Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se přidat? Miluju PLL a s napětím vždycky očekávám další díl
Se třetí sérií je to tak, že byla odvysílaná jen půlka (12 dílů) a pak byla pauza asi 3 měsíce. Teď ve středu se série zase rozjela a pokračuje 3×13,už mám staženo a dneska se na to chystám ![]()
@Lucienkaaa Nene, teď je jenom haloweenský díl, pokračování bude až v lednu
Ale super díl, konečně nějaká akce ![]()
@Lindsay15 píše:
@Lucienkaaa Nene, teď je jenom haloweenský díl, pokračování bude až v lednuAle super díl, konečně nějaká akce
Jo tak, to jsem špatně pochopila
A já už se radovala, že jsem se konečně dočkala
Tak budu zase muset najet na Dextera, Jak jsem poznal vaši matku, Město žen atd. ![]()
@Lucienkaaa Já na the vampire diares, big bang theory a himym
Další díl bude až 9.1. ve 2 hodny ráno
Jinak teď běží pár minutová videa o lidech z toho města, jmenuje se to Pretty dirty secrets mám dojem
Ale to je nic moc ![]()
@Dragobella lol jaky je z tebe maniak..
JA cekam na dnesni vecer a dalsi dily a v utery jsem sama doma, dcerka jde k tatkovi na noc, takze to vidim az do te treti serie.
Zatim vy ktere jste popredu NIC neprozrazujte.
![]()
@Taminka To bysme si nedovolily
Stejně by si tomu neuvěřila ![]()
@Lucienkaaa Hlavně je celkem na nic vědět něco dopředu, když člověk neví co tomu předchází ![]()
@Lindsay15 píše:
@Lucienkaaa Hlavně je celkem na nic vědět něco dopředu, když člověk neví co tomu předchází
tk v tom mas pravdu, hlavne u takovych serialu..
Koukám na čtvrtý díl a už mě to začíná nudit
. Tak nevím jestli se na to nebudu radši dívat večer když je tma, mělo to větší grády ![]()
@Taminka Právě,nebo např. když se objeví nové postavy a mluví se o nich, potom v tom mají akorát guláš ![]()
Ježiš tak jsem na konci čtvrtého dílu a už je to zas napínavé
![]()
Ženský, hlásim že jsem zatim skončila u 11 dílu a už abych byla na konci třetí řady..je to napínavý čim dál víc ![]()
@Taminka píše:
@Dragobella lol jaky je z tebe maniak..JA cekam na dnesni vecer a dalsi dily a v utery jsem sama doma, dcerka jde k tatkovi na noc, takze to vidim az do te treti serie.
Zatim vy ktere jste popredu NIC neprozrazujte.![]()
Neprozradíme, slibujeme ![]()
Mě takhle vždycky nějakej seriál pohltí a je to konec. Nedokážu se pak soustředit na nic jinýho než na to, abych už zkoukla všechny díly
![]()
Přesně tak, neni nic lepšího než filmovej den a filmová noc ![]()