Není sleva jako sleva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
16.8.17 20:20

@smurfka jj me prekvapilo prave, ze jsou jemny a tenky, neprotekly. Zkusila jsem na ten popud prave i jiny treba billa a to je shit. Ty jsou tvrdy, tlusty, nelepi. U cisla 5 mam zase rada teda oranzovy pampers, ptz jsou hodne tenky a to diteti uz jen na spani staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
16.8.17 20:20
@Moise píše:
mělas je někdy v ruce?U mě je to teda už dost dávno, co jsem kupovala pleny… ale už tehdy bylo dost těch, co neměly tak atraktivní brand, přesto byly mnohem kvalitnější :D

Bohužel ano. Půlka pytle Dada letělo do popelnice. A těch šmoulích jsem měla naštěstí jen 20. Zbytek od kamarádky.

@Šarlota4 píše:
Toto jsem si 2 roky myslela taky. A furt jsem hulakala, ze jedine pampers za jakoukoliv cenu. Jednou se mi dostala do ruky smouli plena a za me teda lepsi nez zeleny pampers, bella happy apod. Zrovna u nich mi prijde, ze i kdyz je to albert produkt, tak jsou fakt dobry.

Pampers jsem měla 4 balíky 1ky. Ty Premium care, ale ty jako byly peckovní. Po tom co se změnila výroba už jsem je nebrala.
Zelené pampers, nooo jako nouzovka dobrý, ale jsou na trhu lepší. :-) A oranžové jsme měli na zkoušku a u mě stejnej šunt jako Dada a Šmoulové.

Příspěvek upraven 16.08.17 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
16.8.17 20:21

@Šmoulice a které jsou teda ty top? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:23
@Šarlota4 píše:
@smurfka jj me prekvapilo prave, ze jsou jemny a tenky, neprotekly. Zkusila jsem na ten popud prave i jiny treba billa a to je shit. Ty jsou tvrdy, tlusty, nelepi. U cisla 5 mam zase rada teda oranzovy pampers, ptz jsou hodne tenky a to diteti uz jen na spani staci.

pětky na spaní kupuju albert basic..za 149,–…na noc dobrý..oranžové pampers mě zklamaly teda si menší číslo, ale od té doby jsem je raději nekoupila..

• Citovat
  • Upravit
13955

@Šmoulice tak u 1 jsme taky brali premium care a smrdely na 100 honu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
@Moise píše:
@Šmoulice a které jsou teda ty top? :lol:
¨
Bereme Huggies. Absolutně nejlepší pleny na trhu.
A že jsme jich fakt vyzkoušeli. Navíc je mám za luxusní cenu. A i kdyby mi můj dodavatel vypadl, stejně bych je koupila za plnou palbu. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
16.8.17 20:29

Já jezdím nakupovat do Lidlu, takže prostě kupuju to, co potřebuju. Pokud je něco v akci, např. losos, tak vezmu víc balení. Pár věcí ale v Lidlu nekoupím, pro ně chodím do jiných obchodů. Jednu z mála věcí, které kupuju jen v akci je káva a kakao. Tam je úspora snad 100-150 Kč na balení. Naštěstí akce bývá poměrně často, takže vždy koupím balení a máme v zásobě. To bych za plnou cenu nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
16.8.17 20:32

A co absolutně neřeším, je cena UM. Prostě ho koupím za jakoukoli cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:32

@AnastazieB lidl mě štve..pomalu co jsem tam chodila pro věci, tak je tiše stáhli a už tam nejsou..stvou mě, hruza..ale mám to nejblíž no..tak tam chodím:o))

• Citovat
  • Upravit
53190
16.8.17 20:42
@Šmoulice píše:
A co absolutně neřeším, je cena UM. Prostě ho koupím za jakoukoli cenu.

Prekvapuje me, ze jsi ochotna davat vyrobcum prachy, ktere nemusis ;) Zrovna u toho UM obvykle staci mrknout na miminakupy.cz a hned ti vyleze, kde ho maji nejlevnejsi.Kdyz pak koupis 10krabic Sunaru za 150,– misto beznych 250,–,tak to je tisicovka :nevim: Jestli i to jsou zanedbatelne penize, pak jsi asi jednou z tech stastnych par tisic lidi v CR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
16.8.17 20:43
@smurfka píše:
@AnastazieB lidl mě štve..pomalu co jsem tam chodila pro věci, tak je tiše stáhli a už tam nejsou..stvou mě, hruza..ale mám to nejblíž no..tak tam chodím:o))

Ze jo? Jakmile si neco oblibime, po nejake dobe to prestanou prodavat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.8.17 20:44

Um jsem taky neresila u nutrilonu 1 snad akcni ani nebyva a u dalsich cisel to bylo tak 30kc nakrabici za 400,– to uz nevytrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 20:44
@unuděná píše:
Prekvapuje me, ze jsi ochotna davat vyrobcum prachy, ktere nemusis ;) Zrovna u toho UM obvykle staci mrknout na miminakupy.cz a hned ti vyleze, kde ho maji nejlevnejsi.Kdyz pak koupis 10krabic Sunaru za 150,– misto beznych 250,–,tak to je tisicovka :nevim: Jestli i to jsou zanedbatelne penize, pak jsi asi jednou z tech stastnych par tisic lidi v CR ;)
:palec: :pankac:
asi tak..um jsem vždy kupovala v akci..samo ve větším aby vyšlo do další akce ;)
  • Citovat
  • Upravit
15512
16.8.17 20:45
@unuděná píše:
Prekvapuje me, ze jsi ochotna davat vyrobcum prachy, ktere nemusis ;) Zrovna u toho UM obvykle staci mrknout na miminakupy.cz a hned ti vyleze, kde ho maji nejlevnejsi.Kdyz pak koupis 10krabic Sunaru za 150,– misto beznych 250,–,tak to je tisicovka :nevim: Jestli i to jsou zanedbatelne penize, pak jsi asi jednou z tech stastnych par tisic lidi v CR ;)

Já stejně nemůžu nakoupit x krabic najednou. Můžu vzít max tak jednu, dvě… Takže mi je to stejně celkem jedno. ;)
A navíc ( po velmi špatných zkušenostech), bereme UM hlavně v lékárnách… A ty ceny mi tam přijdou pořád stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
16.8.17 20:45
@Šarlota4 píše:
Um jsem taky neresila u nutrilonu 1 snad akcni ani nebyva a u dalsich cisel to bylo tak 30kc nakrabici za 400,– to uz nevytrhne

Nene, 1ky být v akci nesmí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat