Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Už asi od letošního jara se cítím hrozně, ať dělám, co dělám. Ať jsem, kde jsem. Začala jsem se dle možnosti také víc vyhýbat lidem (davům). Častěji mám také střevní potíže a téměř nic mi neudělá dlouhodobější radost ![]()
Moc přátel nemám, partnera je těžké najít. Myslíte, že sezení u psychologa (-iatra) by mohlo nějak pomoci?
@eorminna píše: Více
Určitě ano. Něco tenhle stav muselo spustit, a bylo by dobré najít příčinu aby ti bylo zase dobře.
Začala bych krevními testy - nedostatek některých vitamínu, minerálů, rozhozena štítná žláza tohle může spusobit.
@eorminna a jsi si vědoma důvodů tvých duševních potíží? Je jasné že když s něčím emočně bojuješ, projeví se to na celkovém stavu. Nespavost, přejídání anebo naopak člověk nejí. Souvisí to s emocemi. Možná tě trápí že nemůžeš své emoce plně ventilovat a projevovat v životě přesně to co cítíš.. neexistuje možnost že by s tebou někdo manipuloval?
Nějakým způsobem tě vydíral, zastrašoval, uplacel?
Musíš si uvědomit co konkrétně tvé potíže způsobuje a začít s problémy pracovat. Nenech je hnít. To tě jednou položí
Příspěvek upraven 12.09.25 v 13:39