Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
radúna píše:misacek00 píše:No protože je to sprostá pomsta. Ale neboj, ono se ti to jednou vrátí. A nechtěla bych být ve tvé kůži, až ti jednou třeba bude dítě vyčítat, že jsi mu otce zapírala nebo zakazovala styky s ním.....Otci zakazovala vídat své dítě…Mooc chytré, ale dělej, jak umíš..........kattkka píše:proč myslíš?monikalysa píše:Ano tvuj misacku.misacek00 píše:Ano tvůj…kattkka píše:koho,můj snad?monikalysa píše:Souhlas. Spatnej pristup.misacek00 píše:Taky špatnej přístup!!!!!!Anonymní píše:ahoj,to ten můj povedený ,,tatínek´´ještě ani svého syna neviděl a ani mu to nedovolím dokud nezačne solit a všecky alimenty zpětně,2 roky na neprovdanou matku a půlku výbavy.
Zdravím,máte nektera tak silnou nenavist ke svemu ex priteli?Já mam chut tomu svemu urvat kulky a narvat mu je do okauz deset mesicu neplati na deti,ani je nechce vidat,a nakonec mi zavole jeho nynejsi pritelkyne(s ditetem)a zacne vyhrozovat a rvat,abych nahodou po nem nic nechtela(penize)a on to ma k nam cca 15min.vlakem,a na deti si ani nevzpomene
.
asi si to špatně pochopila on o to ani nestojí ho vídat!
kattkka píše:
Ale penize od nej chces to je v poradku co?
Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
misacek00 píše:kattkka píše:Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
Zajimava uvaha. ![]()
Kolik ti je let??
misacek00 píše:kattkka píše:Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
Zajimava uvaha. ![]()
Kolik ti je let??
kattkka píše:misacek00 píše:Zajimava uvaha.kattkka píše:Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
Kolik ti je let??
jeho problém že ho nechce vídat,peníze od něj budu chtít i tak,to je snad normální
misacek00 píše:kattkka píše:jeho problém že ho nechce vídat,peníze od něj budu chtít i tak,to je snad normálnímisacek00 píše:Zajimava uvaha.kattkka píše:Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
Kolik ti je let??
Normalni to je ale za uvahy ze kdyby ted dosel a zacal se zajimat tak mu ho nechas treba povozit a starat se i jinak nez penezama.
Anonymní píše:
Zdravím,máte nektera tak silnou nenavist ke svemu ex priteli?Já mam chut tomu svemu urvat kulky a narvat mu je do okauz deset mesicu neplati na deti,ani je nechce vidat,a nakonec mi zavole jeho nynejsi pritelkyne(s ditetem)a zacne vyhrozovat a rvat,abych nahodou po nem nic nechtela(penize)a on to ma k nam cca 15min.vlakem,a na deti si ani nevzpomene
Ahoj,
pokud je ex zaměstananý, můžeš dát návrh na soud na exekuční srážení výživného z platu. Doložíš, kolik dluží a až nabyde soudní rozhodnutí právní moci, bude ex dostávat kratší výplatu.
Pokud je ex OSVČ, nedostaneš z něj přes soud nic.
A není nutné čekat tři měsíce, u mě to šlo už po měsíci. Ale měsíc musel dlužit (a dlužil mi málo, jen tři tisíce - krátil výživné, neřád).
Už přes dva roky spolu vycházíme líp, jak za trvání manželství, ale exekuci na plat jsem mu nechala. Šetřím ho každý měsíc rozhodování, jestli má poslat, kdy má poslat a kolik má poslat
.
Anonymní jsem záměrně, ex si mě tu dokáže najít.
J.S.
kattkka píše:misacek00 píše:Normalni to je ale za uvahy ze kdyby ted dosel a zacal se zajimat tak mu ho nechas treba povozit a starat se i jinak nez penezama.kattkka píše:jeho problém že ho nechce vídat,peníze od něj budu chtít i tak,to je snad normálnímisacek00 píše:Zajimava uvaha.kattkka píše:Jasně chtěl dítě tak se musí i starat!
Kolik ti je let??
Katko, třebas to misacek pochopí… Dle fotky je ještě moc mladá a její on chtěl dítě a já mu ho neukážu, dokud nevysolí to a to… svědší o nevyzrálosti… Misacku, ty nemáš právo dítěti upírat otce a on ze zákona má právo malého vídat i bez tvých podmínek, že ti nejdřív zaplatí zpětně, co ty chceš. A dítě jsi musela chtít i ty ne?? Jinak by jsi se chránila ![]()
misacek00 píše:asi si to špatně pochopila on o to ani nestojí ho vídat!
Takže jsem to asi pochopila tak, jak jsi to psala. Pokud tě ale má slova popuzují, to je mi líto a omlouvám se. Neznám tě, nechci tě soudit. Jen nakresluji, jak by to taky jednou eventuálně mohlo u vás vypadat. Někdy, za X let. Podle fotky pod nickem jsi ještě moc mladá a syn je miminko. Ale jednou vyroste, začne mluvit a .........vyčítat.
Vím, o čem mluvím
.
Chci se ještě opravit za to, že jsem psala mladá. Někdo by to mohl vztáhnout na sebe, že je taky mladý, ale zkušený…
Mišáčku, já tě chci podpořit, nikdo mezi vás nevidí a zřejmě máš důvod takhle uvažovat. mládí neznamená hloupost a s určitými lety také člověk nemusí zbírat rozumy po hrstech, že dámy?
kdo má patent na správnost? to, že je něco v zákoně neznamená, že je to správné.
ale jinak máte pravdu, rozumní lidé se dokáží domluvit o lecčems, i o penězích a stylu soužití nebo výchovy dětí.
všem přeji do života jen to dobré, především těm, co kritizují.
Anonymní píše:
Mišáčku, já tě chci podpořit, nikdo mezi vás nevidí a zřejmě máš důvod takhle uvažovat. mládí neznamená hloupost a s určitými lety také člověk nemusí zbírat rozumy po hrstech, že dámy?
kdo má patent na správnost? to, že je něco v zákoně neznamená, že je to správné.
ale jinak máte pravdu, rozumní lidé se dokáží domluvit o lecčems, i o penězích a stylu soužití nebo výchovy dětí.
Zdravím
statečné anonymy…
![]()
Tak já třeba rozumy po hrstech nesbírám a nemám ani „patent na správnost“
.
Psala jsem něco o zkušenostech tuším.
A i tobě přeji všechno dobré do života........
![]()
Anonymní píše:No třebas časem Sebereš trošku rozumu ty
radúna píše:Anonymní píše:Zdravím
všem přeji do života jen to dobré, především těm, co kritizují.![]()
![]()
statečné anonymy…
![]()
Tak já třeba rozumy po hrstech nesbírám a nemám ani „patent na správnost“![]()
.
A i tobě přeji všechno dobré do života........![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně to mě napadlo také, ale jednou třebas taky sebere ![]()
monikalysa píše:Anonymní píše:No třebas časem Sebereš trošku rozumu ty
všem přeji do života jen to dobré, především těm, co kritizují.radúna píše:Přesně to mě napadlo také, ale jednou třebas taky sebereAnonymní píše:Zdravím
všem přeji do života jen to dobré, především těm, co kritizují.![]()
![]()
statečné anonymy…
![]()
Tak já třeba rozumy po hrstech nesbírám a nemám ani „patent na správnost“![]()
.
A i tobě přeji všechno dobré do života........![]()
![]()
![]()
![]()
Tak proč se hádáte?
anonym občas znamená i to, že když tě ex špicluje, špicluje všude. je to jen obrana ne „odvaha“.
kdo neprožil nepochopí a tudíž nemůže radit.
zdravím taktéž
pa
dej to k soudu,kvůli alimentům,at ti je doplatí a pokud o ně nemá zájem,tak ho zbav otcovství a máš klid na vždy a on už nebude mít nárok.