Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elenkazed Romantické historické romány-Jude Deveraux-Sametový slib, Sametová píseň, Růže z Kentucky, Mstitel…
Romány-Barbara Taylor Bradfordová-Síla poznání
Zámožná žena
Síla vůle
Síla ženy…
Táňa Vasilková taky píše dobře
Detektivní-Ed McBain-super
No až upřesníš písneme asi více
![]()
@KPKristy Ŕeka Bohů naprosto perfektní, ten chlap ale umí vyprávět
. Také jsem ty první dva díly chtěla zmínit, ale předběhla jsi mě
.
@Susan23 Robin super, ale nedávno jsem četla Hýta a Batul-přepsala to a ten můj se málem zbláznil, protože jsem celou noc četla a vyloženě se řehtala, chudák
![]()
@yum-yum26 píše:Četla jsi i ty další? Já zkoušela ten následující, ale nedokázala jsem se tím prokousat, vůbec mě to nebavilo a nebylo to už ono
@KPKristy Ŕeka Bohů naprosto perfektní, ten chlap ale umí vyprávět![]()
. Také jsem ty první dva díly chtěla zmínit, ale předběhla jsi mě
.
Tak moje nejoblíběnější: od S. Meyer: Hostitel (znám ji snad už nazpaměť, v dubnu má být film, už se nemůžu dočkat)
Včera jsem dočetla Schody do nebe od L. Byrne (velice zajímavé a krásné čtení) a před tím jsem četla všechny 4 díly: Deník odbarvené blondýny od Boženky Svárovské
![]()
Betty MacDonald - Co život dal a vzal (skvělé čtení na nemocenskou!)
Salman Rushdie - Hanba
Antonín Bajaja - Duely
Hana Androniková - Zvuk slunečních hodin (ale je to smutné, tak nevím, jak jsi na tom. Četla jsem to těhotná a bečela jsem děsně
)
@KPKristy Ćetla jsem tu jedničku a dvojku, jako Ty, ale ty další už ne, to už nebylo ono, jako když má dobrý seriál příliš mnoho dílů, tak se nakonec zkazí, v nejlepším se má přestat
. Jinak podobné romány píše Pauline Gedge a to se tedy také čte jedním dechem, naprosto strhující. Jsou ze starověkého Egypta, ale tak úžasně napsané, četla jsem třeba do 3 hodin ráno, doporučuju. ![]()
Super tipy holky!!! Díky
Já především miluju psychologický, podle skutečnosti a drama a i občas se rozněžním nad romanťárnou ![]()
Některý tituly jsem už přečetla, tak potvrzuji že jsou to výborný knížky!
@yum-yum26 píše:
Já miluju knihy od Bashevise Singera, zejména Otrok, to byla snad jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla.
To ho mám taky ráda, mě zas dostala Stará láska ![]()
Jinak Avraham Jehošua- Milenec, do toho jsem byla hodně zažraná
Agathu Christie mám přečtenou skoro celou ![]()
A takový lehčí a moc vtipný čtení je Stephen Clarke- Merde (má to pak ještě tři pokračování..
)
Jinak mě se ještě čte dobře Kundera- Nesnesitelná lehkost bytí, Nsemrtelnost, Valčík na rozloučenou.. ![]()
A dcera včera z knihovny donesla knížku : Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti,měla na ni více než měsíc rezervačku, protože je na ni pořadník, tak ji mám v plánu taky přelouskat
Prý je dobrá. Četly jste ji některá?
Dan Brown, Jeffery Deaver - cokoliv si od nich přečteš, vždycky to stojí za to!!!
Za mě všechny díly Bílé masajky…tyto knihy miluju, navíc teď vyšel ještě čtvrtý díl, který mám rozečtený a taky super
![]()
A teď letí těch 50 odstínu šedi, mám to v aj ale ještě mi prcek nedal chvilku abych to přečetla…
@elenkazed jeslti máš ráda psychologický knížky tak je super Yalom - Lži na pohovce, Když Nietsche plakal.