Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uz ma to zacina pekne stvat
kto ma na vysledok furt cakat..hovoria, ze bude inaksi nez v knihe..snad nie ![]()
@gerose píše:
A jinak si taky myslím, že paníD. nezabil Charles, ale někdo jiný. Někde bylo že Charles může jenom za 4 vraždy.
Kdo tam vlastně byl udajně „zavražděn“? Ian, Garret, Maya?, Bethany?, Wilden, paní D, Shana, ten kluk, co měl zabít Mayu a ještě nekdo?
Tak Garreta zabil Wilden, Wildena zabila Cece, Bethany pravděpodobně Melissa, Shanu zabila Aria.
Takže zabil Iana, Mayu, paní D., protože ho chtěla prásknout a Edieho Lamba, ten byl podle mě v tom sudu.
Jo a ještě věřím, že neumřela Tobyho máma a že byla na tom pohřbu Wildena, protože jí podle mě kryl, že to přežila a možná s ním i něco měla ![]()
Komenty už nestíhám dočíst, ale díl se mi moc líbil - byl nabitý vtipnýma hláškama, epizodka s opilýma maminama taky hodně pobavila. Takže teď už jen čekat a doufat, že další díl bude ještě lepší
A Sara na plese byla víc než podezřelá…
@Katy 7 ten Cyrus je dobrý nápad. Odpovídalo by to i tomu, že je v tom nejvíc zainterestovaná Ali a ostatní holky k němu nemají tak blízko. Ale na druhou stranu by mě to naštvalo, protože se tam vyskytl minimálně. A neměli spolu nějaké mechtle?
Já si pořád myslím, že Maya není mrtvá. A možná ani Wilden. A Tobyho matka asi taky ne ![]()
A viděla jsem teorii o tom, že v ten večer byli zabity a pohřbeny 3 holky ve žlutých topech. Je to sice už trochu sci fy, ale podle záběrů to tak vypadá
https://www.youtube.com/watch?…
Tak jsem včera konečně viděla. Ta Sára je divná. Každopádně na ten ples nešla za Emily. Šla tam s Charlesem určitě, protože si myslela, že tam Emily nebude a pak ji uviděla, tak to tak zahrála, že ji nenašla ve stodole…
@Gab-iii píše:
Tak jsem včera konečně viděla. Ta Sára je divná. Každopádně na ten ples nešla za Emily. Šla tam s Charlesem určitě, protože si myslela, že tam Emily nebude a pak ji uviděla, tak to tak zahrála, že ji nenašla ve stodole…
Jj to si myslím taky
@Gab-iii píše:
nebo ji tam poslal Charles, aby Emily zabavila… Aby byla jeho druhé oči…
K těm vraždám, co ne/spáchal Charles - jestli zabil i Iana, tak to nedává moc smysl, vždyť to bylo v první sérii, kde A ještě byla Mona… Já myslím, že zabil Cyruse (podle mě je mrtvej, zabil ho v nemocnici poté, co z něj holky vytáhly nějaké info), pak asi svoji matku, možná Tobyho matku a pak nevím. Maiu zabil ten psychouš, co ho pak zastřelila Emily, ne? Ta Jenna teda je mrtvá, nebo ne? Já měla nějak zafixováno, že jo, že se utopila a Shana se pak za ní mstila, ale pak tam zas po smrti Shany asi byla, že?
Já se vam musím přiznat že cela linka se Shanou šla nějak naprosto mimo mne…teda jako vím co se stalo v New Yorku ale dopodrobna Shaniny motivy nepamatuju
@verusak.berusak v tomhle díle přeci říkali, že Jemná šla na ples s Lucasem. Mne zase nějak uniklo, že by se měla utopit.
mám v tom už fakt bordel
@nikypiky92 píše:
@verusak.berusak v tomhle díle přeci říkali, že Jemná šla na ples s Lucasem. Mne zase nějak uniklo, že by se měla utopit.mám v tom už fakt bordel
Jemná
![]()
No ona se jenom přitopila
Mrtvá není, Shana se podle mě mstila za to, že jí holky připravily o zrak. Stejně ta je taky chudák. Nejdřív málem uhoří kvůli holkám, pak znova, když někdo zapálil jejich dům a pak se ještě skoro utopila. Taky jí asi někdo má rád ![]()
Tam už je tolik mrtvých, že za mrtvého považuju každého, kdo se tam dlouho neobjeví…
A myslím si, že jsem tu smrt jen zasklila
Takže když mi tu někdo napíše, že mrtvá je i Cece nebo Noel, tak uvěřím ![]()