Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31918
6.8.15 11:48
@smutnalucy píše:
Holky já nevím ale jsem rozčarovana už ted, když si představim co by melo byt dal, viděly jsme ze ma někdo (Charles, A nebo oba v jedné osobě teda, to už se asi da s jistotou tvrdit) nachystaný jehly pro všechny holky protoze chce mit zas svoje panenky, mezitim napise Ali sms ze „ted je to jen ty a ja“ a zrovinka by se jako měl zastavit před tím ze si přátelsky pohovoří s Ali protoze ona mu zahrajw na city (nebo u toho budou i holky) vysvětlí proc to dela a pak bude chtít skočit z celkem nízke střechy??? A jeste mu Hanna rekne OK my te chapem :zed: WTF??

Nezapomínej, že jde o psychicky labilní osobnost… takoví lidi skutečně mohou fungovat takhle, mohou být 5 vteřin suproví a 5 vteřin násilní. A že všem připadá třeba Ali úplně stupidní… já si naopak myslím, že to krásně vystihuje realitu. Ona skutečně se snaží pochopit proč jí nenáviděl a někde uvnitř by si moc přála, aby se jako celá rodina všichni spojili a žili šťastně. Ono se to zdá, že „po tom všem“, ale pro ní je to bratr, je to vlastní krev a to je šílený, nevyvětlitelný a nepopsatelný pocit, když máš zrovna tu smůlu a máš dostatečně emotivní charakter :(

P. S.: Všímáte si, že ty „jediné“ dvěděti, co jsou Kennetha jsou zrovna docela psychicky debilní? :mrgreen: Jason nikdy neměl ani takové šílené stavy jako Ali, takže to možná budou geny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
6.8.15 12:16

Tak mě tedy taky zarazilo, proč se chce najednou Ali ukázat a vše jí vysvětlit. I když já ani nevím, jestli Ali vlastně někdy něco zlého udělal (jako holkám). Pravděpodobně jí do té hlavy udeřil někdo jiný, pohřbila ji matka, pak se skrývala a když se vrátila, šla do basy, ale to kvůli Moně. Možná šel hlavně po holkách, takže taky docela rozumím tomu, že chce svého bratrat poznat a vše pochopit. Jinak mě to tedy přijde pěkná výška, tak 20 m, je to ze střechy Radley, pokud vidím správně. Podle mě skočí, ale jeho tělo se nenajde
No a z té ukázky jsem zvědavá, jestli tedy my tu tvář uvidíme, protože i na té střeše je v kukle, přitom holky už dávno ví, kdo to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
6.8.15 12:59
@gerose píše:
Tak mě tedy taky zarazilo, proč se chce najednou Ali ukázat a vše jí vysvětlit. I když já ani nevím, jestli Ali vlastně někdy něco zlého udělal (jako holkám). Pravděpodobně jí do té hlavy udeřil někdo jiný, pohřbila ji matka, pak se skrývala a když se vrátila, šla do basy, ale to kvůli Moně. Možná šel hlavně po holkách, takže taky docela rozumím tomu, že chce svého bratrat poznat a vše pochopit. Jinak mě to tedy přijde pěkná výška, tak 20 m, je to ze střechy Radley, pokud vidím správně. Podle mě skočí, ale jeho tělo se nenajde
No a z té ukázky jsem zvědavá, jestli tedy my tu tvář uvidíme, protože i na té střeše je v kukle, přitom holky už dávno ví, kdo to je :nevim:

To jo, ale tam je pak, že „o den dříve“ nebo tak něco, tzn. oni nás nejdřív takhle vyděsí a pak bude to co se stalo předtím a tam asi možná tvář i uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.8.15 13:22

@gerose tě žeru :mrgreen: myslela jsem úplně na to samé! Mrtvý Kenneth (což ještě může být, protože mamky říkaly, že tam něco páchne :think: ) a ta Sara taky, jak řekla, ať se stane cokoliv…no nelíbí se mi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
6.8.15 13:26
@lenajs píše:
@gerose tě žeru :mrgreen: myslela jsem úplně na to samé! Mrtvý Kenneth (což ještě může být, protože mamky říkaly, že tam něco páchne :think: ) a ta Sara taky, jak řekla, ať se stane cokoliv…no nelíbí se mi :think:

Toho jsem si vůbec nevšimla 8o ale věřím tomu, že pokud byl schopný zabít mámu, tak to udělá klidně i s ním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.8.15 13:27

Teď jsem dokoukala a tenhle díl se mi líbil, nicméně si myslím, že to bude přesně tak, že skočí, jeho tělo se nenajde, holky už ví, o koho se jedná, ale my se to nedozvíme. A všichni budeme nasraní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.8.15 13:28
@Nimie píše:
Toho jsem si vůbec nevšimla 8o ale věřím tomu, že pokud byl schopný zabít mámu, tak to udělá klidně i s ním :nevim:

Ony právě říkaly, že v té větrací šachtě, nebo co to bylo, že tam něco smrdí. Všiml si toho ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
6.8.15 14:01
@Nimie píše:
To jo, ale tam je pak, že „o den dříve“ nebo tak něco, tzn. oni nás nejdřív takhle vyděsí a pak bude to co se stalo předtím a tam asi možná tvář i uvidíme :think:

To vím, ale právě mi to nedává smysl, proč když už holky viděly, o koho se jedná, my ho viděli také, proč by byl zahalený. Tedy jako jasný, abychom byly ještě napnuté, ale tak se trochu bojím, aby nám to opravdu ukázali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
6.8.15 14:02

@lenajs myslím, že tam něco takového bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
6.8.15 14:46
@lenajs píše:
Teď jsem dokoukala a tenhle díl se mi líbil, nicméně si myslím, že to bude přesně tak, že skočí, jeho tělo se nenajde, holky už ví, o koho se jedná, ale my se to nedozvíme. A všichni budeme nasraní :lol:

Ale vid tam byli dole policajti, takže jestli skočí, tak se na něj policajti hned vrhnou, těžko stihne utéct. Já teda taky myslím, že nám ho neukážou a všichni budem nasraní přesně tak :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10816
6.8.15 15:16

Holky, celá produkce přísahá, že nám ho ukážou, že to přesunuli ze série 6b do posledního dílu 6a, protože fanoušci jsou strašně nas…í, že to vypadá, že ho zas neuvidíme, takže já tomu teď věřím.

Jinak souhlasím s Nimie, přesně takto to taky chápu. Mně se tento směr líbí mnohem víc a připadá mi to mnohem uvěřitelnější, než Wren apod.. Odvrhnuté dítko, které je psychicky labilní (ale zřejmě současně velmi inteligentní) a místo toho, aby se mu rodiče věnovali a řešili jeho stavy, tak ho schovají někam do ústavu, kde je úplně osamělý a bezmocný a kde ho krmí lékama a rodiče přitom dělají, že neexistuje a nikdy neexistoval. Doma si přitom hýčkají Ali, která je největší mrcha na Rosewoodské střední, ubližuje lidem, fyzicky i psychicky a je „beztrestná“. Zřejmě v tom příběhu bylo ještě víc. Tak to s nějakou predispozicí k psych. onemocněním z něj vytvořilo monstrum, který je zároveň bezcitný a zároveň labilní a touží po pozornosti a touží po tom, aby ho rodina (Ali, Jason) přijali.

Taky myslím, že v domě DiLaurentisů je další mrtvola, hned mě to taky napadlo, jak řekla Hanina máma, že tam něco zapáchá.

Myslím, že to „that´s you“ už Ali řekla do telefonu, tak jsem to pochopila, že to bylo akorát šikovně namixované v tom promu.

Tipuju, že v dalším díle sice Ali poví svůj příběh, ale zároveň jí i někde uvězní, možná v Radley, kde byl „uvězněn“ on, tam je holky najdou, dozví se příběh a pak přijedou poldové a on bude chtít skočit. Že by skočil a mrtvola by se nenašla, by bylo docela dobré, možná pomůže Red coat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.8.15 15:28

A co Maya? Už několikrát sem četla že nemá být mrtvá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.8.15 15:49

@lenajs jo Hanny máma říkala, že tam něco hnije.
Mě teda napadla Maya. (Někdo jste kdysy psal, že je napsána v této sérii?) nebo teda Kenneth.
Jinak já jsem asi divná ale kdyby mě někdo takhle dlouho sikanoval apod.asi by mi ho líto nebylo. :roll:
Každopádně jestli skočí tak nevěřím, že se tělo nenajde. Vždyť tam je tolik fizlu..
A teda myslíte si, že to bude tedy nová postava (Charles)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
6.8.15 15:56

Taky zatím věřím, že za A :mrgreen: nám Charlese ukážía za B to bde někdo znamý. Tak snad nebudu zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10816
6.8.15 16:02

Já nevím, jestli by mi ho bylo líto (asi ne), ale chtěla bych vědět proč, takže chápu, že s ním Ali chtěla mluvit, zvlášť, pokud je to bratr, o němž celý život nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí