Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
To dvojče od Alison by se mělo prý jemnoval Catharinehttp://www.youtube.com/watch?…
Hele z Catherine neni daleko k Cece ![]()
@Lindsay15 cha to je taky mozne…
jinak jsem si pustila tu pisnicku, co sem hodila @Kallkapa a teda divnejsi pisen a text jsem v zivote neslysela. brrrrr
@Taminka Mě se líbí
Víš co, jak tam říká- Musím ti říct tajemství, neřekneš to nikomu? -Přísahej na svůj život - Přísahám na svůj život
To zní jako by jí zabila ona-třeba ta Cece ![]()
Ještě mě napadlo, co když je A. opravdu Alison, a tělo je od C.?
To už asi moc kombinuju ![]()
Protože mi nejde do hlavy, kdyby Cece byla to dvojče od Alison - tak jaktože je starší než Alison a hlavně, jakto, že chodila s Jasonem? Bráchou Alison.. - nebo, že to by byl důvod stěhování zpět?
Pokud Ali zabila C. tak C. už není - objevuje se duch C v dětském věku - což nasvědčuje tomu, že C byla zabita jako dítě.
V tom případě by Ali trávila čas v ústavu - a pak by se přestěhovali zpět ( i když původně chtěli zůstat dál od Hastingsových aby se neprovalilo, že Jason, je brácha Spencer a Melissy). Mohl to někdo zjistit - třeba ten Byron?
- třeba nechtěl aby se pychouš bavil s jeho dcerou a začaly pikle..
s následkem její smrti. Nebo C. přežila a zůstala v ústavu, zabila Ali a aby jejich rodina zakryla stopy a nepřišli i o druhou dceru tak se po smrti Ali přestěhovali zase zpět. Historka, že chodila s Jasonem je vymyšlená, aby zakryli stopy..
. Hanna s Monou viděli ale tenkrát za oknem v kuchyni Alison, tahle C. ač myslíte, že je její dvojče vypadá vzhledově jinak než Ali..
. Představivost mi pracuje na plné obrátky
![]()
Ono totiž to tělo mohlo zmizet proto, aby se nepřišlo na to, že to vlastně není Alison..
![]()
@Kallkapa Ono je plno verzí jak by to být mohlo, že
Takže můžeme jen spekulovat ![]()
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Ono je plno verzí jak by to být mohlo, žeTakže můžeme jen spekulovat
Jasně no, jen mi to pořád nedá
. Takových teorií by se dalo vymyslet mraky.. ![]()
@Kallkapa Víc než mraky
Už aby byl leden
Jinak je možný že je to třeba tak jak píšeš, ví bůh ![]()
@Lindsay15 myslim, ze ani buh to nevi…mozna scenarista ![]()
kazdopadne verzi je spousta a kazda muze byt ta prava
@Kallkapa Jeho matinka je sviňucha největší-nechci být sprostá