Není sleva jako sleva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
16.8.17 20:45
@cecetka píše:
Ze jo? Jakmile si neco oblibime, po nejake dobe to prestanou prodavat :?

jj nevím proč..jednou mi psali že stáhli produkt protože o něj nebyl zájem..ale vždy když jsem šla, tak zrovna toho bylo v regále nejmín..tak nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit
56295
16.8.17 20:46
@unuděná píše:
Prekvapuje me, ze jsi ochotna davat vyrobcum prachy, ktere nemusis ;) Zrovna u toho UM obvykle staci mrknout na miminakupy.cz a hned ti vyleze, kde ho maji nejlevnejsi.Kdyz pak koupis 10krabic Sunaru za 150,– misto beznych 250,–,tak to je tisicovka :nevim: Jestli i to jsou zanedbatelne penize, pak jsi asi jednou z tech stastnych par tisic lidi v CR ;)

Já mám kamarádku, která tohle všechno řešit vůbec nemusí… a přesto, řeší. Peníze má vydělané vlastnoručně a ani by jí nenapadlo platit někde víc než musí. Takže co vím, hledala a objednávala UM i pleny za dobré ceny ve velkém na netu.. objednávala třeba 1× za 1/4 roku a přišel jí mega balík :mrgreen: I když nemusí, tak se snaží nevyhazovat zbytečně za věci denní potřeby a peníze dávat radši jinam, kde jít přinese větší užitek.
A přesně tak se to snažím dělat i taky, i když neomezený rozpočet úplně teda nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:47
@Šmoulice píše:
Nene, 1ky být v akci nesmí. :roll:

v akcích nejsou, ale dají se sehnat levněji, než třeba dvojiky nebo trojky ( teda za cenu kdy 2 a 3 jsou v akci, tak dají cenu 1 ) a zrovna v lékárnách - aspon u nas jo

• Citovat
  • Upravit
15504
@smurfka píše: :palec: :pankac:
asi tak..um jsem vždy kupovala v akci..samo ve větším aby vyšlo do další akce ;)

A co by jsi s tím dělala, kdyby ti to najednou dítě odmítlo a musela jsi přecházet na jinou značku? ;) A tobě by doma leželo x krabic např. Nutrilonu…
Prodávala by jsi to na netu pod cenou, aby jsi se toho zbavila? To je pak kšeft jak noha ;)

Příspěvek upraven 16.08.17 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
@Šarlota4 píše:
Um jsem taky neresila u nutrilonu 1 snad akcni ani nebyva a u dalsich cisel to bylo tak 30kc nakrabici za 400,– to uz nevytrhne

U jedniček ze zákona nesmí být reklama, akce… nic :nevim: Kvůli podpoře kojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:48
@Moise píše:
Já mám kamarádku, která tohle všechno řešit vůbec nemusí… a přesto, řeší. Peníze má vydělané vlastnoručně a ani by jí nenapadlo platit někde víc než musí. Takže co vím, hledala a objednávala UM i pleny za dobré ceny ve velkém na netu.. objednávala třeba 1× za 1/4 roku a přišel jí mega balík :mrgreen: I když nemusí, tak se snaží nevyhazovat zbytečně za věci denní potřeby a peníze dávat radši jinam, kde jít přinese větší užitek.
A přesně tak se to snažím dělat i taky, i když neomezený rozpočet úplně teda nemám :lol:

přesně tak..proč platit víc, když nemusím..peníze nejsou zadarmo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56295
16.8.17 20:49
@Šmoulice píše:
A co by jsi s tím dělala, kdyby ti to najednou dítě odmítlo a musela jsi přecházet na jinou značku? ;) A tobě by doma leželo x krabic např. Nutrilonu…
Prodávala by jsi to na netu pod cenou, aby jsi se toho zbavila? To je pak kšeft jak noha ;)Příspěvek upraven 16.08.17 v 20:48

Tak když už je ti dítě na nějakou značku zvyklé a pije ho x týdnů/měsíců, tak proč by to dělalo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:50
@Šmoulice píše:
Prodávala by jsi to na netu pod cenou, aby jsi se toho zbavila? To je pak kšeft jak noha ;)Příspěvek upraven 16.08.17 v 20:48

najednou odmítlo? to se mi fakt nestalo..ze začátku běžně vypilo 5 krabic měsíčně..pak se to zmenšovalo..nutrilon jsem zkusila jednou a stačilo..takový hnus bych dítěti nedala, a ještě za ty prachy..
když už jsem viděla že pije mín, kupovala jsem mín..neplatila jsem poštovné, takže jsem klidně mohla kupovat i po jednom balení..

• Citovat
  • Upravit
15504
16.8.17 20:50
@Moise píše:
Tak když už je ti dítě na nějakou značku zvyklé a pije ho x týdnů/měsíců, tak proč by to dělalo? :lol:

Je vidět, že s tím zkušenost nemáš. Já bohužel ano. A ne jednu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
16.8.17 20:52
@smurfka píše:
najednou odmítlo? to se mi fakt nestalo..ze začátku běžně vypilo 5 krabic měsíčně..pak se to zmenšovalo..nutrilon jsem zkusila jednou a stačilo..takový hnus bych dítěti nedala, a ještě za ty prachy..
když už jsem viděla že pije mín, kupovala jsem mín..neplatila jsem poštovné, takže jsem klidně mohla kupovat i po jednom balení..

Nutrilon byl příklad. ;) Je úplně jedno jakého UM. ;)
Taky Nutrilon nedávám, jelikož neseděl, ani malé nechutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.17 20:53
@Šmoulice píše:
Já stejně nemůžu nakoupit x krabic najednou. Můžu vzít max tak jednu, dvě… Takže mi je to stejně celkem jedno. ;)
A navíc ( po velmi špatných zkušenostech), bereme UM hlavně v lékárnách… A ty ceny mi tam přijdou pořád stejné.

Proc nemuzes?
A vidis, ja jsem lekarnice a ver, ze slevy na UM byly v podstate na dennim poradku. Treba Nutrilon 5+1 baleni, semtam se dalo i 2+1,totez Beby, i Sunary. Jasne, ze kdyz dochazi urgentne mleko, tak klidne koupim za plnou palku, ale prave temi koupemi v akci do zasoby se tohle u nas moc casto nestava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
16.8.17 20:53
@Šmoulice píše:
Je vidět, že s tím zkušenost nemáš. Já bohužel ano. A ne jednu. ;)

No kupovala jsem UM několik let na dvě děti a toto mi neudělalo ani jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.17 20:56

Navic kdyz se nejakym nedopatrenim stane, ze dite to UM nechce, porad ho muzes zpracovat do kasi a prikrmu, nebo prodat. Pokud mas vyhodne koupeno (pr.ten Sunar za 150,–),tak ho za 180,– bez problemu prodas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:57
@Moise píše:
No kupovala jsem UM několik let na dvě děti a toto mi neudělalo ani jedno :nevim:

asi tak..u prvního jsem teda vybírala pár značek, než jsme se usadili, ale to pil pak dlouho a když jsem u něho přešla na jinou značku tak normálně pil dál..
u malé taky..za dobu um pila tri značky a všechny a žádnou neodmítla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.8.17 20:57
@unuděná píše:
Navic kdyz se nejakym nedopatrenim stane, ze dite to UM nechce, porad ho muzes zpracovat do kasi a prikrmu, nebo prodat. Pokud mas vyhodne koupeno (pr.ten Sunar za 150,–),tak ho za 180,– bez problemu prodas ;)

a ještě vyděláš :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat