Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
5.11.12 22:51

Zjistila jsem že sem už nemůžu chodit :mrgreen: mějte se holky jste moc popředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.11.12 22:57

@Hesovi ja tady taky nechtela chodit a ted musim jak ostatni cekat az do ledna na dalsi dily :pocitac: :zed: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 08:13

@Taminka S tou Monou to taky nechápu :nevim: Jinak já si myslela, že umře Aria, všechno tomu nasvědčovalo od tý doby co jí sledoval ten člověk.
Určitě to pravda bude, ten by si nevymýšlel, hlavně se chtěl před holkama očistit, věděl že bude muset odjet-nepočítal s tím, že ho ještě v tom vlaku zabijou… :cert:
S tou postavou vážně nevím, ale zajímalo by mě, co bude policie říkat na ty Alisoniny ostatky :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 09:14

@Lindsay15 no pokud tam nejake ostatky budou, ze ;) taky tam muze byt jen ten pytel..mmch co kdyz v tom habitu byl Jason? I kdyz ten by asi nechtel ublizil Arii :think: Kazdopadne pochybuji, ze by zemrela jedna z hlavnich hrdinek, to urcite ne. Ale i Paige mi prijde hodne divna a dost nebezpecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 09:17

@Taminka Paige bude i v dalších dílech, takže ona zemřít nemůže ;) Jinak mě přijde prostě divná :nevim: To víš že tam budou, A to má promyšlený dobře :mrgreen: Jason určitě ne, tomu nevěřím…

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 09:38

@Lindsay15 vsak ja nemyslela, ze ma Paige umrit, jen, ze ji hodne divna i jak se na te terase divala a pokladala ten hovor, kdyz Em volala Spencer.
No ale teda Toby me hodne prekvapil, potvorak jeden :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 09:46

@Taminka Jojo,já vím, jen konstatuju :mrgreen: Je divná a pro mě i nesympatická :nevim: Nojo, Toby-kapitola sama o sobě :cert:

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 09:51

@Lindsay15 jinak teda me se Toby libil mnohem vic, kdyz mel na zacatku ty delsi vlasy, ted mu hodne vynikne ten divny nos a vypada tak nejak zvlastne.
No a to jak u Hanny doma byla ta holcicka a bavila se s jeji mati, no to bylo taky divny.
Jinak ten pastor jako dobry, ze zacatku randil jak s ni tak s Ellou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 09:57

@Taminka Toby byl celkově už od začátku tím vzhledem u mě hozen do škatulky grázl :nevim: Jinak ta holčička je Alisonino dvojče, řešili jsme to tu několik příspěvků dozadu ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 10:05

@Lindsay15 aha tak to jsem nejak prehledla, vim, ze tam jednou Alison vykladala na ten Halloween tu historku o dvojcatech..ale pokud je to dvojce, tak je zrejme mrtva, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 10:10

@Taminka Hele to nevím, ale teprve to bude v dalších dílech, takže můžu jen spekulovat :nevim: Nicméně jedna z holek tenkrát zahlédla Alison za oknem-to bylo asi pravděpodobně také to dvojče. :nevim: http://www.edna.cz/…-nebo-ne.asp

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 10:25

@Lindsay15 jj to vim, vsak to byla Hanna s Monou…jo a celkem zajimave bylo, jak tam na konci lezla z hliny ta ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 10:27

@Taminka To má být flashback z minulosti :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.12 10:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
6.11.12 10:49

@Taminka Já to taky nevěděla, ale četla jsem to na webu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!