Není sleva jako sleva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moise píše:
@ka2ka ale dyť tady nikdo netvrdí opak, ne?
odpovídám na reakci kde se @ritterca diví proč by se při nakupování mělo najezdit 20km
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ritterca Musím říct, že slevy moc nesledujeme. Co ale kupujeme v akci vždy jsou tablety do myčky a prací prášek. Hádám, že si budeme hlídat i pleny.
Dost často kupuji ve výprodeji i oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odpovídám na reakci kde se @ritterca diví proč by se při nakupování mělo najezdit 20km
ka2ka: Já se nedivím proč by se při nakupování mělo najet 20km. Já se divila spíše tomu, že jsi přímo psala, zda se MI vyplatí najezdit tolik km, přitom jsem nikde nic takového nepsala. Hele jestli slevy nesleduješ a po obchodech nejezdíš, tak proč vůbec přispíváš do tohoto tématu? Evidentně není určené pro tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ritterca píše:ka2ka: Já se nedivím proč by se při nakupování mělo najet 20km. Já se divila spíše tomu, že jsi přímo psala, zda se MI vyplatí najezdit tolik km, přitom jsem nikde nic takového nepsala. Hele jestli slevy nesleduješ a po obchodech nejezdíš, tak proč vůbec přispíváš do tohoto tématu? Evidentně není určené pro tebe.
@ka2ka píše:
tak otázka byla položená tak co kupujeme v akcích a né jestli po akcích jezdíme ![]()
ale neboj už přispívat nebudu protože to je jedna o koze a druhá o voze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamky našla jsem slevičky, který budou probíhat ted od čtvrtka do neděle. Tak třeba mrkněte
https://www.malvik.cz/…y-s-maminkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit