Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
7.11.12 16:26

@Kallkapa Jeho matinka je sviňucha největší-nechci být sprostá :lol:

• Citovat
  • Upravit
8566
8.11.12 10:15

To dvojče od Alison by se mělo prý jemnoval Catharine :think:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.11.12 10:19

@Kallkapa Třeba to bude kamarádka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
8.11.12 11:25
@Kallkapa píše:
To dvojče od Alison by se mělo prý jemnoval Catharine :think:http://www.youtube.com/watch?…

Hele z Catherine neni daleko k Cece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.11.12 11:26

@Taminka To mě nenapadlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
8.11.12 11:29

@Kallkapa Nebo jí Catherine zabije - to taky dává smysl :lol:

• Citovat
  • Upravit
13503
8.11.12 11:36

@Lindsay15 cha to je taky mozne…

jinak jsem si pustila tu pisnicku, co sem hodila @Kallkapa a teda divnejsi pisen a text jsem v zivote neslysela. brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.11.12 11:38

@Taminka Mě se líbí :mrgreen: Víš co, jak tam říká- Musím ti říct tajemství, neřekneš to nikomu? -Přísahej na svůj život - Přísahám na svůj život :P :cert: To zní jako by jí zabila ona-třeba ta Cece :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8566
8.11.12 15:14

Ještě mě napadlo, co když je A. opravdu Alison, a tělo je od C.? :think: :lol: To už asi moc kombinuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.11.12 15:24

Protože mi nejde do hlavy, kdyby Cece byla to dvojče od Alison - tak jaktože je starší než Alison a hlavně, jakto, že chodila s Jasonem? Bráchou Alison.. - nebo, že to by byl důvod stěhování zpět? :think: Pokud Ali zabila C. tak C. už není - objevuje se duch C v dětském věku - což nasvědčuje tomu, že C byla zabita jako dítě. :think: V tom případě by Ali trávila čas v ústavu - a pak by se přestěhovali zpět ( i když původně chtěli zůstat dál od Hastingsových aby se neprovalilo, že Jason, je brácha Spencer a Melissy). Mohl to někdo zjistit - třeba ten Byron? :think: - třeba nechtěl aby se pychouš bavil s jeho dcerou a začaly pikle.. :think: s následkem její smrti. Nebo C. přežila a zůstala v ústavu, zabila Ali a aby jejich rodina zakryla stopy a nepřišli i o druhou dceru tak se po smrti Ali přestěhovali zase zpět. Historka, že chodila s Jasonem je vymyšlená, aby zakryli stopy.. :think:. Hanna s Monou viděli ale tenkrát za oknem v kuchyni Alison, tahle C. ač myslíte, že je její dvojče vypadá vzhledově jinak než Ali.. :think:. Představivost mi pracuje na plné obrátky :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.11.12 15:27

Ono totiž to tělo mohlo zmizet proto, aby se nepřišlo na to, že to vlastně není Alison.. :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.11.12 15:29

@Kallkapa Ono je plno verzí jak by to být mohlo, že :mrgreen: Takže můžeme jen spekulovat ;)

• Citovat
  • Upravit
8566
8.11.12 15:40
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Ono je plno verzí jak by to být mohlo, že :mrgreen: Takže můžeme jen spekulovat ;)

Jasně no, jen mi to pořád nedá :lol: :lol:. Takových teorií by se dalo vymyslet mraky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
8.11.12 15:42

@Kallkapa Víc než mraky :mrgreen: Už aby byl leden :P Jinak je možný že je to třeba tak jak píšeš, ví bůh :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
8.11.12 16:05

@Lindsay15 myslim, ze ani buh to nevi…mozna scenarista ;)

kazdopadne verzi je spousta a kazda muze byt ta prava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky