Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
14.8.15 17:07

Mě příjde teda dost divný to jak holky utekly a Mona jak tam chtěla zůstat a když odešli tak najednou odhodila ten plášť, to je dost divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
14.8.15 17:55

Ajo, s těma investicema…jsem úplně zapomněla. No chtěla být prostě jen s rodinou. Sorry, ale omyl s vanou? Když jí tam hodila schválně, no nevím nevím. Nebo jí jako chtěla jen vykoupat :-D Mě se prostě tenhle konec ani kdo je big A nelíbil. Čekala jsem nějaký šok, někoho hodně blízkého a ne holku, která byla v 11 epozidách :-( Třeba kdyby to byl Ezra, tak bych byla kur.. v šoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.8.15 18:16

@Gab-iii A já si myslela, že to je Ezra. :-D V jednom díle měl přece tu masku a myslím, že bouchl Spencer do hlavy a ona tam byla v bezvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
14.8.15 19:31
@ArumLily0 píše:
@Gab-iii A já si myslela, že to je Ezra. :-D V jednom díle měl přece tu masku a myslím, že bouchl Spencer do hlavy a ona tam byla v bezvědomí

Ezra? Kdy? To byl asi někdo jiný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
14.8.15 19:34

@Gab-iii s tou vanou to bylo tak, že CeCe našla Ali brečící v postýlce, nešla utišit, tak jí říká, že tohle vždycky pomůže jí (a chce jí dát do té vany a nejspíš vlézt za ní), ale dřív tam dorazí otec a myslí si, že ji chce utopit. Tam to opravdu byla jen dětská nerozvážnost a ne úmysl ublížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
14.8.15 21:59

Mám dotaz. Když tedy CeCe všechny ty části těl (kosti do šat Spencer, zuby na řetízku…) byly z nějakých anonymních těl z márnice, kdo tedy vykopal tělo z hrobu Ali (nejspíš tedy tělo Bethany)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.8.15 23:08

@gerose Nebyl. Jenže už si nepamatuji v které sérii to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.8.15 23:11

@gerose Zkus se podívat na 4×20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.8.15 00:05

@gerose @verusak.berusak Tak já, co si pamatuju, tak Arie řekla ta z Radley, co byla s Bethany v pokoji a měla ty její kresby, že s ní paní D. jezdila na koně a chtěla, aby jí říkala tetičko a tam se hrozně rozčílila a hodila po ní kýbl, či co. Možná po ní chtěla, aby jí říkala tetičko, protože měla něco s jejím tátou.
A v další sérii se dozvíme, že po ní jde Bethany. :mrgreen:
Jako fakt maglajs toto. Taky se přikláním k názoru, že to měli víc propracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
26.9.15 08:56

Čau holky tak co, nemáte někdo nějakou novinku, třeba kdy začne 6B? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.9.15 09:00

@smutnalucy edit. v lednu vlastně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
67
26.9.15 09:50

Na http://prettylittleliars.eu/ se občas objeví nějaký nový článek, teď je tam pár spoilerů na příští sérii, ale nic světaborného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
26.9.15 14:49
@Šláša píše:
Na http://prettylittleliars.eu/ se občas objeví nějaký nový článek, teď je tam pár spoilerů na příští sérii, ale nic světaborného :)

souhlas. Jsem zvědavá co vymyslí. Prý má být nějaký nový Big Bad, tak jsem na to teda zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
26.9.15 16:24
@Quinn7 píše:
souhlas. Jsem zvědavá co vymyslí. Prý má být nějaký nový Big Bad, tak jsem na to teda zvědavá.

jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen??? :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
26.9.15 16:44
@JLP píše:
jakože by pokračovali s Big B??? Šmarjápano, víte, kolik má abeceda písmen??? :zed: :mrgreen:

jj přesně tak. Ve spoilerech bylo, že nový Big Bad má být ještě větší zlo, než Charles. Nějak si to nedokážu představit. Asi jsem jediná, ale seriál bych už ukončila. Vždycky je to takový smutný, když končí seriál, ale lepší skončit v nejlepším, než to uměle protahovat. Ale koukat samozřejmě budu, jsem zvědavá co vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí