Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
18.11.12 20:52

Z holek je fajn Hanna a Ariina mamka Ella, jinak nic moc :D

• Citovat
  • Upravit
8566
18.11.12 21:06
@Knihomyš píše:
A co ženské postavy? Čím dál radši mám Hannu, taková přímočará hláškařka :)
„Samozřejmě, že nemůže plavat, když má díry v žaludku!“ mě bude ještě chvíli pronásledovat.

Mám ráda Hannu, její matku a Spencer :). Tvojí hlášku si nepamatuji.. na co to bylo? :) Mě se líbila hláška, jak někdo říkal Hanně jestli by nemohla být trošku tišší a ona " Když je slepá nemůže nás slyšet " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.11.12 21:12

@Kallkapa Emily se zhroutila s žaludečním vředem a holky u ní byly v nemocnici - asi to není doslovné, ale bavilo mě, jak tam všechny tak decentně a ona natvrdo řešila rozleptaný žaludek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.11.12 23:37

Hele tak k tomu veku, zrovna minuly tyden jsem cetla, ze ta holka co hrala tu pritelkyni Emily, co byla zabita je o hodne starsi nez ostatni hrdinky a pritom hrala skolacku.

jinak se mi libi Hanna, jeji mati a Ella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
23.11.12 08:34

Já bych se tím věkem moc nezabývala, hlavně že se nám to do ledna krátí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10905
24.11.12 21:35

@Lindsay15 Nojo, mě to tak nepřijde, jsem teprv u 02×12, ale cítím s tvým utrpením.
Zatím řeším, kdo A NENÍ - přijde mi, že A bude nějaká masová akce ;) Zatím jsem vyřadila Arii, Hannu, Emily, Ariinu mámu, Hanninu mámu a babičku. Na víc si netroufám.
Babička je super, více babičky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
24.11.12 21:52

@Knihomyš Uz se ti to take pomalu, ale jiste krati :mrgreen: Ja uz si to rict netroufnu, muzou v tom jet vsichni… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
24.11.12 21:52
@Knihomyš píše:
@Lindsay15 Nojo, mě to tak nepřijde, jsem teprv u 02×12, ale cítím s tvým utrpením.
Zatím řeším, kdo A NENÍ - přijde mi, že A bude nějaká masová akce ;) Zatím jsem vyřadila Arii, Hannu, Emily, Ariinu mámu, Hanninu mámu a babičku. Na víc si netroufám.
Babička je super, více babičky! :)

Spencer si nevyřadila jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.11.12 21:53

Btw. někde jsem četla, že konec bude velmi překvapivý 8o :) ale zároveň dobrý.. :think: Co si pod tím ale představit, žeee :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.11.12 21:59
@Kallkapa píše:
Spencer si nevyřadila jo? :mrgreen:
Člověk, kterej je sám doma, slyší divné zvuky a má důvod se bát napadení, a místo, aby zalezl do pokoje, zamknul se a zavolal policii, tak vezme nůž (zbraň, se kterou neumím zacházet, patří protivníkovi), ZHASNE a jde se podívat ve směru těch zvuků, je divnej, nedůvěryhodnej a pravděpodobně magor. Což odpovídá popisu A.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.11.12 22:02
@Knihomyš píše: Člověk, kterej je sám doma, slyší divné zvuky a má důvod se bát napadení, a místo, aby zalezl do pokoje, zamknul se a zavolal policii, tak vezme nůž (zbraň, se kterou neumím zacházet, patří protivníkovi), ZHASNE a jde se podívat ve směru těch zvuků, je divnej, nedůvěryhodnej a pravděpodobně magor. Což odpovídá popisu A.
:lol: :lol: :lol: Joo to samé jsem si říkala u Arii když šla ke Spencer, dveře rozbité všude sklo, tma na několikáté zavolání nikdo nereaguje a šestnáctiletá Aria místo aby zavolala policii jde hrdinně dovnitř :mrgreen:. To nesmíš tak žřát, to by pak museli být A. úplně všichni včetně Hanny, Emily a Arii :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.11.12 01:13

Jo, a ještě mě fascinuje, jak ty holky choděj v zimě v létě v kozačkách pomalu i do postele. Ty musej mít plesnivný nohy až po kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.11.12 09:07
@Knihomyš píše:
Jo, a ještě mě fascinuje, jak ty holky choděj v zimě v létě v kozačkách pomalu i do postele. Ty musej mít plesnivný nohy až po kolena.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10905
25.11.12 23:47

2×17: mé instinktivní sympatie k Calebovi získaly důvod: ZÁLOHUJE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
26.11.12 17:54
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení