Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte si co vyčítat, naprosto bez šperky zdravého rozumu jste oba. Dělat mas to, ze konflikty mas řešit s chladnou hlavou a ne po někom stekat a odsekávat, na nikoho nemáš “nabihat” a nemáš bejt s takovým chlapem. Ale tady je to svy ke svému.
@Anonymní píše:
Holkymusím se vypsat…pohádali jsme se teď s přítelem úplně kvůli kravine…vypuklo to tak že mi řekl ani jídlo si mi neudělala řekla jsem mu si buď hlady klidně nebo si něco udělej sám (neměla jsem chuť mu nic dělat v tu chvíli) řekl mi však jak budu s jinou tak u ní o hladu nebudu..začala jsem mu nadávat a on zamnou přiběhl a dal mi tři pohlavky že jestli mu budu nadávat ihned si najde jinou (neminim trpět aby mi vyhrožoval kvůli kravine s jinou) a začal mi mluvit věci jako: však počkej až si najdu jinou Beatka (naše dcera 1 rok) bude mít nejhodnější nejlepší maminku v tu chvíli jsem tohle nedokázala trpět a naběhla jsem na něj a začla jsem ho fackovat on mi to vrátil tím že mi totální bombu pěsti dál do ramena a kopl mě do nohy silou…nemůžu ani hýbat rukou a mám to zarudnute a zakrvácené…šla jsem s malou na balkon protože jsem s ní chtěla jít pryč a on nás zamkl že nikam nejdeme…napsal mi v Messengeru neboj na Sabinku budeš žárlit…(holka která pracuje ve fitku na recepci a on se s ní denodenne vidí, chodí tam cvičit) takže se vesměs propálil že asi s ní něco buduje..myslíte že to tak je?
Nevím co mám dělat…
![]()
Necchci aby malá vyrůstala v tomhle, před ní jsem na něj nenabehla ale on mi dával ty pohlavky když jsem ji měla v náručí…
Hm, tak to je teda “chlap”! ![]()
S timto zakomplexovanym tvorem bych taky dite nechtela vychovavat.
Je to hovado no, co na to říct. Ale ty asi taky neumis moc resit konflikty. Jeď na pohotovost a pak na policajty ať to máš zdokumentovany. Máš kam jít?
Jdi k dr nebo si zavolej policajty, ze te chlap zmlatil a zamknul a balkone, oni si ho shrabnou.
Vrana k vrane
prijde ti zpetne normalbi, zes na nej nalitla a zacala ho fackovat?
to by maloktery chlap, navic takovahle parodie na chlapa, vydrzel s klidem.
Jaky sel, takovou nasel… usmirite se a udelate dalsi miminko… je to furt dokola tady, co to je proboha za vztahy?
@unuděná píše:
Vrana k vraneprijde ti zpetne normalbi, zes na nej nalitla a zacala ho fackovat?
to by maloktery chlap, navic takovahle parodie na chlapa, vydrzel s klidem.
Myslím že když on ji vyfackoval za nadávky jako první..tak měla právo ho vyfackovat i ona za takový hnus který jí řekl..
Jediný, koho lituju je vaše dcera… Jinak jste oba idioti, takhle se štěkat a mlatit
![]()
No ty vole, 2 blbci si zas udelali dite
Zakladatelko kolik vam je obema let? Kdes dala rozum, ze sis dite udelala s takovym zoufalcem, kterej mlati matku sveho decka?
Zajdi s tim hned k doktorovi a pokud se to bude opakovat, tak volej policajty a oni ho vykazou z bytu…
A proč jsi neudělala to jídlo? Ty v neděli nevaříš? Asi to nebyl váš první konflikt v tomhle stylu… A co tě na tom štve nejvíc? ![]()
Holky
musím se vypsat…pohádali jsme se teď s přítelem úplně kvůli kravine…vypuklo to tak že mi řekl ani jídlo si mi neudělala řekla jsem mu si buď hlady klidně nebo si něco udělej sám (neměla jsem chuť mu nic dělat v tu chvíli) řekl mi však jak budu s jinou tak u ní o hladu nebudu..začala jsem mu nadávat a on zamnou přiběhl a dal mi tři pohlavky že jestli mu budu nadávat ihned si najde jinou (neminim trpět aby mi vyhrožoval kvůli kravine s jinou) a začal mi mluvit věci jako: však počkej až si najdu jinou Beatka (naše dcera 1 rok) bude mít nejhodnější nejlepší maminku v tu chvíli jsem tohle nedokázala trpět a naběhla jsem na něj a začla jsem ho fackovat on mi to vrátil tím že mi totální bombu pěsti dál do ramena a kopl mě do nohy silou…nemůžu ani hýbat rukou a mám to zarudnute a zakrvácené…šla jsem s malou na balkon protože jsem s ní chtěla jít pryč a on nás zamkl že nikam nejdeme…napsal mi v Messengeru neboj na Sabinku budeš žárlit…(holka která pracuje ve fitku na recepci a on se s ní denodenne vidí, chodí tam cvičit) takže se vesměs propálil že asi s ní něco buduje..myslíte že to tak je?
Nevím co mám dělat…
Necchci aby malá vyrůstala v tomhle, před ní jsem na něj nenabehla ale on mi dával ty pohlavky když jsem ji měla v náručí…