Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji Larssona Stiega - Muži, kteří nenávidí ženy; Dívka, která si hrála s ohněm; Dívka, která kopla do vosího hnízda ![]()
Nebo zrovna čtu Bratrstvo černé dýky od J. R. Ward - dohromady 11 tlustých knih ![]()
Od Emila Zoly-Zabijak a Nana. Obe super a nedokazala jsem se odtrhnout. A neni to kriminalka, ale vrele doporucuju ![]()
Pak taky od Broentiove- Pycha a predsudek.
@kar-maa píše:
Od Emila Zoly-Zabijak a Nana. Obe super a nedokazala jsem se odtrhnout. A neni to kriminalka, ale vrele doporucuju
Jo!
Nevím, jestli to tu už nepadlo, ale parádní počtení a myslím že nejen pro milovníky fantasy, je Úžasná zeměplocha od Terryho Pratchetta… a trochu napětí a nemožnost odejít od rozečtené knížky přináší díla Sidney Sheldona… a dobré čtení jsou také knihy od Martiny Cole a Sandry Brown…
A když už by člověk chtěl českou literaturu, tak miluji Irenu Obermannovou a fajn jsou i knížky Jany Bryndové…
@kar-maa píše:
Od Emila Zoly-Zabijak a Nana. Obe super a nedokazala jsem se odtrhnout. A neni to kriminalka, ale vrele doporucuju
Pýcha a předudek je od Jane Austenové ![]()
Doporučuji vřele knihy od Mika Waltariho, konkrétně Egypťana Sinuheta nebo Tajmeného Etruska ![]()
@zichisek píše:
Pýcha a předudek je od Jane Austenové
Mas pravdu
![]()
Ze současnosti - takové psychologické Váňová Magda, nedávno jsem na ní narazila a čtu jednu po druhé, má takový zajímavý styl a momentálně mi děsně vyhovuje ![]()
Dobré knihy má Sandra Brown, výborná je Nora Roberts a moc se mi líbila od Woodové doktorka Samantha
@MartinaVALL píše:
@Sharane2006 Tý vaďo a u nás v knihovně mají jen 2 díly
já je mám ve čtečce, teď jsem u 7. dílu ![]()
@MartinaVALL no, nejlepší byl zatím asi 3. díl, někdo říká, že to díl od dílu upadá, ale mně se to líbí ![]()