Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
7.11.12 08:34

Holky tybláho brzděte, já pak nevím na co reagovat dřív :mrgreen:

Za prvé-nemá jen 13 dílů, dálší pokračvání 3×14 bude v lednu-prostě to sekli na půl :mrgreen:
Alison by dvojče mít měla, co jsem četla na webu spoilery, tak by se měla nadále objevovat v seriálu. Černá labuť- já hned věděla že je to Melissa, nevím proč ale prostě mě to napadlo, mě tam ze všech seděla nejlíp :lol:
Caleb se mi také líbí, ale i Ezra :oops:
Ten co škrtil Spencer bude nějakej mužskej, ten co napadl Hannu, když si myslela že je v tom převleku Caleb-byla Mona, sundala jí přece masku a tam měla ještě masku Alison vyrobenou, která se nakonec ukázala pod Moninou postelí v Radley :cert:
Nevím kdo by mohl/a být krásnoočko, doufám že ne Ezra i když v tom posledním díle mám na něj sakra spadeno.Je možný že ho A najala aby se sblížil s Ariou a měl tak o ní info, které donáší-proto přišel později :think:
Jinak já bych Alison asi taky zabila, to byla taková sviňucha :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 08:50

@Lindsay15 jj o tech dilech uz jsem taky psala, v usa to tak radi delaji, ze neco roztoci a pak cekas xx mesicu na pokracovani serie.

MMch by me zajimalo, jak Mona vedela, jaky prevlek bude mit Caleb. Ale jinak vim, ze to byla Mona diky te masce. Jen si rikam, ze ji v te lecebne musi nekdo pomahat, prece si jen tak nemuze z uzavrene mistnosti odchazet jak se ji zachce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 08:54

@Taminka Já to vzala všechno, abych na něco nezapoměla, vím že už jsi odpovídala :lol:
Já si myslím, že Caleba někdo sledoval, viděl jaký kostým si bere a tak si ho vzala i Mona-nebo jí ho někdo pořídil. Pochybuju že by jí prošlo se převlíct za sestřičku a vyjít z blázince :zed: Jenom doufám že jí nepomáhá Wren, slaďouš můj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 08:57

@Lindsay15 no ja mam prave obavy, ze ji v tom pomaha prave Wren :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 09:09

@Taminka To mi ani neříkej :zed: Já doufám že ne… Jestli jo, tak to obrečím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 09:13

@Lindsay15 no vis, co bylo divny? Jak Aria a Hanna hledaly Monu a ona byla na tom detskem a pak tam po nich nekdo prisel, urval te panence hlavu a vytahnul to nahravani 8o Jako tam ma byt vsude ostraha a kazdy se tam promenaduje, jako by byl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 09:26

@Taminka Tak je to seriál, že :mrgreen: To by v reálu neprošlo, ale ve filmu je možný všechno :zed: Jinak Mona už v dalším díle půjde do školy, tak je např. možný že má nějaký vycházky-i když tomu nevěřím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5254
7.11.12 09:38

No přesně, je to seriál, spousty věcí jsou tam trochu nemožné, neustále nezamčené domy, otevřená okna. V jejich situaci by člověk byl asi trochu víc opatrný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.12 09:40
@elfans píše:
No přesně, je to seriál, spousty věcí jsou tam trochu nemožné, neustále nezamčené domy, otevřená okna. V jejich situaci by člověk byl asi trochu víc opatrný:)

trochu vic? ehe ja bych mela xx zamku vsude..ale v usa je mozny vsechno, tak jsem nikdy nevidela nikoho zamykat 8o 8o

@Lindsay15 hele k te Mone, vsak vis, ze minule na tom letiste se ji nekdo dostal do profilu v lecebne a upravil ji ty navstevy, tak treba to zase ten nekdo upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 09:51

Je fakt že tam nezamykají, viděla jsem je zamknout jen když vždy plašili že je někdo venku :mrgreen:

@Taminka To bude pravděpodobně buď sama A a nebo někdo z pomocníků, prostě potřebovali aby se k ní někdo dostal, tak změnil návštěvy :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 09:54

@Lindsay15 no ale kdo to je ta/ten A??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 09:58

@Taminka To ví jenom bůh a režisér :lol:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 10:10

@Lindsay15 uvazuji jak to zjistit :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 10:16

Pár spoilerů

Je Aria -A?
Toto nemůžu potvrdit. To všichni víte. Mohl bych přijít o svůj vlastní život! (smích) Řeknu Vám, že lidi jsou velmi vnímaví, a že-A jí může být bližší než si myslí.

Proč to na konci vypadá, že je Ezra v -A týmu?
Viděl jsi jeho obličej. Nejsi moc podezřívavý? Je to nový svět a také čas na změnu. 3B je celá o nepravděpodobných podezřelých. Možná tam celou dobu byly o této postavě nějaké věci a na povrch se dostanou v této sérii. Ariin otec je další z takových.

Co mají společného Byron a Alison?
Bude se Ti líbit začátek série - a toto není falešná stopa. Jdeme touto cestou. Je mi líto, že to musím říct, ale i dospělí v Rosewoodu lžou - a že potřebovali skrýt pořádné věci! O jeho vztahu s Alison se více dozvíme hned v prvních pár epizodách.
Rodič možná zabil jednu z kamarádek jeho dcery. To je obrovské tajemství, které bylo zameteno pod koberec. Co to udělá s rodinou v tomto městě, když jeden z rodičů bude zavřen do vězení?

Dozvíme se, čí hlasy jsme slyšely z bedny?
Uděláte si o tom představu v prvním díle 3B. Nezapomeňte, že Aria někoho bodla do ruky šroubovákem.

Můžete potvrdit, že to byl stejný člověk, který napadl Spencer?
 Ne.

Byla scéna s rukou vystrčenou z hrobu flashback?
Toto můžu potvrdit. Abych byl upřímný, jsme kvůli téhle scéně naštvaní. Vždycky používáme efekty, aby bylo poznat, že jde o flashback, ale na té hlíně to nefungovalo. Není to proto, abychom zmátli lidi. Je to scéna z minulosti a nebylo to myšleno tak, že se to odehráloo na Halloween

Kdo byl v tom černém pytli?
Nemyslím si, že je nějak tajné, že to jsou Aliiny pozůstatky.

Pronásledoval ve vlaku Jason Lucase?
Slibuji, že o téhle věci toho uvidíte více.

Lucas už nevypadá jako zlý - proč?
Tohle je velmi dobrá otázka a více toho uvidíte v prvním díle. Věci o Lucasovi se v 3B trochu rozluští.

Viděla Ashley ducha jen jako vtipný Halloweenský zvrat?
Ano, ale také je to vzdávání pocty knihám. Jak víte, dvojčata jsou v knihách velké téma, tak jsme na to kývli.

Nějaký plán, jak odhalit Aliino dvojče v seriálu?
Ještě jsme se nerozhodli, ale budeme pokračovat podle knih.

Je Toby tak zlý, jak vypadá?
Ano. ANO. Ve 3B uvidíte věci, díky kterým pochopíte odkud pochází. Uvědomíte si, že si Toby nebrousí malou sekerku, ale pořádnou sekeru. Víte, proč nesnášel Alison, ale nejspíš má důvod nenávidět celou skupinku dívek.

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 10:23

@Lindsay15 jaj tak Toby je taaaaaaak moc zlej kluk..uz se bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat