Vášnivé čtenářky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1469
1.11.12 15:15

@elenkazed Romantické historické romány-Jude Deveraux-Sametový slib, Sametová píseň, Růže z Kentucky, Mstitel…
Romány-Barbara Taylor Bradfordová-Síla poznání
Zámožná žena
Síla vůle
Síla ženy…
Táňa Vasilková taky píše dobře
Detektivní-Ed McBain-super
No až upřesníš písneme asi více :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
1.11.12 15:17

@KPKristy Ŕeka Bohů naprosto perfektní, ten chlap ale umí vyprávět :palec: :potlesk:. Také jsem ty první dva díly chtěla zmínit, ale předběhla jsi mě :).

• Citovat
  • Upravit
1469
1.11.12 15:18

@Susan23 Robin super, ale nedávno jsem četla Hýta a Batul-přepsala to a ten můj se málem zbláznil, protože jsem celou noc četla a vyloženě se řehtala, chudák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.11.12 15:18
@yum-yum26 píše:
@KPKristy Ŕeka Bohů naprosto perfektní, ten chlap ale umí vyprávět :palec: :potlesk:. Také jsem ty první dva díly chtěla zmínit, ale předběhla jsi mě :).
Četla jsi i ty další? Já zkoušela ten následující, ale nedokázala jsem se tím prokousat, vůbec mě to nebavilo a nebylo to už ono :nevim:
Ale jinak musím říct, že jsem nikdy nic lepšího nečetla!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.11.12 15:19

Tak moje nejoblíběnější: od S. Meyer: Hostitel (znám ji snad už nazpaměť, v dubnu má být film, už se nemůžu dočkat)

Včera jsem dočetla Schody do nebe od L. Byrne (velice zajímavé a krásné čtení) a před tím jsem četla všechny 4 díly: Deník odbarvené blondýny od Boženky Svárovské :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
1.11.12 15:20

Betty MacDonald - Co život dal a vzal (skvělé čtení na nemocenskou!)
Salman Rushdie - Hanba
Antonín Bajaja - Duely
Hana Androniková - Zvuk slunečních hodin (ale je to smutné, tak nevím, jak jsi na tom. Četla jsem to těhotná a bečela jsem děsně :lol: )

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.12 15:22

@KPKristy Ćetla jsem tu jedničku a dvojku, jako Ty, ale ty další už ne, to už nebylo ono, jako když má dobrý seriál příliš mnoho dílů, tak se nakonec zkazí, v nejlepším se má přestat :). Jinak podobné romány píše Pauline Gedge a to se tedy také čte jedním dechem, naprosto strhující. Jsou ze starověkého Egypta, ale tak úžasně napsané, četla jsem třeba do 3 hodin ráno, doporučuju. :palec:

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
1.11.12 15:31

Super tipy holky!!! Díky ;-) Já především miluju psychologický, podle skutečnosti a drama a i občas se rozněžním nad romanťárnou :-)
Některý tituly jsem už přečetla, tak potvrzuji že jsou to výborný knížky!

• Citovat
  • Upravit
sterezie
1.11.12 15:35
@yum-yum26 píše:
Já miluju knihy od Bashevise Singera, zejména Otrok, to byla snad jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. :palec:

To ho mám taky ráda, mě zas dostala Stará láska ;)
Jinak Avraham Jehošua- Milenec, do toho jsem byla hodně zažraná
Agathu Christie mám přečtenou skoro celou :P
A takový lehčí a moc vtipný čtení je Stephen Clarke- Merde (má to pak ještě tři pokračování.. 8) )
Jinak mě se ještě čte dobře Kundera- Nesnesitelná lehkost bytí, Nsemrtelnost, Valčík na rozloučenou.. 8)

• Citovat
  • Upravit
5635
1.11.12 15:41

A dcera včera z knihovny donesla knížku : Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti,měla na ni více než měsíc rezervačku, protože je na ni pořadník, tak ji mám v plánu taky přelouskat :-) Prý je dobrá. Četly jste ji některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
1.11.12 15:42

Dan Brown, Jeffery Deaver - cokoliv si od nich přečteš, vždycky to stojí za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.11.12 15:42

Za mě všechny díly Bílé masajky…tyto knihy miluju, navíc teď vyšel ještě čtvrtý díl, který mám rozečtený a taky super :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.11.12 15:43

A teď letí těch 50 odstínu šedi, mám to v aj ale ještě mi prcek nedal chvilku abych to přečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.11.12 15:45

@elenkazed jeslti máš ráda psychologický knížky tak je super Yalom - Lži na pohovce, Když Nietsche plakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.11.12 15:47

@catherine100 včera jsem to začala číst, je to síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí