Nenormální sen, jak se toho zbavit?

3
16.9.25 17:03

Nenormální sen

Prosím vás moc
Už od mala mam psychické problémy a jdou mi divné myšlenky do hlavy a pak si myslím že to tak je protože to mám v hlavě cokoliv mi přijde za myšlenku.. příklad.. koukala jsem na video kde maly chlapec mluvil o minulém životě a že teď je svým dědou nato mi šla hned myšlenka že můj malý bratr je můj zesnulý deda a chodila jsem k psychologovi.. Prosím moc o pomoc mám už dvě děti jsem dospělá a někdy mám takové myšlenky ne tak často ale stává se to opravdu málo trpím na živé sny vše ve snu cítím dotek jídlo cokoliv se děje… A večer sem viděla dokument o tom jak nevlastní otec týral a dělal nemravne věci na svém dítěti usla sem a k ránu se mi zdálo že to dělám já ale tim že mám živé sny je mi strašně zle nezvládám to co mám dělat prosím pomozte mi já to nechci mít v hlavě prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33664
16.9.25 17:40
@Jfhfurue píše: Více

Psycholog? Jak by ti tady mohl někdo pomoct? A asi by bylo dobré nekoukat na cokoliv co tě takhle rozhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.25 17:43

@arinecka vždy mi stačí jen něco vidět i třeba ve zprávách strašně na to myslím a pak mi jdou hnusně myslenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.25 17:44

@arinecka ano psycholog ale ten me vezme nejdříve za 2 měsíce. Ptám se jestli někdo už to zazil a prosím o pomoc co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
16.9.25 17:56

Pomoc co dělat - nekoukat na hnusná videa, videa o hnusných věcech a minulých životech.

Nekoukat na videa, po kterých máš hnusné myšlenky a hnusné sny. Najít si něco, nejlépe činnost nebo četbu, co tě přivede k pozitivním myšlenkám a pozitivní náladě.

To je jako s jídlem: Když ti to nedělá dobře, tak to nejez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33664
16.9.25 18:02

Nekoukat na nic co te rozhodi? Co jinyho bys chtela delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová