Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
7.8.15 16:51

Uz ma to zacina pekne stvat :D :D :D kto ma na vysledok furt cakat..hovoria, ze bude inaksi nez v knihe..snad nie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
7.8.15 16:54
@gerose píše:
A jinak si taky myslím, že paníD. nezabil Charles, ale někdo jiný. Někde bylo že Charles může jenom za 4 vraždy.
Kdo tam vlastně byl udajně „zavražděn“? Ian, Garret, Maya?, Bethany?, Wilden, paní D, Shana, ten kluk, co měl zabít Mayu a ještě nekdo?

Tak Garreta zabil Wilden, Wildena zabila Cece, Bethany pravděpodobně Melissa, Shanu zabila Aria.
Takže zabil Iana, Mayu, paní D., protože ho chtěla prásknout a Edieho Lamba, ten byl podle mě v tom sudu.
Jo a ještě věřím, že neumřela Tobyho máma a že byla na tom pohřbu Wildena, protože jí podle mě kryl, že to přežila a možná s ním i něco měla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
7.8.15 16:57

Komenty už nestíhám dočíst, ale díl se mi moc líbil - byl nabitý vtipnýma hláškama, epizodka s opilýma maminama taky hodně pobavila. Takže teď už jen čekat a doufat, že další díl bude ještě lepší :) A Sara na plese byla víc než podezřelá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
7.8.15 17:09

@Katy 7 ten Cyrus je dobrý nápad. Odpovídalo by to i tomu, že je v tom nejvíc zainterestovaná Ali a ostatní holky k němu nemají tak blízko. Ale na druhou stranu by mě to naštvalo, protože se tam vyskytl minimálně. A neměli spolu nějaké mechtle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
7.8.15 17:18

Já si pořád myslím, že Maya není mrtvá. A možná ani Wilden. A Tobyho matka asi taky ne :mrgreen:
A viděla jsem teorii o tom, že v ten večer byli zabity a pohřbeny 3 holky ve žlutých topech. Je to sice už trochu sci fy, ale podle záběrů to tak vypadá
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
8.8.15 00:51

Tak jsem včera konečně viděla. Ta Sára je divná. Každopádně na ten ples nešla za Emily. Šla tam s Charlesem určitě, protože si myslela, že tam Emily nebude a pak ji uviděla, tak to tak zahrála, že ji nenašla ve stodole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
8.8.15 09:23
@Gab-iii píše:
Tak jsem včera konečně viděla. Ta Sára je divná. Každopádně na ten ples nešla za Emily. Šla tam s Charlesem určitě, protože si myslela, že tam Emily nebude a pak ji uviděla, tak to tak zahrála, že ji nenašla ve stodole…

Jj to si myslím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
8.8.15 09:55
@Gab-iii píše:

nebo ji tam poslal Charles, aby Emily zabavila… Aby byla jeho druhé oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10812
8.8.15 12:45

K těm vraždám, co ne/spáchal Charles - jestli zabil i Iana, tak to nedává moc smysl, vždyť to bylo v první sérii, kde A ještě byla Mona… Já myslím, že zabil Cyruse (podle mě je mrtvej, zabil ho v nemocnici poté, co z něj holky vytáhly nějaké info), pak asi svoji matku, možná Tobyho matku a pak nevím. Maiu zabil ten psychouš, co ho pak zastřelila Emily, ne? Ta Jenna teda je mrtvá, nebo ne? Já měla nějak zafixováno, že jo, že se utopila a Shana se pak za ní mstila, ale pak tam zas po smrti Shany asi byla, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10812
8.8.15 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
8.8.15 13:40

Já se vam musím přiznat že cela linka se Shanou šla nějak naprosto mimo mne…teda jako vím co se stalo v New Yorku ale dopodrobna Shaniny motivy nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.8.15 14:13

@verusak.berusak v tomhle díle přeci říkali, že Jemná šla na ples s Lucasem. Mne zase nějak uniklo, že by se měla utopit. :think: mám v tom už fakt bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
8.8.15 14:14
@nikypiky92 píše:
@verusak.berusak v tomhle díle přeci říkali, že Jemná šla na ples s Lucasem. Mne zase nějak uniklo, že by se měla utopit. :think: mám v tom už fakt bordel

Jemná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
8.8.15 15:34

No ona se jenom přitopila :mrgreen: Mrtvá není, Shana se podle mě mstila za to, že jí holky připravily o zrak. Stejně ta je taky chudák. Nejdřív málem uhoří kvůli holkám, pak znova, když někdo zapálil jejich dům a pak se ještě skoro utopila. Taky jí asi někdo má rád :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
8.8.15 17:59

Tam už je tolik mrtvých, že za mrtvého považuju každého, kdo se tam dlouho neobjeví… :zed: A myslím si, že jsem tu smrt jen zasklila :D Takže když mi tu někdo napíše, že mrtvá je i Cece nebo Noel, tak uvěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí