Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 píše:
@Taminka Hele ví bůh jak dlouho tam byla-jestli vůbecAle ta podoba byla neskutečná
Nechte mi Wrena, ten do toho zapletený být nesmí
Jinak co mi přišlo divný, jak byla Emily s tím černochem (nevím už jméno) a přišel jí tam Caleb zachránit…Mě se zdá že to postřelení mohlo být nahraný
ok tak my ti Wrena nechame, ale ty nam nech Caleba ![]()
jo ale taky to bylo divne, ze vedel kam jet atd..
a mmch jak poslal Hanne tu sms a pak ji v aute rekl, ze to on je A, tak jsem myslela, ze se vyvratim ![]()
@Taminka To bylo dobrý
Já už si teda přesně nepamatuju jak to bylo, ale mám dojem že černoch ležel na zemi, pistole byla někde jinde a najednou pohled z venka a prááásk
Chudák Hanna v tu chvíli
Dobře, tak já vám nechám Caleba ![]()
@Lindsay15 jj on dal tu pistol nahoru, cernoch lezel na zemi, Caleb objimal Em a pak prask, zablesk a uz to bylo.
@Lindsay15 lepsi? No ja si myslim, ze uz to bude jenom horsi, protoze se to bude zamotavat, v tymu A budou vsichni krome nasich ctyrech hrdinek ![]()
mmch ty jsi na tom netu 24/7, co? ![]()
@Taminka To snad ne ![]()
Tak většinou jenom těch 16/7
Ale co přítel odjede na týden do práce-nemám tu co dělat
Teď peču korpus na zítřejší dort sestře k narozeninám, takže tak ![]()
Teď jsem si ještě vzpomněla (na základě jedné diskuze
), že jsem uvažovala už u první série, jaktože nemají školní uniformy ![]()
Jinak Vás napadlo, že by A. mohla být Aria? Mě teda vůbec (bylo to v těch otázkách, které vkládala Lindsay) teda říkala jsem si, proč jí tam pojmenovali zrovna Aria když to začíná taky na A., ale že by to byla ona mě fakt nenapadlo
. Ale jestli je do toho nějak namočený její otec, a ona to třeba věděla, tak kdo ví
Třeba je šéfová a všechno to řídí ![]()
Příspěvek upraven 01.12.12 v 00:30
@Kallkapa Nene, to jsem jen našla na netu, tak jsem to zkopírovala
Já si myslím spíš Ezra že v tom jede ![]()
@Lindsay15 píše:
@Taminka To snad neTak většinou jenom těch 16/7
Ale co přítel odjede na týden do práce-nemám tu co dělat
Teď peču korpus na zítřejší dort sestře k narozeninám, takže tak
no ja jsem si rikala, ze hned neodpovidas, tak ze urcite delas neco duleziteho ![]()
@Kallkapa hele jako mozny je vsechno..Aria vsechny ukoluje a dela, jako ze je nej kamoska
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Nene, to jsem jen našla na netu, tak jsem to zkopírovalaJá si myslím spíš Ezra že v tom jede
No jak jsem viděla jeho matinku tak už je to více než jasné - jablíčko nepadá deleko od stromu ![]()
@Taminka píše:
no ja jsem si rikala, ze hned neodpovidas, tak ze urcite delas neco duleziteho@Kallkapa hele jako mozny je vsechno..Aria vsechny ukoluje a dela, jako ze je nej kamoska
Jo.. a navíc to všechno začalo, jak se vrátili po roce z cest
![]()
@Taminka Hele ví bůh jak dlouho tam byla-jestli vůbec
Ale ta podoba byla neskutečná 
Nechte mi Wrena, ten do toho zapletený být nesmí

Jinak co mi přišlo divný, jak byla Emily s tím černochem (nevím už jméno) a přišel jí tam Caleb zachránit…Mě se zdá že to postřelení mohlo být nahraný