Už delší dobu je mi psychicky hrozně zle

26
12.9.25 09:50

Už delší dobu je mi psychicky zle

Ahoj. Už asi od letošního jara se cítím hrozně, ať dělám, co dělám. Ať jsem, kde jsem. Začala jsem se dle možnosti také víc vyhýbat lidem (davům). Častěji mám také střevní potíže a téměř nic mi neudělá dlouhodobější radost :,(
Moc přátel nemám, partnera je těžké najít. Myslíte, že sezení u psychologa (-iatra) by mohlo nějak pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33872
12.9.25 09:56
@eorminna píše: Více

Určitě ano. Něco tenhle stav muselo spustit, a bylo by dobré najít příčinu aby ti bylo zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
12.9.25 10:22

Psychiatr, antidepresiva, lehčí AD může předepsat i obvoďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.9.25 10:59

Začala bych krevními testy - nedostatek některých vitamínu, minerálů, rozhozena štítná žláza tohle může spusobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.9.25 11:02

Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.25 11:14

@eorminna a jsi si vědoma důvodů tvých duševních potíží? Je jasné že když s něčím emočně bojuješ, projeví se to na celkovém stavu. Nespavost, přejídání anebo naopak člověk nejí. Souvisí to s emocemi. Možná tě trápí že nemůžeš své emoce plně ventilovat a projevovat v životě přesně to co cítíš.. neexistuje možnost že by s tebou někdo manipuloval?
Nějakým způsobem tě vydíral, zastrašoval, uplacel?
Musíš si uvědomit co konkrétně tvé potíže způsobuje a začít s problémy pracovat. Nenech je hnít. To tě jednou položí

Příspěvek upraven 12.09.25 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
12.9.25 12:52

Ano, vyhledej odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...