Není sleva jako sleva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
16.8.17 17:04

Není sleva jako sleva

Zdravím,
k tomuto tématu mě inspirovalo téma „Zboží, které kupujete jen v akcích“.
Zajímalo by mě zda máte nějaké výrobky, potraviny…, které kupujete jen za určitou cenu?
My např. kupujeme Ariel gelové kapsle pouze, když jeden polštářek vychází za méně jak 5 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32036
16.8.17 17:09

Tak třeba máslo nekoupím, pokud překročí hranici 40kč. Občas si koupím rozpustné kafe, ale musí být v akci. Naštěstí bydlíme u hranic, takže většinu potravin a drogerie nakupuju u sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27559
16.8.17 17:13

Moc nechápu, v podstatě všechno trvanlivý nakupujeme v akcích pokud se to vyplatí, prostě nakoupíme do zásoby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
16.8.17 17:14

Mám oblíbené výrobky a beru jich víc, když jsou v akci. Ale kupuji je i za normální cenu. Jen prostě nekoupím 5 balení, ale třeba jen jedno. Zase abych objížděla město a jelikož Globus tuto akci zrovna nemá, ale mají ji v Tescu ( kam téměř nechodím), tak to jako zase ne…
A co se třeba toho másla týče, tak ho klidně koupím i za těch 55. Máslo u nás jede ve velkém. Náhražky mi do baráku nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.8.17 17:15

Ka2ka: Právěže není akce jako akce. Teď např. ty kapsle 56ks stojí v Penny za 189 a v Globusu za 279 a oboje a oboje je akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.17 17:18

@ritterca ty blaho a vyplatí se to, prášek v dm stojí kolem 130kc a je tak na 80prani a mužu davkovat dle množství. Ale zase chápu, ze pokud peres jen plne pračky, tak se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
16.8.17 17:19
@ritterca píše:
Ka2ka: Právěže není akce jako akce. Teď např. ty kapsle 56ks stojí v Penny za 189 a v Globusu za 279 a oboje a oboje je akce.

No a co řešíš?? Ne každej sleduje miliony letáků a objíždí město, aby nakoupil všechno nejlevněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.17 17:22

… to samy třeba tablety na praní z Lidlu. a pere to stejně. Když jsem viděla v Německu, jak vypadá Ariel prášek a jak ten nás, tak jsem koukala jako blázen. Německy měl zelené granulatky a pere úplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
16.8.17 17:23

Hodně nakupuju v akcích, třeba kapsle do Tchibo kávovaru stojí normálně kolem stovky, v „akci“ 70 a ve skvělé akci i 50 Kč, když je ve skvělé akci tak beru za několik tisíc a mám to většinou do stejně skvělé akce, když ne tak se snažím vzít jinde v akci, za plnou cenu nekupuju…

• Citovat
  • Upravit
855
16.8.17 17:23

Ja tomuhle „akcovani“ nikdy nedokazala prijit na chut…kupuji to, co potrebuji, pripadne chci, a prijde mi hrozna ztrata casu a energie sledovat akce a objizdet super a hypermarkety kvuli usetreni par kacek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
16.8.17 17:27
@wendy píše:
Ja tomuhle „akcovani“ nikdy nedokazala prijit na chut…kupuji to, co potrebuji, pripadne chci, a prijde mi hrozna ztrata casu a energie sledovat akce a objizdet super a hypermarkety kvuli usetreni par kacek…

Konečně můj člověk ;) :pankac:

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.8.17 17:28

Ja třeba máslo koupím v akci a dám ho klidně na mrazák, chlap pije Velveta(rozpustne kafe), koupím třeba 4×. Ale když je v akci třeba mouka nebo cukr, co není drahé, koupím normální množství, zase tolik toho nespotrebuju. Prášek na prani nebo tablety do myčky, taky koupím jen v akci, udělám si zásobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 17:28

V akci kupuju pleny, kafe - tyhle věci vždycky - za plnou cenu nekupuju nikdy

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.8.17 17:30
@wendy píše:
Ja tomuhle „akcovani“ nikdy nedokazala prijit na chut…kupuji to, co potrebuji, pripadne chci, a prijde mi hrozna ztrata casu a energie sledovat akce a objizdet super a hypermarkety kvuli usetreni par kacek…

tak tady nejde o věci typu jogurt slevněný o tři koruny..
spíše opravdu kde ušetříš třeba stovku a tak..což v některých akcích a u některého zboží lze

• Citovat
  • Upravit
5894
16.8.17 17:33

To co je drazsi, tak sleduju akce, pleny, kava, a kdZ se trefim, tak tatarka a majolka helmans, ale tu kupuju 2× za rok. Treba vajicka kupuju v lidlu pouze kdyz je na ne akce, protoze jsou ceska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat