Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě příjde teda dost divný to jak holky utekly a Mona jak tam chtěla zůstat a když odešli tak najednou odhodila ten plášť, to je dost divný
Ajo, s těma investicema…jsem úplně zapomněla. No chtěla být prostě jen s rodinou. Sorry, ale omyl s vanou? Když jí tam hodila schválně, no nevím nevím. Nebo jí jako chtěla jen vykoupat
Mě se prostě tenhle konec ani kdo je big A nelíbil. Čekala jsem nějaký šok, někoho hodně blízkého a ne holku, která byla v 11 epozidách
Třeba kdyby to byl Ezra, tak bych byla kur.. v šoku
@Gab-iii A já si myslela, že to je Ezra.
V jednom díle měl přece tu masku a myslím, že bouchl Spencer do hlavy a ona tam byla v bezvědomí
@ArumLily0 píše:
@Gab-iii A já si myslela, že to je Ezra.V jednom díle měl přece tu masku a myslím, že bouchl Spencer do hlavy a ona tam byla v bezvědomí
Ezra? Kdy? To byl asi někdo jiný ne?
@Gab-iii s tou vanou to bylo tak, že CeCe našla Ali brečící v postýlce, nešla utišit, tak jí říká, že tohle vždycky pomůže jí (a chce jí dát do té vany a nejspíš vlézt za ní), ale dřív tam dorazí otec a myslí si, že ji chce utopit. Tam to opravdu byla jen dětská nerozvážnost a ne úmysl ublížit
Mám dotaz. Když tedy CeCe všechny ty části těl (kosti do šat Spencer, zuby na řetízku…) byly z nějakých anonymních těl z márnice, kdo tedy vykopal tělo z hrobu Ali (nejspíš tedy tělo Bethany)?
@gerose @verusak.berusak Tak já, co si pamatuju, tak Arie řekla ta z Radley, co byla s Bethany v pokoji a měla ty její kresby, že s ní paní D. jezdila na koně a chtěla, aby jí říkala tetičko a tam se hrozně rozčílila a hodila po ní kýbl, či co. Možná po ní chtěla, aby jí říkala tetičko, protože měla něco s jejím tátou.
A v další sérii se dozvíme, že po ní jde Bethany. ![]()
Jako fakt maglajs toto. Taky se přikláním k názoru, že to měli víc propracovat.
Čau holky tak co, nemáte někdo nějakou novinku, třeba kdy začne 6B? ![]()
Na http://prettylittleliars.eu/ se občas objeví nějaký nový článek, teď je tam pár spoilerů na příští sérii, ale nic světaborného ![]()
@Šláša píše:
Na http://prettylittleliars.eu/ se občas objeví nějaký nový článek, teď je tam pár spoilerů na příští sérii, ale nic světaborného
souhlas. Jsem zvědavá co vymyslí. Prý má být nějaký nový Big Bad, tak jsem na to teda zvědavá.
@Quinn7 píše:
souhlas. Jsem zvědavá co vymyslí. Prý má být nějaký nový Big Bad, tak jsem na to teda zvědavá.
jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen???
![]()
@JLP píše:
jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen???![]()
jj přesně tak. Ve spoilerech bylo, že nový Big Bad má být ještě větší zlo, než Charles. Nějak si to nedokážu představit. Asi jsem jediná, ale seriál bych už ukončila. Vždycky je to takový smutný, když končí seriál, ale lepší skončit v nejlepším, než to uměle protahovat. Ale koukat samozřejmě budu, jsem zvědavá co vymyslí.