není ani Brit, ani doktor. Je tam toho spousta, zkusím to najít a hodit odkaz.
Našla…je to tady, asi nejvíc spoilerů pospolu, tak kdo nechce radši ať nečte ![]()
http://masters-of-serials.blog.cz/…-spoiler-2-8
Já jsem zase četla, že Wren pracuje na jiném seriálu a proto se prý už nemůže angažovat v PLL.
Některé ty spoilery jsou možná blbost, ale jiné dávají přímo producenti (oficiální FCB stránka PLL), tak tam by asi něco mohlo sedět.
Teorie Melissa + Wren by pro mě osobně byla velkým zklamáním (mně je totiž ten Wren krajně nesympatickej, taková holčička
).
@verusak.berusak já si zas říkám, že teorie Wren je vcelku nejlogičtější…byl v Radley, znal Monu, ochomítal se kolem Spencer…věkově by to sedělo…pořád mě nenapadá nikdo jiný, když
vezmu v úvahu, že by to opravdu měl být Charles. Všechny ostatní teorie jsou podle mě totální slataniny. I když v PLL je vše možné ![]()
Já taky nechci aby to byl Wren :/. Ptz se v seriálu skoro nevyskytuje, já pořád doufám, že je to někdo, koho vidíme skoro v každém dílu pod jiným jménem.
@Quinn7 no jo, ale kdo by ti věkově atd. pasoval, aby to nebyla blbost? ![]()
@lenajs píše:
@Quinn7 no jo, ale kdo by ti věkově atd. pasoval, aby to nebyla blbost?
No to právě nevím
. Mám v tom už guláš. A co říkáte na ty čipy? Já bych hned letěla k doktorovi, at mi to vyndá a ony si to tam klidně nechají?
@Quinn7 píše:
Já taky nechci aby to byl Wren :/. Ptz se v seriálu skoro nevyskytuje, já pořád doufám, že je to někdo, koho vidíme skoro v každém dílu pod jiným jménem.
Taky Wrena nechci
ale jiný tip nemám…
Jinak díl vcelku o ničem, se to zvrlo v předchozí řadu - pár hezkých dílů aby nás navnadili, a teď zase ode zdi ke zdi a nepoví nic ![]()
@ElisabethaElsa píše:
Taky Wrena nechciale jiný tip nemám…Jinak díl vcelku o ničem, se to zvrlo v předchozí řadu - pár hezkých dílů aby nás navnadili, a teď zase ode zdi ke zdi a nepoví nic
No přesně jako díl o ničem. Vždyt za 4 díly je konec 6 série, měli bysme znát všechny odpovědi, to nevím jak to chtějí stihnout. A co ten Clark? Jsem četla ve spoilerech, že je gay, proč by ale balil Arii? Jedině, že by spolupracoval s A, a tu její fotku jak vyfotil na tý skládce, nebo co to bylo, vyfotil naschvál.
@Quinn7 píše:
No to právě nevím. Mám v tom už guláš. A co říkáte na ty čipy? Já bych hned letěla k doktorovi, at mi to vyndá a ony si to tam klidně nechají?
Přesne, desná blbost, ale to už tak trvá min. celou tuhle řadu, ja si jen opakuji „je to jen seriál, je to jen serial“ ![]()