Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš píše:
A co ženské postavy? Čím dál radši mám Hannu, taková přímočará hláškařka
„Samozřejmě, že nemůže plavat, když má díry v žaludku!“ mě bude ještě chvíli pronásledovat.
Mám ráda Hannu, její matku a Spencer
. Tvojí hlášku si nepamatuji.. na co to bylo?
Mě se líbila hláška, jak někdo říkal Hanně jestli by nemohla být trošku tišší a ona " Když je slepá nemůže nás slyšet " ![]()
@Kallkapa Emily se zhroutila s žaludečním vředem a holky u ní byly v nemocnici - asi to není doslovné, ale bavilo mě, jak tam všechny tak decentně a ona natvrdo řešila rozleptaný žaludek ![]()
Hele tak k tomu veku, zrovna minuly tyden jsem cetla, ze ta holka co hrala tu pritelkyni Emily, co byla zabita je o hodne starsi nez ostatni hrdinky a pritom hrala skolacku.
jinak se mi libi Hanna, jeji mati a Ella.
Já bych se tím věkem moc nezabývala, hlavně že se nám to do ledna krátí ![]()
@Lindsay15 Nojo, mě to tak nepřijde, jsem teprv u 02×12, ale cítím s tvým utrpením.
Zatím řeším, kdo A NENÍ - přijde mi, že A bude nějaká masová akce
Zatím jsem vyřadila Arii, Hannu, Emily, Ariinu mámu, Hanninu mámu a babičku. Na víc si netroufám.
Babička je super, více babičky! ![]()
@Knihomyš Uz se ti to take pomalu, ale jiste krati
Ja uz si to rict netroufnu, muzou v tom jet vsichni… ![]()
@Knihomyš píše:
@Lindsay15 Nojo, mě to tak nepřijde, jsem teprv u 02×12, ale cítím s tvým utrpením.
Zatím řeším, kdo A NENÍ - přijde mi, že A bude nějaká masová akceZatím jsem vyřadila Arii, Hannu, Emily, Ariinu mámu, Hanninu mámu a babičku. Na víc si netroufám.
Babička je super, více babičky!
Spencer si nevyřadila jo? ![]()
Btw. někde jsem četla, že konec bude velmi překvapivý
ale zároveň dobrý..
Co si pod tím ale představit, žeee
![]()
@Kallkapa píše:Člověk, kterej je sám doma, slyší divné zvuky a má důvod se bát napadení, a místo, aby zalezl do pokoje, zamknul se a zavolal policii, tak vezme nůž (zbraň, se kterou neumím zacházet, patří protivníkovi), ZHASNE a jde se podívat ve směru těch zvuků, je divnej, nedůvěryhodnej a pravděpodobně magor. Což odpovídá popisu A.
Spencer si nevyřadila jo?
@Knihomyš píše: Člověk, kterej je sám doma, slyší divné zvuky a má důvod se bát napadení, a místo, aby zalezl do pokoje, zamknul se a zavolal policii, tak vezme nůž (zbraň, se kterou neumím zacházet, patří protivníkovi), ZHASNE a jde se podívat ve směru těch zvuků, je divnej, nedůvěryhodnej a pravděpodobně magor. Což odpovídá popisu A.
Jo, a ještě mě fascinuje, jak ty holky choděj v zimě v létě v kozačkách pomalu i do postele. Ty musej mít plesnivný nohy až po kolena.
@Knihomyš píše:
Jo, a ještě mě fascinuje, jak ty holky choděj v zimě v létě v kozačkách pomalu i do postele. Ty musej mít plesnivný nohy až po kolena.
2×17: mé instinktivní sympatie k Calebovi získaly důvod: ZÁLOHUJE!!!
Z holek je fajn Hanna a Ariina mamka Ella, jinak nic moc