Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fantasy : Hobit, Pán prstenů, Eragon,
Detektivní : 10 malých černoušků - Agatha Christi, Sběratelé kostí - Jeffery Deaver
Romanticka - Mrazivý chlad - Sandra Brown
Pak mě ještě napadá z mých oblíbených - stopařův průvodce po Galaxii, Stmívání, Hobit, Pýcha a předsudek, Šifra mistra Leonarda
Teď jsem dočetla od Woodové Panenky z ráje, je to z muslimského prostředí, ale moc hezky psané. Jsem jen takový obyčejný čtenář, který má rád tyto knihy. A co je uplně pecka, Zdena Frýdová, Robin druhý a jeho rodina. Humoristické. Já se k té knize vracím a čtu ji minimálně jednou za rok:D
A teĎ mám z knihovny hororové od Kinga - Cujo a Řbitov zvířátek, líbila se mi moc i Carrie
A potom mě napadá ještě Viewegh - biomanželka, román pro muže a pak spolu s PAwlovskou a Hercíkovou - Tři v ráji
@zichisek píše:
A teĎ mám z knihovny hororové od Kinga - Cujo a Řbitov zvířátek, líbila se mi moc i Carrie
Taky můžu jen a jen doporučit
![]()
Tisíce planoucích sluncích – Hosseini, Khaled Černobílý svět - Stockett
Zmizet - Soukupová
Vyhnání Gerty Schnirch - Tučková
Pařížská manželka – McLainová
Jako zabít ptáčka – Harper Lee
PAřížksá manželka - PAula McLainová
Tak u me vede
Vejce a ja od Betty MacDonaldove
Kukly
jakakoliv kniha od Dicka Francise
Harry Potter (toho mohu porad)
knihy Jackie Collins… ty mam fakt hodne rada… ![]()
Jako matka prostě miluju spisovatelky typu Betty McDonald, ale i Monoyvý ![]()
Sice nechceš historické, ale přesto pokud jsi nečetla, doporučuji od Wilbura Smithe Řeka bohů. Úžasné strhující čtení, ale pouze 1. a 2. díl, pak už jsou to slátaniny (nevadí, když nepřečteš všechny, extra to nenavazuje…)
Já miluju knihy od Bashevise Singera, zejména Otrok, to byla snad jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. ![]()
Prosím VŠECHNY vášnivé čtenářky, ale i příležitostné čtenářky, aby mi dali nějaký tip na knížku! Jsem teď na nemocenské, tak ať se nenudím… Díky, díky, díky…;-)