Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
7.11.12 11:53

@Taminka Hele ví bůh jak dlouho tam byla-jestli vůbec :think: Ale ta podoba byla neskutečná 8o

Nechte mi Wrena, ten do toho zapletený být nesmí :cert:
Jinak co mi přišlo divný, jak byla Emily s tím černochem (nevím už jméno) a přišel jí tam Caleb zachránit…Mě se zdá že to postřelení mohlo být nahraný :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 12:00
@Lindsay15 píše:
@Taminka Hele ví bůh jak dlouho tam byla-jestli vůbec :think: Ale ta podoba byla neskutečná 8oNechte mi Wrena, ten do toho zapletený být nesmí :cert:
Jinak co mi přišlo divný, jak byla Emily s tím černochem (nevím už jméno) a přišel jí tam Caleb zachránit…Mě se zdá že to postřelení mohlo být nahraný :think:

ok tak my ti Wrena nechame, ale ty nam nech Caleba :jazyk:
jo ale taky to bylo divne, ze vedel kam jet atd..
a mmch jak poslal Hanne tu sms a pak ji v aute rekl, ze to on je A, tak jsem myslela, ze se vyvratim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 12:02

@Taminka To bylo dobrý :mrgreen: Já už si teda přesně nepamatuju jak to bylo, ale mám dojem že černoch ležel na zemi, pistole byla někde jinde a najednou pohled z venka a prááásk :nevim: Chudák Hanna v tu chvíli :think: Dobře, tak já vám nechám Caleba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 12:04

@Lindsay15 jj on dal tu pistol nahoru, cernoch lezel na zemi, Caleb objimal Em a pak prask, zablesk a uz to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 12:06

@Taminka prostě divné-jako všechno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 15:07

@Lindsay15 presne tak, tam je divne snad uplne vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 15:10

@Taminka Třeba druhá půlka série bude lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 15:13

@Lindsay15 lepsi? No ja si myslim, ze uz to bude jenom horsi, protoze se to bude zamotavat, v tymu A budou vsichni krome nasich ctyrech hrdinek ;)

mmch ty jsi na tom netu 24/7, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 15:57

@Taminka To snad ne :mrgreen:

Tak většinou jenom těch 16/7 :lol: Ale co přítel odjede na týden do práce-nemám tu co dělat :cert: Teď peču korpus na zítřejší dort sestře k narozeninám, takže tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
7.11.12 15:58

Teď jsem si ještě vzpomněla (na základě jedné diskuze :lol: ), že jsem uvažovala už u první série, jaktože nemají školní uniformy :think:

Jinak Vás napadlo, že by A. mohla být Aria? Mě teda vůbec (bylo to v těch otázkách, které vkládala Lindsay) teda říkala jsem si, proč jí tam pojmenovali zrovna Aria když to začíná taky na A., ale že by to byla ona mě fakt nenapadlo :lol:. Ale jestli je do toho nějak namočený její otec, a ona to třeba věděla, tak kdo ví :lol: Třeba je šéfová a všechno to řídí :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.12.12 v 00:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 15:59

@Kallkapa Nene, to jsem jen našla na netu, tak jsem to zkopírovala :P Já si myslím spíš Ezra že v tom jede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
7.11.12 16:00
@Lindsay15 píše:
@Taminka To snad ne :mrgreen:Tak většinou jenom těch 16/7 :lol: Ale co přítel odjede na týden do práce-nemám tu co dělat :cert: Teď peču korpus na zítřejší dort sestře k narozeninám, takže tak :mrgreen:

no ja jsem si rikala, ze hned neodpovidas, tak ze urcite delas neco duleziteho :lol:

@Kallkapa hele jako mozny je vsechno..Aria vsechny ukoluje a dela, jako ze je nej kamoska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.11.12 16:03

@Taminka No jo, moje chyba :P Ale teď už to jen hlídám v troubě :palec:

• Citovat
  • Upravit
8566
7.11.12 16:24
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Nene, to jsem jen našla na netu, tak jsem to zkopírovala :P Já si myslím spíš Ezra že v tom jede :mrgreen:

No jak jsem viděla jeho matinku tak už je to více než jasné - jablíčko nepadá deleko od stromu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.11.12 16:24
@Taminka píše:
no ja jsem si rikala, ze hned neodpovidas, tak ze urcite delas neco duleziteho :lol:@Kallkapa hele jako mozny je vsechno..Aria vsechny ukoluje a dela, jako ze je nej kamoska

Jo.. a navíc to všechno začalo, jak se vrátili po roce z cest :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky