Není sleva jako sleva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smurfka To je mi jasne, ale i tak si sveho casu a energie vazim vice nez na par stovek
K diskusi bych byla svolna napriklad u auta - tam uz mi přijde smysluplne koupit ho u jednoho dealera treba o sto tisic levneji nez u jineho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já využívám akce jen v obchodech, kam chodím běžně nakupovat. Jsou obchody kam nejdu, i kdyby to bylo zlevněné nevím jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendy píše:
@smurfka To je mi jasne, ale i tak si sveho casu a energie vazim vice nez na par stovekK diskusi bych byla svolna napriklad u auta - tam uz mi přijde smysluplne koupit ho u jednoho dealera treba o sto tisic levneji nez u jineho…
tak mě to problém nedělá..akce nesleduju, když jdu nakupovat tak vidím, beru..že bych projížděla letáky nebo net a hledala akce to ne..třeba vím, že pleny které kupuju jsou v akci skoro každý druhý měsíc - někdy i co měsíc, takže když mi dochází, tak se juknu na net a vidím jestli jsou v akci nebo ne..a káva co kupuju je taky téměř pořád v akci takže když narazím koupím dvě, tři a vím že do další mi to vyjde..
- Citovat
- Upravit
Tak naštěstí pleny mám přímo od dodavatele
a za takovou cenu se nedají koupit v obchodě ani v té největší akci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka Pleny jsem kupovala proste kdyz nam dosly, kavu kupuju v prazirne tu co mi chutna a tam ani zadne akce nemaji…kdyz nad tim tak uvazuju, tak asi vlastne vetsinu veci kupuju v kramech, kde zadne slevy nemivaji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já u většiny výrobků nemám extra oblíbenou značku, takže v tom segmentu většinou vyberu zrovna to, co je v akci, zpravidla tam jeden zlevněný výrobek je. Např. těstoviny kupuju nejčastěji Zátkovy nebo Rosické, v akci vezmu i Adrianu nebo Panzani - ty teda opravdu pouze v akci, čtyřicet korun za balíček těstovin se mi moc dávat nechce, když vím, že mi chutnají i ty za dvacku
Ale zase na druhou stranu bych nikdy nekoupila ty „no name“ za pětikorunu, to je humus, leda by nám hrozilo, že se půjdeme pást
Takže nekoukám vyloženě jen po nejnižší ceně a objíždět markety kvůli akcím, no to vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendy píše:
@smurfka Pleny jsem kupovala proste kdyz nam dosly, kavu kupuju v prazirne tu co mi chutna a tam ani zadne akce nemaji…kdyz nad tim tak uvazuju, tak asi vlastne vetsinu veci kupuju v kramech, kde zadne slevy nemivaji…
no vidíš a to já ne..když je akce ( ted už ne, už máme jen na noc, takže mi stačí jeden balík na dva měsíce - ale i tak ho kupuju v akci- proč bych dávala o kilo víc, když nemusím
), koupila jsem třeba pět balíků a vím že jsem vystačila do další akce ( tím jsem ušetřila pětikilo )..a nikdy jsem nechápala lidi co táhli balík za plnou cenu..
- Citovat
- Upravit
@Šmoulice píše:
@smurfkaTak naštěstí pleny mám přímo od dodavatele![]()
a za takovou cenu se nedají koupit v obchodě ani v té největší akci
tak to máš super..já brala vždy balík pod 200,–…nad 200 bych pleny nekoupila..
ted kupuju balík 4+ za 170,– případně 5 za 150…jsem spokojená. ![]()
- Citovat
- Upravit
@wendy píše:
@smurfka To je mi jasne, ale i tak si sveho casu a energie vazim vice nez na par stovekK diskusi bych byla svolna napriklad u auta - tam uz mi přijde smysluplne koupit ho u jednoho dealera treba o sto tisic levneji nez u jineho…
ale někdo to tak třeba nemá - má spoustu času na mateřský, může s kočárem obrazit při procházce víc krámů a na rozpočtu s rodičákem je to znát ![]()
Není to můj případ,
, přesto že bychom si mohli v klidu dovolit zboží koupit za plnou cenu, nevidím důvod, proč bych to dělala
Neobrážím 10× krámů týdně, chodím do dvou a za ty léta mám v oku, jak často akce na konkrétní věci dělají, takže vím, kolik si toho mám koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka Ja popravde ani nevim, zda byly za plnou cenu, ani ted bych nedokazala rict kolik to vlastne vychazelo za jednu plinu…nikdy jsem to nezjistovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendy píše:
@smurfka Ja popravde ani nevim, zda byly za plnou cenu, ani ted bych nedokazala rict kolik to vlastne vychazelo za jednu plinu…nikdy jsem to nezjistovala…
@Moise přesně tak, nevidím důvod dávat víc, když vím, že bude akce…kdyby nebyla, tak si to za plnou cenu vezmu, ale jinak proč si nepočkat pár dní a neušetřit stovku.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Měla jsem kolegyni. POtřebovala řaasenku a lak na vlasy. jedno měli v akci v jedné drogerii, druhé v jiné. Obchody byly od sebe asi 3 km. Tak si to oběhala. A tohle třeba nepochopim. Ušetřila asi 50 korun na věcech, který má minimálně na čtvrt roku. To by mi nestálo ani za tu energii pročítat ty letáky.
- Citovat
- Upravit
@Svítící žárovka píše:
Měla jsem kolegyni. POtřebovala řaasenku a lak na vlasy. jedno měli v akci v jedné drogerii, druhé v jiné. Obchody byly od sebe asi 3 km. Tak si to oběhala. A tohle třeba nepochopim. Ušetřila asi 50 korun na věcech, který má minimálně na čtvrt roku. To by mi nestálo ani za tu energii pročítat ty letáky.
Tak zase jedno plus to má ![]()
Pokud chodila pěšky, ještě udělala něco pro své zdraví
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendy píše:
pak ale zase neřešíš rozpočet, což většina ostatních zřejmě ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka Je to pro mne zajimavy vhled do mysli jinych zen, ktere se divaji na nakupy jinak…ale stale je to pro mne neco velmi vzdaleneho…ja vetsinou ani nevim, kolik za ten nakup utratim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit