Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já naprosto miluju Vánoce a už teď se jich nemůžu dočkat. Chtěla jsem Vás poprosit, jestli byste mi sem nenapsali Vaše oblíbené Vánoční filmy…třeba se najde nějaký, který jsem ještě neviděla a budu se na něj moci kouknout
Já mám třeba ráda Grinche, Santa Clause 1-3, Vánoce na ruby…atd. mám jich ráda fakt hodně ![]()
Potěšila jsi me Grinchem, toho miluje cela nase rodina.Nase dcerka uz ho videla snad 100× a nejradeji jedine zelene ponozky.Rika jim Grinchovi ponožky ![]()
Jeste mame radi Polarni expres.
@Anabellka píše:
Já zase můžu film Láska nebeská.
Uuuuzasny film. V tydnu budu zehlit, bych si ho mohla pustit ![]()
@sara1000 píše:
Uuuuzasny film. V tydnu budu zehlit, bych si ho mohla pustit
Taky tak ![]()
S Vanocema jsem na tom podobne..uz se nemuzu dockat uz v listopadu zacinam koukat na filmy, vse zacina oblibenou reklamu na kofolu s prasatkem…BLaznive Vanoce, casper a strasidelne vanoce, ctvery vanoce, dabelskej santa, santa je uchyl, laska nebeska, milionove vanoce, prezit vanoce, rolnicky kam se podivas, santa je uchyl, santa ma brachu, santa claus 1_3, vanoce na ruby, vanocni prazdniny, vanocni skritek, vanoce v cesminove, sam doma 1-2, grinch, jestli znas jeste nejaky tak napis
![]()
Tak já jsem uplně mimo vás všechny
Tyto americké filmy sice sleduji, podívám se ráda, ale jako typické vánoční programy mi nic neříkají..
Miluju české pohádky a moje nej je.. Klasika Tři oříšky a nebo S čerty nejsou žerty s Máchalovou ![]()
@kvaček píše:
Tak já jsem uplně mimo vás všechnyTyto americké filmy sice sleduji, podívám se ráda, ale jako typické vánoční programy mi nic neříkají..
Miluju české pohádky a moje nej je.. Klasika Tři oříšky a nebo S čerty nejsou žerty s Máchalovou
Tak o pohadce S certy nejsou zerty se tu snad nemusi polemizovat.Tak je uplne upa nejvic ![]()
Taky mam rada ceske pohadky…ale tyhle filmy mam rada taky..vsechno kde jsou vanoce ..uz se tesim na vyzdobu..
Popelka, S čerty nejsou žerty, každý Americký romantický film, který patří k vánocům.
A hlavně pohádky, pohádky a zase pohádky
![]()
Sledujeme vše u čeho si odpočine celá rodina, bez Popelky je pro nás štědrý den neúplný ![]()
Ukradené Vánoce Tima Burtona, Zázrak v New Yorku, Dárek z lásky, Otec rodiny, Zatím co jsi spal, Základ rodiny, Strašidelné Vánoce, Šťastné a Veselé, neviděla jsem všechny, ale třeba to bude inspirace pro někoho ![]()
Teď jsem si vzpomněla na film, který jsem viděla minulý rok, ale nemůžu si vzpomenout na název. Třeba mi někdo poradíte. Bylo to o chlapci, kterýmu zemřou rodiče se sestřičkou. Ona bude nemocná a oni se s ní vydají k lékaři. Toho chlapce si pak střídají rodiny v té vesnici, až se dostane k nějakýmu chlapovi, který bydlí mimo a živí se myslím vyřezáváním dřeva. A ten kluk se taky naučí vyřezávat a každý rok na Vánoce dává ke každé chalupě vyřezávanou hračku a i pro svou sestřičku. Nevíte někdo? Bylo to moc hezký.
Už jsem to našla. Je to Legenda o Vánocích http://www.csfd.cz/…-o-vanocich/ Doporučuji ![]()