Není sleva jako sleva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@wendy píše:
Ja tomuhle „akcovani“ nikdy nedokazala prijit na chut…kupuji to, co potrebuji, pripadne chci, a prijde mi hrozna ztrata casu a energie sledovat akce a objizdet super a hypermarkety kvuli usetreni par kacek…
Tak presne takhle argumentoval kolega v praci a tvaril se, ze nechape, ze sledujeme akce. A jednoho dne z neho vypadlo, ze potrebuje ziletky na holeni a uz je dlouho nemeli nikde v akci. Tak jsme mu vmetli, at si je koupi bez akce, kdyz je prece potrebuje ![]()
Takove pokrytectvi fakt miluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka Za to, jestli je vas kolega pokrytec, ja skutecne nemohu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc si hlidam nebo jsem si hlídala akci na dětské věci, které kupuju ve větším množství - plinky, Nutrilon, přesnídávky. Trvanlivé věci kupuji, pokud je akce a vím, že to využijeme, ve větším množství. Sleva o 1 Kč při původní ceně 10 Kč mě opravdu nezajímá.
Zajímalo by mě, jaké kupujete plinky a kde, když je všichni kupujete tak levne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otec mé dcery toto dělá, on je schopen vydělat celkem velké peníze jinak, ale jeho oblíbené heslo „nevadí mi utrácet, vadí mi utrácet zbytečně“. Projde něco na netu, udělá nákup každý týden, objede 5 i více obchodů, nakoupí ve opravdu ve velkém, má tedy i prostor, kde skladovat a plus nepostrádá obnos v zásobách uložený.
@ka2ka@ka2ka píše:
hmm jenže vyplatí se ti najezdit třeba 20 km než objedeš všechny akce co jsou v letáku? Hele napři kauf jeden týden má v akci kapsle, udělám zásobu, další týden nakoupím v akci něco jiného. Prostě tvůj dotaz je nesmyslný, nebo ty si řekneš super tento týden nakoupím vše v akci a objíždíš markety?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 já kupuju šmoulí ( ted sovičkové po inovaci ) z alberta..běžná cena je za balík 280,– ve slevě 170,–…zrovna teď jsou v akci:-))
Vyhovují nám, jsem s nima spokojená..Jinak když psala paní že bere od výrobce typla bych si že to budou dada pleny..ty jsou taky levné, ale i tak dražší než šmoulí..a nám - nevyhovují.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Magdaleeena tak otázka je kolik km najede pokud bych měla projít všechny větší obchody tak musím jed do velkého města takže 25km tam a 25km zpátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@Magdaleeena tak otázka je kolik km najede pokud bych měla projít všechny větší obchody tak musím jed do velkého města takže 25km tam a 25km zpátky
tak otázka je kolik toho kupuje a jaká je konečná sleva..pokud je to pětset i více, tak proč ne..to těch 50kiláků " zaplatí " a ještě mu něco zbude:o) ![]()
- Citovat
- Upravit
@smurfka píše:
@Sára 1 já kupuju šmoulí ( ted sovičkové po inovaci ) z alberta..běžná cena je za balík 280,– ve slevě 170,–…zrovna teď jsou v akci:-))
Vyhovují nám, jsem s nima spokojená..Jinak když psala paní že bere od výrobce typla bych si že to budou dada pleny..ty jsou taky levné, ale i tak dražší než šmoulí..a nám - nevyhovují..
Tak Šmoulí a Dada jsou u mě největší šunt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On má dva okruhy
ve dvou směrech, kterýma stejně s určitou frekvencí jezdí a v každém okruhu jiné obchody..
U mě je tak, že také akcí využívám, ale nemám tak propracovaný systém jako on. Moje vize je ušetřit, tak aby to nebolelo (ne na úkor kvality třebas u potravin), abych si mohla dopřát (dle mých priorit), resp. takto mi přijde „omluvitelnější“..
Ale zase já jsem zastánce toho, že si má dělat radost.. ale prostě cosi ve smyslu rčení „když máš tři mince, kup si chléb, víno a květinu“ ![]()
Nebo občas bývá akce na Marlenku, tak to využiji téměř vždy a koupím i do zásoby:lol: Ale tam je důvod i jiný
, protože těžko přestávám v její konzumaci
![]()
@ka2ka @smurfka
@ka2ka píše:
@Magdaleeena tak otázka je kolik km najede pokud bych měla projít všechny větší obchody tak musím jed do velkého města takže 25km tam a 25km zpátky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Toto jsem si 2 roky myslela taky. A furt jsem hulakala, ze jedine pampers za jakoukoliv cenu. Jednou se mi dostala do ruky smouli plena a za me teda lepsi nez zeleny pampers, bella happy apod. Zrovna u nich mi prijde, ze i kdyz je to albert produkt, tak jsou fakt dobry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Toto jsem si 2 roky myslela taky. A furt jsem hulakala, ze jedine pampers za jakoukoliv cenu. Jednou se mi dostala do ruky smouli plena a za me teda lepsi nez zeleny pampers, bella happy apod. Zrovna u nich mi prijde, ze i kdyz je to albert produkt, tak jsou fakt dobry.
na co mít na zadku adidas že..
neprotíkají, dobře se lepí, pruží, sedí a nedělají opruzeniny..co víc od plen očekávat..na co platit dvakrát dražší pampers jen proto že to je " značka "
- Citovat
- Upravit
@Šmoulice píše:
mělas je někdy v ruce?
U mě je to teda už dost dávno, co jsem kupovala pleny… ale už tehdy bylo dost těch, co neměly tak atraktivní brand, přesto byly mnohem kvalitnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka jj me prekvapilo prave, ze jsou jemny a tenky, neprotekly. Zkusila jsem na ten popud prave i jiny treba billa a to je shit. Ty jsou tvrdy, tlusty, nelepi. U cisla 5 mam zase rada teda oranzovy pampers, ptz jsou hodne tenky a to diteti uz jen na spani staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
mělas je někdy v ruce?U mě je to teda už dost dávno, co jsem kupovala pleny… ale už tehdy bylo dost těch, co neměly tak atraktivní brand, přesto byly mnohem kvalitnější
Bohužel ano. Půlka pytle Dada letělo do popelnice. A těch šmoulích jsem měla naštěstí jen 20. Zbytek od kamarádky.
@Šarlota4 píše:
Pampers jsem měla 4 balíky 1ky. Ty Premium care, ale ty jako byly peckovní. Po tom co se změnila výroba už jsem je nebrala.
Zelené pampers, nooo jako nouzovka dobrý, ale jsou na trhu lepší.
A oranžové jsme měli na zkoušku a u mě stejnej šunt jako Dada a Šmoulové.
Příspěvek upraven 16.08.17 v 20:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit